LØST: ERR_CONNECTION_RESET

ERR_CONNECTION_RESET er en feil som vanligvis dukker opp når nettstedet du prøver å besøke ikke kan opprette forbindelse til destinasjonsstedet. De andre nettstedene dine kan fungere, men visse nettsteder vil ikke. Nå er det flere årsaker som kan være årsaken til problemet, så du må følge hver metode og stoppe ved den som fungerer for deg.

Etter min erfaring har jeg alltid funnet denne feilen å være et resultat av å gjøre endringer i register, tcpip eller andre nettverksinnstillinger. Dette kan skje uten din viten, fordi det vanligvis endres av tredjepartsprogrammer, vanligvis programvare for optimalisering av PC, MEN kan også skyldes anti-virus eller andre tredjeparts brannmurer.

Metode 1: Bruk en VPN

Å bruke en VPN kan passere restriksjoner på plass av Internett-leverandøren din eller av nettstedet du besøker i tilfelle de har begrenset eller blokkert tilgangen til serverne, derfor foreslår jeg at du bruker en VPN som et første trinn, du kan prøve CyberGhost fra ( her).

Metode 2: Deaktivering av antivirusbeskyttelse

Deaktiver brannmur og sanntidsskanning hvis det støttes av antivirusprogrammet. Du kan gjøre dette ved å høyreklikke på antivirusikonet nederst til høyre i nærheten av der klokken er. Etter at den er deaktivert, start nettleseren din på nytt og test. Dette vil være midlertidig, hvis du etter å ha deaktivert problemet er løst, avinstaller og installer deretter AV-programmet ditt på nytt.

Metode 3: Oppsett MTU (maksimal overføringsenhet)

Dette er den ene tingen vi vanligvis ikke ser på, men uten at vi vet om feil mtu er satt opp, kan dette også føre til den feilen. For å sette denne verdien, må vi først hente navnet på nettverkskortet vårt.

Den raskeste måten å gjøre det på er å holde Windows-tasten og trykke R og skrive ncpa.cpl

ncpa

Du vil se alle nettverkstilkoblingene oppført. Kopier navnet på den aktive adapteren, akkurat som den er.

nettverksadaptere

De som er uthevet er nettverksnavnene.

Hold deretter Windows-tasten og trykk på R

Skriv cmd for å åpne ledeteksten.

Skriv inn følgende kommando i ledeteksten:

For bruk av Ethernet-tilkobling:

netsh-grensesnitt ipv4 angir undergrensesnitt "Local Area Connection" mtu = 1472 store = vedvarende

For trådløs tilkobling:

netsh grensesnitt ipv4 sett undergrensesnitt "Trådløs nettverkstilkobling" mtu = 1472 store = vedvarende

erstatt Local Area Connection / Wireless Network Connection med navnet på nettverkskortet ditt og trykk Enter.

kommando

Oppdatering 23.10.2018: Hvis du er en besøkende fra India som bruker Reliance Jio Network, blir dette problemet mest sannsynlig utløst av at Reliance blokkerer bestemte nettsteder.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det