Fix: Warframe Update mislyktes

Warframe er et samarbeidende free-to-play tredjepersons online actionspill satt i en utviklende sci-fi-verden, og det samlet en hel fanbase rundt det. Spillet er fartsfylt, og det inkluderer ting du aldri har sett før i en vakker sci-fi-setting.

Warframe-oppdatering mislyktes

Imidlertid har du kjørt den siste versjonen av spillet for å spille det, og det er noen ganger ikke mulig å laste ned den siste oppdateringen på grunn av feilen "oppdatering mislyktes". Dette problemet er tilgjengelig både på Steam og på frittstående spillklienter, så vi har samlet metoder som er tilgjengelige i begge disse scenariene, slik at du kan sjekke ut.

Hva fører til at Warframe-oppdateringen mislykkes?

Det er en rekke forskjellige ting som kan føre til at Warframe-oppdateringer mislykkes, og vi har fokusert på de vanligste som vises for brukere regelmessig. Det er synd at noen ting som nesten ikke er relatert til spillet, kan føre til at det oppfører seg dårlig, men alt kan enkelt ordnes. Her er en full liste:

 • Feil Microsoft Visual C ++ omfordelbare installasjoner
 • Innstillinger for Internett-tilkobling
 • Warframe launcher innstillinger
 • En ødelagt eller manglende DirectX-installasjon
 • Spillets hurtigbuffer
 • Skadelig programvare som kjører på datamaskinen din

Løsning 1: Reparer Microsoft Visual C ++ Redistributables

Warframe-mislykkede problemet skyldes ofte en ødelagt eller feil Windows-oppdatering som på en eller annen måte ødela installasjonene av Microsoft Visual C ++ Redistributables. Andre systemfiler kan også ha blitt berørt, og du bør også ta vare på dem etter reparasjon av Microsoft Visual C ++ Redistribuerbare installasjoner.

 1. Klikk på Start-menyknappen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det der. Du kan også klikke på girutseende-ikonet for å åpne Innstillinger-appen hvis det installerte operativsystemet ditt er Windows 10
 2. I Kontrollpanel bytter du Vis som et alternativ til Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen nederst i Kontrollpanel-vinduet.
 3. Hvis du bruker Innstillinger-appen på Windows 10, klikker du bare på Apper for øyeblikkelig å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 4. Finn Microsoft Visual C ++ Redistribuerbar pakke i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Endre etter å ha klikket på den en gang. Du vil kanskje legge merke til at det finnes flere forskjellige versjoner av verktøyet. Du må notere dem og gjenta reparasjonsprosessen for hver enkelt av dem.
 5. Du må kanskje bekrefte noen dialogbokser og følge instruksjonene som vises sammen med veiviseren. Forsikre deg om at du velger Reparer for hver versjon av verktøyet.
 1. Klikk Fullfør når veiviseren er ferdig med prosessen, og gjenta prosessen for alle versjoner av Visual C ++ -pakken. Sjekk om Warframe kan oppdateres nå ved å starte den.

Nå, hvis dette ikke fungerer. Du kan velge å avinstallere hver Microsoft Visual C ++ Redistribuerbar og laste dem ned på nytt. Du må installere Visual C ++ på nytt ved å finne den her. Velg versjonen du vil laste ned, og velg nedlastingen i henhold til prosessoren (32-bit eller 64-bit).

Finn filen du nettopp lastet ned i Windows-mappen, kjør den, og følg instruksjonene på skjermen for å installere Microsoft Visual C ++ Redistributable Package du valgte å laste ned. Gjenta den samme prosessen for alle versjoner du tidligere avinstallerte, og sjekk om Warframe-oppdateringen mislykkes igjen.

Prøv også å kjøre en SFC-skanning for å bekrefte at alle driverne og Windows viktige filer er på plass.

Løsning 2: Tilbakestill LAN-innstillinger

Hvis du har justert visse innstillinger angående Internett-tilkoblingen din for å passe til et annet program, eller hvis du bare vil forbedre noe, bør du vite at mange programmer avhenger av at Internett-tilkoblingen din er konfigurert normalt. Forsikre deg om at du angrer disse endringene ved å følge trinnene nedenfor.

