Hvordan fikse Ubisoft påloggingsfeil når du prøver å logge på

Denne feilen vises når du prøver å logge på et hvilket som helst Ubisoft-nettsted eller noen av verktøyene du har installert på datamaskinen din. For å være mer presis, vises problemet når du prøver å logge på Ubisoft-kontoen din, og problemet vil forhindre deg i å spille spill eller bruke kontoen din i det hele tatt.

Ubisoft påloggingsfeil

Det er noen få tilgjengelige metoder for dette problemet, men du bør vite at det like godt kan være problemet med Ubisoft-nettsteder eller deres servere. Hvis serverne ikke har skylden, kan du finne andre nyttige metoder nedenfor!

Hva forårsaker Ubisoft påloggingsfeil?

Feilen skyldes ofte innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din. Ubisoft, som mange andre nettsteder og selskaper, bruker informasjonskapsler for å lagre visse data som er viktige for dem, og du må aktivere bruk av tredjeparts informasjonskapsler for å bli kvitt Ubisoft-påloggingsfeilen når du navigerer til nettstedene deres eller bruker programmene deres.

Et annet problem som kan forårsake feilen er å ha en gammel nettverksdriver som ikke kan støtte Ubisofts servere. Dette er en sjelden forekomst, men du bør vite at det er mulig ettersom det har skjedd med folk online!

Fjern blokkering av tredjeparts informasjonskapsler i nettleseren din

Alternativet for å blokkere informasjonskapsler fra tredjeparter er aktivert som standard i noen nettlesere, men mange brukere velger å slå på dette alternativet på grunn av personvern og sikkerhetsmessige årsaker. Dette kan imidlertid føre til ustabilitet og problemer med mange nettsteder og elektroniske tjenester, og vi anbefaler på det sterkeste at du holder dem blokkert i nettleseren du bruker!

Google Chrome:

Forsikre deg om at du dobbeltklikker Chrome-snarveien eller ikonet for den fra hurtigtilgangsfeltet og klikker på de tre vertikale prikkene øverst til høyre i vinduet og velger Innstillinger.

 1. Rull ned til bunnen og utvid de avanserte innstillingene.
 2. Under Personvern og sikkerhet klikker du på Innholdsinnstillinger og blar ned til informasjonskapslene. Slå av alternativet "Blokkér informasjonskapsler fra tredjeparter"
Google Chrome - Blokkér informasjonskapsler fra tredjeparter
 1. Start nettleseren på nytt og sjekk om Ubisoft-påloggingsfeilen fremdeles vises.

Mozilla Firefox:

 1. Åpne nettleseren og klikk på menyknappen øverst til høyre i nettleservinduet, og klikk deretter på Alternativer. Naviger til panelet Personvern og sikkerhet og naviger til delen Historikk.
Firefox - Godta tredjeparts informasjonskapsler
 1. I rullegardinmenyen ved siden av "Firefox vil" -oppføringen velger du "Bruk egendefinerte innstillinger for historikk". Forsikre deg om at alternativet “Godta tredjeparts informasjonskapsler” ikke er satt til Alltid.
 2. Start nettleseren på nytt og sjekk om Ubisoft-påloggingsfeilen fremdeles vises.

Internet Explorer:

 1. Åpne Internet Explorer på datamaskinen din ved å søke etter den på skrivebordet eller Start-menyen. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre. Fra menyen som åpnes, klikk på Internett-alternativer for å åpne en liste over relaterte tilkoblingsinnstillinger.
Internett-alternativer - Avanserte innstillinger
 1. Gå til kategorien Personvern og klikk på Avansert under Innstillinger.
 2. Under alternativet Tredjeparts informasjonskapsler, sørg for at det valgte alternativet er Godta.
 3. Sørg for at du bruker endringene du har gjort, og start nettleseren på nytt før du sjekker om Ubisoft-påloggingsfeilen fremdeles vises.

Microsoft Edge:

 1. Åpne Edge-nettleseren på Windows 10 ved å søke etter den i Start-menyen eller søkeknappen ved siden av den. Du kan også klikke på Edge-ikonet på hurtigtilgangsfeltet hvis det er noe.
 2. Klikk på knappen med tre prikker øverst til høyre i nettleseren, og klikk på Innstillinger-alternativet, og bla ned til delen Avanserte innstillinger. Klikk på Vis avanserte innstillinger og rull ned til Informasjonskapsler.
Ikke blokker informasjonskapsler i Microsoft Edge
 1. Velg alternativet Ikke blokker informasjonskapsler og start Edge på nytt for å bruke endringene og se om feilen fremdeles vises.

Løs for programvareproblemer - Oppdater nettverksdriveren

Metoden ovenfor er flott for brukere som opplever problemet i nettleseren sin, og det vil løse problemet i minst 90% av tilfellene. Imidlertid hjelper det ikke å tilpasse nettleserne hvis du sliter med problemet når du åpner Uplay eller et Ubisoft-spill. Derfor kan du bruke denne metoden der du oppdaterer nettverksdriveren på din PC!

 1. Først og fremst må du avinstallere nettverksdriveren du har installert på PC-en din.
 2. Skriv “Enhetsbehandling” i søkefeltet ved siden av Start-menyknappen for å åpne Enhetsbehandling. Du kan også bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen for å starte dialogboksen Kjør. Skriv inn “devmgmt.msc” i boksen og klikk OK eller Enter-tasten.
Kjører Enhetsbehandling
 1. Utvid delen "Nettverkskort". Dette viser alle nettverkskort som PC-en har kjørt for øyeblikket.
 2. Høyreklikk på nettverkskortet du vil avinstallere, og velg “Avinstaller enhet”. Dette fjerner den fra listen og avinstallerer enheten. Klikk "OK" når du blir bedt om å avinstallere driveren helt.
Avinstallerer nettverkskortet
 1. Fjern adapteren du bruker fra datamaskinen din, og naviger til produsentens side for å se listen over tilgjengelige drivere for operativsystemet ditt. Velg den siste, lagre den og kjør den fra nedlastingsmappen.
 2. Følg instruksjonene på skjermen for å installere driveren. Hvis adapteren er ekstern, for eksempel en Wi-Fi-dongle for stasjonære PC-er, må du sørge for at den forblir frakoblet til veiviseren ber deg om å koble den til datamaskinen. Start datamaskinen på nytt og sjekk om Ubisoft-påloggingsfeilen har forsvunnet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det