Korriger: Excel åpnes ikke

Microsoft Excel er en av de mest populære regnearkredigererne der ute i Microsoft Office-pakken. Det lar brukerne redigere excel-regneark og CSV-filer på farten. Imidlertid har det vært flere tilfeller der Microsoft Excel ikke åpner i det hele tatt.

Excel kan mislykkes når du åpner et eksisterende regneark fra et nettverkssted eller fra den lokale katalogen. I noen tilfeller kan regnearket virke når det åpnes online eller gjennom forhåndsvisning av Excel, men det kan hende at det ikke åpnes riktig i applikasjonen. Denne oppførselen er veldig vanlig i Microsoft Excel og løses vanligvis med enkle løsninger.

Hvorfor åpner ikke Excel-arket mitt?

Årsakene til at Excel-regnearket ikke åpnes er ganske mange og varierte med hensyn til hovedmodulene. Noen av årsakene til at Excel ikke åpnes, er men ikke begrenset til:

 • Excel-installasjonsfiler: Installasjonsfilene for Excel (Microsoft Office-installasjonsfiler) kan være ødelagte eller mangler flere moduler.
 • Skjult fil: Filen du prøver å få tilgang til er skjult og åpen av deg.
 • Få tilgang til fil online: Det er flere flaskehalser når du prøver å få tilgang til filen fra et annet sted i stedet for fra din lokale katalog.

Før du går videre med løsningene, må du sørge for at du er logget inn som administrator og har en aktiv åpen internettforbindelse.

Løsning 1: Reparerer Office

I de fleste tilfeller er årsaken til at brukere ikke kan åpne Excel-arket fordi installasjonsfilene til Microsoft Office enten er korrupte eller mangler moduler. Hvis selve installasjonen ikke er fullført eller i en fungerende tilstand, vil du ikke kunne bruke individuelle programmer som Excel. Vi vil prøve å reparere applikasjonen gjennom applikasjonsbehandling.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i applikasjonsbehandling, finn oppføringen til Microsoft Office. Høyreklikk på den og velg Endre . Hvis det er et alternativ for reparasjon her, kan du klikke på det direkte.
 1. Velg alternativet Reparer fra følgende vinduer og trykk Fortsett .
 1. Følg nå instruksjonene på skjermen, og start prosessen på nytt når prosessen er fullført, og sjekk om du enkelt kan åpne Excel-filen.

Løsning 2: Fjern skjulingen av regnearket

Hvis du opplever et problem der du kan se excel-filen i forhåndsvisning, men ikke kan åpne den for redigering, betyr det sannsynligvis at arket ditt er skjult. Microsoft Excel har en funksjon der brukere kan skjule ark, rader eller kolonner fra arbeidsområdet og fra View. Følg trinnene nedenfor for å skjule arket.

 1. Åpne arbeidsboken og hold deg på den tomme siden når den lastes inn.
 2. Klikk nå Vis fra fanen som er til stede øverst og klikk Skjul fra navigasjonslinjen.
 1. Regnearket ditt blir nå skjult, og du kan gjøre endringer og se det som alle andre regneark. Hvis du skjuler spesifikke rader eller kolonner fra arket ditt, kan du klikke Format> Skjul og skjul> Skjul rader / kolonner

Løsning 3: Endre filkatalog

Det er ganske mange begrensninger hvis du ikke åpner / får tilgang til filen fra noe annet sted enn din lokale lagring. Disse er på plass for å håndtere tilgjengeligheten til regnearkene med andre moduler til stede. Her er problemer som mange brukere står overfor at Excel ikke åpnes.

 • Filen og stienavnet er begrenset til 254 tegn . Hvis noen av dem overstiger 254 tegn, vil ikke Excel kunne åpne filen.
 • Hvis du åpner filen fra "Åpne" -fanen i Excel, kan du prøve å åpne filen gjennom surfing . Det ser ut til at stiene som er oppført der ikke automatisk oppdateres og holder den gamle katalogen i egenskapene (hvis du har gitt nytt navn eller flyttet filen).

På grunn av disse tekniske egenskapene anbefales det at du åpner filen fra din lokale lagring, dvs. filen skal lagres fysisk på datamaskinens harddisk i stedet for nettverksdelinger eller på andre moduler.

Merk: Du kan også prøve å deaktivere tilleggene som er installert på Excel. Disse er kjent for å forårsake problemer med lanseringen noen ganger.

Løsning 4: Installere Office Suite på nytt

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å installere Microsoft Office-pakken på nytt helt. Det er noen smutthull som selv reparasjonsverktøyet ikke er i stand til å fikse (som i løsning 1). Forsikre deg om at du har produktnøkkelen tilgjengelig og legitimasjonen til Microsoft-kontoen din, da du sannsynligvis vil bli bedt om å legge dem inn igjen senere.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i applikasjonsbehandling, finn oppføringen til Microsoft Office. Høyreklikk på den og velg Avinstaller .
 1. Sett inn CDen (hvis du har en), eller last ned den nyeste versjonen som er tilgjengelig fra Microsofts offisielle nettsted.

Merk: Du bør også forsikre deg om at du har den nyeste versjonen Office og Windows installert på datamaskinen. Forsikre deg om at du installerer alle sikkerhetsoppdateringene til Office Suite som er utgitt gjennom Windows-oppdateringen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det