Fix: Dessverre har meldinger stoppet

Ingenting skader mer enn å bruke nærmere 1000 dollar på et nytt flaggskip bare for å finne ut at du ikke kan sende tekstmeldinger. Den “Dessverre har meldinger stoppet error” diskriminerer ikke mellom enheter. Du kan se denne feilmeldingen hos enhver produsent fra Samsung til HTC og Huawei.

Problemet med denne feilen er at den nøyaktige årsaken er vanskelig å finne ut. Vanligvis vil brukere få denne feilen når de prøver å sende en SMS eller vise en innkommende tekst. Men noen Android-eiere har rapportert at denne feilmeldingen vises tilfeldig når meldingsappen kjører stille i bakgrunnen. Det er også tilfeller der meldingsappen bare lukkes selv uten å vise en feilmelding.

Før vi kommer til fikseringsdelen, la oss se på de vanligste synderne som vil utløse denne feilen:

 • Cache-akkumulering av Messaging-appen
 • Programvare er i konflikt med en annen SMS-administrasjonsapp
 • Feil på fastvare
 • Dårlig utført OS-oppdatering

Hvis du lider av dette problemet, har du kommet til rett sted. Nedenfor har du en samling metoder som klarte å få feilmeldingen "Dessverre har meldingen stoppet" forsvunnet for mange brukere. Jeg foreslår at du begynner med den første metoden og jobber deg ned til du finner en løsning som fungerer for deg. La oss begynne!

Metode 1: Utføre en simulert fjerning av batteriet

Simulert fjerning av batteri tilsvarer fysisk å ta ut batteriet fra telefonen. Denne funksjonen er designet for telefoner som har et ikke-flyttbart batteri, men som fungerer like bra på telefoner med tradisjonelle batterier. Hvis du kan ta ut batteriet, gjør det, det er det samme.

Noen Samsung-brukere har rapportert at “Dessverre har meldingen stoppet” etter å ha utført en simulert fjerning av batteriet . Avhengig av produsent kan trinnene være forskjellige. På de fleste telefoner kan du utløse en simulert fjerning av batteriet ved å holde av / på -knappen i mer enn 10 sekunder (eller til skjermen blir svart). Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å holde av / på -knappen + volum ned-knappen og se om det gjør kunsten.

Når du klarer å starte telefonen på nytt med denne metoden, må du slå den på igjen og se om problemet gjentas.

Metode 2: Slette meldingsmappen (eldre Android-versjoner)

Hvis du smser mye, er sjansen stor for at du lider av en overbelastning av meldinger som får meldingsappen til å krasje. Men husk at SMS tar veldig lite plass, så mest sannsynlig er det faktisk ikke et lagringsproblem, men mer som en programvarefeil. Denne løsningen har bare vist seg å være vellykket på enheter som kjører på Android Kit Kat eller lavere. Men selv om du er på en nyere versjon, er det fortsatt verdt et skudd.

Jeg er klar over at noen av dere ikke vil kunne utføre dette trikset. Hvis feilmeldingen vises umiddelbart etter at du har åpnet meldingsappen, hopp til metode 3 . Hvis du kan komme inn i meldingsappen, er det du trenger å gjøre:

 1. Åpne meldingsappen din .
 2. Trykk og hold på en SMS (ikke åpne den).

 3. Når valgmenyen vises, trykker du på Velg alt . På noen Android-versjoner blir Select all ( skjult) skjult inne i handlingsmenyen (trepunktsikon).

 4. Trykk på Slett .
 5. Start enheten på nytt og se om feilmeldingen vises igjen.

Metode 3: Tving lukking av meldingsappen

Før vi sletter appdata, la oss starte med å lukke meldingsappen og se om appen klarer å instantiere seg selv uten feilmeldingen. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Gå til Innstillinger> Apper (Programmer> Programbehandling) og velg filteret Alle apper .
 2. Rull ned og trykk på Meldinger .

 3. Trykk på Force Close (Force Stop) og vent til alternativet blir gråtonet.

 4. Åpne Messaging-appen igjen og se om problemet gjentas.

Metode 4: Tømme data og cache fra Messaging-appen

Dette er en av metodene med høyest suksessrate. Hvis problemet kommer fra Messaging-appen, vil feilen forsvinne ved å utføre følgende trinn. Ikke bekymre deg, dette vil ikke slette SMS-meldingene dine, men du kan ta en sikkerhetskopi med dem i tilfelle det er tilfelle. Slik gjør du:

 1. Gå til Innstillinger> Apper (Programmer> Programbehandling).
 2. Velg filteret Alle apper, og bla ned til Messaging-appen .
 3. Velg Lagring .

 4. Trykk på Fjern data og vent på at alternativet blir gråtonet.
 5. Trykk på Clear Cache og vent til den viser 0,0 KB.

 6. Start enheten på nytt og åpne Messaging-appen igjen.

Metode 5: Bruke sikkermodus for å finne programvarekonflikten

Hvis du starter telefonen i sikkermodus, vil alle tredjepartsapplikasjoner bli forhindret fra å kjøre. Dette vil tjene formålet med å fortelle oss om feilmeldingen skyldes en programvare du nylig har installert.

