Fix: Intern serverfeil i Minecraft

Minecraft har muligheten for spillere å lage nye servere. Disse serverne kan opprettes av en enkelt person som deretter blir sammen med andre spillere når de deler serveradressen eller nøkkelen. Videre kan servere også kobles til som er offisielle eller administreres av private parter.

Når du blir med på en server i Minecraft, kan du oppleve feilmeldingen 'Intern serverfeil'. Dette betyr vanligvis at det er et problem med datamaskinen din lokalt, og det er enten feil konfigurasjon eller et misforhold mellom mods osv. Selv om denne feilen kan virke tungvint, er løsningene for det meste enkle og effektive.

Hva forårsaker 'Intern serverfeil' i Minecraft?

Etter å ha sjekket alle brukerrapporter og tilbakemeldinger kom vi til den konklusjonen at feilen ligger i Minecraft-installasjonen eller i oppsettet ditt nesten 90% av tiden. Denne strengen betyr at Minecraft ikke klarte å fullføre håndtrykket med serveren på grunn av tekniske problemer. Her er noen av grunnene til at du kan oppleve denne feilmeldingen:

 • Minecraft-versjon: Vi har tidligere sett hvordan Forge fjerner de gamle versjonene av Minecraft som kompatible versjoner som kan kobles til serverne. Hvis du bruker en gammel versjon, er sjansen stor for at du vil oppleve dette problemet når du kobler til.
 • Mod-pakker: Det er noen tilfeller der modene på Minecraft-installasjonen din er skadet eller ikke er kompatibel. Her må du feilsøke deg selv hva som kan være tilfelle.
 • Installasjonskorrupsjon: Installasjonen kan være ødelagt eller ha dårlige variabler. Minecraft-installasjoner blir korrupte hele tiden, og det er ingenting å bekymre seg for. Noen få slettinger her og der vil løse problemet.
 • Midlertidige filer: Hvert spill lager midlertidige filer for å kjøre ordentlig og for dets drift. Disse midlertidige filene kan bli ødelagte eller i en feiltilstand. Samme rettsmidler gjelder som av den siste grunnen.
 • Dårlig plugin: Dårlige plugins som mods er kjent for å forårsake problemer med Minecraft. Her kan vi prøve å diagnostisere hvilken som forårsaker problemet og fjerne / oppdatere det etter behov.

Før du går videre til løsningene, må du sørge for at du er logget på som administrator på datamaskinen din. Videre antar vi at du har en åpen og aktiv internettforbindelse og ikke har noen forbindelsesproblemer med serverne når det gjelder nettverk.

Løsning 1: Slette UUID-mapper i Minecraft

Hvis du plutselig opplever en intern serverfeil og Minecraft jobbet helt fint tidligere, betyr det sannsynligvis at det er et problem med brukerprofilen din i Minecraft. Vi observerte også noen tilfeller der en bestemt bruker ikke var i stand til å gå inn på serveren, mens andre spillere klarte like enkelt. I denne løsningen vil vi hente UUID fra et eksternt nettsted og deretter slette alle mappene som inneholder disse IDene på datamaskinen / serveren din. Vi sletter de midlertidige dataene, så ingenting å bekymre deg for.

 1. Naviger til (dette) nettstedet og få UUID etter å ha tastet inn alle detaljene.
 2. Logg deg nå på serveren, naviger til serverfilene dine og gå til verden .
 3. Velg spillere og slett personens brukernavn og UUID for hvem som får feilmeldingen.
 4. Start din lokale datamaskin på nytt, og prøv å koble til serveren igjen og sjekk om problemet er løst.

Løsning 2: Kontrollere installerte mods

Mods er kjernen i Minecraft-spillingen. De gjør spillet mer interessant og interaktivt, samtidig som det gir brukeren mer kontroll over hvordan spillet deres ser ut i utseende sammen med kule funksjoner. Å gi så mye kontroll til mods har vanligvis noen ulemper ved seg selv, og det er kjent at mods krasjer spillet nå og da.

Derfor bør du dobbeltsjekke alle modiene som er installert på datamaskinen din og sjekke versjonene deres. Hvis noen av dem ikke stemmer overens, bør du vurdere å deaktivere modet og prøve å starte spillet. Du kan enkelt sjekke versjonskompatibiliteten til modet fra deres offisielle utviklerwebside.

En enkel feilsøkingsteknikk er å deaktivere alle mods og deretter aktivere dem en etter en for å se hvilken som forårsaket problemene.

Merk: Du kan også prøve å laste ned alle mod-pakkene på nytt for å se hvor feilen ligger. Dette tilbyr en rask løsning med mindre noen mod gjennomgår problemer med kompatibilitet uavhengig av versjon.

Løsning 3: Kontrollere installerte plugins

Vanilla Minecraft-servere er veldig populære fordi de gir spilleren muligheten til å installere plugins i Minecraft-spillet for å endre spillingen litt og introdusere flere kule funksjoner. Plugins er for det meste utviklet av tredjepartsleverandører og kan lastes ned stort sett hvor som helst på internett.

Plugins installeres ganske enkelt ved å dra og slippe plugin-filene i serverens plugin- mappe. Etter det kreves omstart. Vanligvis oppstår det problemer når du har installert mange plugins eller inkompatible. Du kan enkelt sjekke hvilken versjon av pluginet du bruker ved å skrive '/ version' inne i plugin-vinduet. Forsikre deg om at alle plugins er kompatible og fungerer til den nyeste versjonen.

For å feilsøke, kan du enkelt deaktivere hvert plugin en etter en eller sjekke fora som Reddit for å se lignende tilfeller av feilen på grunn av plugin.

Løsning 4: Oppdatere / installere Minecraft på nytt

Det er kjent at servere har begrenset kompatibilitet med versjonene av Minecraft. Innimellom blir en eldre versjon av Minecraft gjort ikke-kompatibel, og alle brukerne som prøver å koble til serveren blir avvist. Derfor bør du sørge for at Minecraft-installasjonen din er oppdatert til den siste versjonen.

Også, hvis du har problemer med installasjonsfilene dine, kan denne løsningen gjøre trikset for deg og løse feilmeldingen. En fullstendig installasjon på nytt løser problemet umiddelbart, gitt at du har sikkerhetskopiert data og modifikasjoner for brukerprofilen.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i applikasjonsbehandling, finn Minecraft , høyreklikk på den og velg Avinstaller .

  Du kan også avinstallere spillet ved å kjøre avinstalleringsprogrammet fra mappekatalogen. Forsikre deg om at du også sletter alle modfiler og midlertidige innstillingsfiler.

 3. Gå nå til Minecrafts offisielle nettside, sett inn legitimasjonen og last ned spillet igjen.

Merk: Denne metoden er rettet mot din lokale Minecraft-kopi. Du bør også sørge for at du også har den nyeste versjonen av serveren og alle modulene. Dette ble sett på som et veldig vanlig spørsmål.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det