Det er kjent programvarekonflikter mellom noen SMS-administrasjonsapper og den innebygde meldingsklienten. Hvis du ikke støter på feilmeldingen mens du er i sikkermodus, må du avinstallere den. Her er de nøyaktige trinnene du må ta:

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen til menyen vises.
 2. Trykk og hold på Power Off- ikonet til det skjulte popup-vinduet vises.
 3. Når du får meldingen om du vil starte på nytt i sikkermodus , trykker du på OK .

 4. Vent til enheten din starter på nytt i sikkermodus . Du kan bekrefte dette ved å sjekke om du har et Safe Mode- ikon nederst til høyre på skjermen.

 5. Når du er fullstendig startet opp i sikkermodus, kan du prøve å åpne meldingsappen igjen. Hvis meldingen dukker opp igjen, hopper du til metode 6 . Hvis det ikke vises, fortsett med trinnene nedenfor.
 6. Gå nå til Innstillinger> Apper (Application> Application Manager) og velg filteret Alle apper .
 7. Tenk på appene du installerte rundt den gangen feilen først begynte å vises. Avinstaller alle appene du tror kan forårsake konflikten. Hvis du har en ekstra SMS-administrasjonsapp, avinstallerer du den også.
 8. Start enheten på nytt. Du Android bør starte opp i normal modus.
 9. Åpne Messaging-appen igjen og se om feilmeldingen er borte.

Metode 6: Tørke cachepartisjonen fra gjenopprettingsmodus

Det er fullt mulig at en OS-oppdatering kan ha ryddet med noen tillatelser og gjort det lettere å se feilen "Dessverre har meldingen stoppet" . Det er vanlig at OS-programvareoppdateringer ødelegger noen app-cacher etter at den nye firmware er satt på plass. Hvis metodene ovenfor ikke lyktes, la oss prøve å tørke opp cachepartisjonen. Dette er hvordan:

Merk: Husk at trinnene for å gå inn i gjenopprettingsmodus kan variere fra enhet til enhet. Hvis trinnene nedenfor ikke tar deg inn i gjenopprettingsmodus , kan du gjøre et søk på nettet om “hvordan du går inn i gjenopprettingsmodus + * YourPhoneModel *”

 1. Slå av enheten helt.
 2. Trykk og hold Volum opp-knappen + Hjem-knappen + Av / på-knappen . Hvis enheten ikke har en Hjem-knapp, kan du prøve å holde bare Av / på-knappen + Volum opp-knappen .
 3. Rett etter at telefonen din har vibrert, slipper du strømknappen, men fortsett å holde den / de andre knappene.
 4. Når du ser skjermbildet for Android-systemgjenoppretting , slipper du de gjenværende knappene.

 5. Bruk volumtastene for å navigere nedover og markere tørk cache-partisjonen .

 6. Trykk på av / på-knappen for å velge den og bekrefte.
 7. Vent til prosessen er fullført. Du blir bedt om å starte enheten på slutten av den. Trykk på av / på-knappen igjen for å starte omstart.
 8. Etter at enheten har startet opp igjen, åpner du meldingsappen og ser om problemet gjentas.

Metode 7: Bruke en alternativ SMS-administrasjonsapp

Hvis metodene ovenfor ikke lykkes, og du ikke er opptatt av å bruke den innebygde meldingsappen, kan du velge en tredjepartsløsning. I tilfelle du er fast bestemt på å gjenopprette funksjonaliteten til standard SMS-appen, hopper du til den siste metoden.

For å hjelpe deg med å velge den best mulige løsningen opprettet vi en liste med de mest dyktige SMS-administrasjonsappene. Noen av dem har mye flere tilpasningsalternativer enn standard Android-appen, så vurder det som en forbedring. Bare installer en av følgende apper og sett den som standard meldingsapp.

Merk: Hvis du ikke vil installere en ekstra app for SMS-formål, kan du bruke Facebook Messenger for å få tilgang til SMS-en. Men sørg for at du har den nyeste versjonen av appen.

 • Android-meldinger
 • Chromp SMS
 • Textra
 • Puls-SMS
 • QKSMS

Metode 8: Utføre en tilbakestilling av fabrikken

Hvis du kom helt hit uten en vellykket løsning, er ditt siste alternativ å utføre en tilbakestilling av fabrikken. Den gode nyheten er at dette mest sannsynlig vil løse problemet ditt på ubestemt tid. Før du fortsetter med det, bør du vite at en tilbakestilling av fabrikken vil slette alle personlige data som ikke er tilstede på SD-kortet. Alle bildene, videoene, musikken, kontaktene og SMS-ene dine går tapt med mindre du tar en sikkerhetskopi. Slik utfører du en tilbakestilling av fabrikken:

 1. Gå til Innstillinger og bla ned til Sikkerhetskopiering og tilbakestilling .
 2. Trykk på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling og sørg for at sikkerhetskopier dataene mine er aktivert. Hvis ikke, aktiverer du avkrysningsruten ved siden av alternativet.

 3. Rull ned og trykk på Tilbakestill til fabrikkdata .

 4. Bekreft valget ditt ved å trykke på Tilbakestill telefon (tilbakestill enheten) .
 5. Når du har nådd Slett alt , begynner prosessen for tilbakestilling av fabrikken.
 6. Det kan ta over ti minutter å fullføre, og enheten vil starte på nytt på slutten av den.
 7. Vent til systemet ditt initialiserer de forhåndslastede appene på nytt, og prøv å åpne Messaging-appen igjen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det