 1. Åpne Internet Explorer på datamaskinen din ved å søke etter den på skrivebordet eller Start-menyen. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre. Fra menyen som åpnes, klikk på Internett-alternativer for å åpne en liste over relaterte tilkoblingsinnstillinger.
 1. Hvis du ikke har tilgang til Internet Explorer, åpner du Kontrollpanel ved å søke etter det i Start-menyen eller ved å bruke Windows-tasten + R-tastekombinasjonen, skrive "control.exe" i Kjør-linjen, og klikke OK for å kjør Kontrollpanel.
 2. I Kontrollpanel velger du " Vis som " Kategori øverst til høyre og klikker på Nettverk og Internett-knappen for å åpne denne delen. I dette vinduet klikker du på Internett-alternativer for å navigere til samme skjermbilde som du ville gjort hvis du åpnet Internet Explorer.
 1. Naviger til kategorien Tilkoblinger og klikk på LAN-innstillinger.
 2. Merk av i boksen ved siden av Oppdag automatisk innstillinger og sørg for at proxy-serverne er tomme med mindre du aktivt bruker en, noe som ikke anbefales hvis du ikke vil ha flere tilkoblingsinnstillinger når du spiller Warframe.
 3. Forsikre deg om at du bruker endringene du har gjort, og start datamaskinen på nytt før du kontrollerer om Warframe-mislykkede feil fortsatt vises.

Løsning 3: Juster noen lanseringsinnstillinger

Ikke alle innstillinger i startvinduet kan brukes på hver datamaskin, og noen ganger er det innstillinger som bør deaktiveres for å få oppdateringsprosessen til å fungere. Merkelig nok inkluderte noen av disse innstillingene til og med deaktivering av DirectX10, DirectX11 eller til og med begge deler! Å slå av Bulk-nedlasting bør imidlertid også få prosessen til å gå!

 1. Åpne Warframe-lanseringen enten ved å dobbeltklikke på spillets snarvei eller kjørbar fra skrivebordet eller et annet sted på datamaskinen din, for eksempel Start-menyen osv.
 2. Hvis du lastet ned og installerte spillet på Steam, åpner du det, naviger til Bibliotek-fanen og dobbeltklikker Warframe-oppføringen for å starte det.
 3. Når spillets lansering åpnes, finn du tannhjulikonet øverst til høyre, ved siden av 'x' og minimeringsknappen, og klikk på det for å åpne lanseringsinnstillingene.
 1. Deaktiver alternativet Bulk Download i det nye vinduet som åpnes og klikk OK. Prøv å oppdatere spillet nå. Brukerne har også rapportert at deaktivering av alternativene DirectX10 og DirectX11 0 også kan løse problemet, så sørg for at du også prøver dette.

Løsning 4: Installer DirectX på nytt

Hvis DirectX-installasjonen din har blitt ødelagt, og hvis du bruker DirectX 9 eller eldre som ikke er forhåndsinstallert på eldre versjoner av Windows OS, bør du definitivt vurdere å laste ned DirectX-installasjonsprogrammet og kjøre det for å installere det på nytt og muligens løse problemet. . Dette har fungert for andre brukere, og vi håper det vil fungere for deg!

 1. Besøk DirectX End-User Runtime Web Installer Download Page på Microsofts offisielle nettsted som er lenket i dette trinnet.
 2. Rull ned, finn og klikk på den røde nedlastingsknappen på nettstedet, og følg instruksjonene som vises på skjermen for å laste ned nettinstalleringsprogrammet for DirectX direkte på datamaskinen din.

Merk : Microsoft vil sannsynligvis tilby et par av applikasjonene etter at du har klikket på Last ned-lenken, men du bør fjerne merket for disse produktene hvis du helst ikke vil ha dem på datamaskinen. Hvis du velger å ikke laste ned disse verktøyene, vil navnet Neste bli omdøpt til Nei takk og fortsette.

 1. Utfør DirectX-installasjonsprosessen ved å åpne den nedlastede .exe-filen i nedlastingsmappen og følge instruksjonene fra DirectX-installasjonsveiviseren. Du må bla gjennom vilkårene (selvfølgelig mens du leser den) og klikke på Neste-knappen.
Vilkår og betingelser for DirectX
 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om Warframe-oppdateringsfeilen fortsatt vises etter at du har startet spillet.

Løsning 5: Klarer ikke å koble til på grunn av nettverksfeil

Hvis du mistenker at du må klandre internettforbindelsen din for at Warframe ikke starter, bør du absolutt prøve denne metoden. Det er spesielt nyttig hvis du finner ut at du kan oppdatere spillet ved hjelp av mobildataforbindelsen din ved å koble til et hotspot opprettet av telefonen. Følg trinnene nedenfor for disse ekstremt nyttige kommandoene!

 1. Søk etter "Kommandoprompt" ved å skrive den enten rett i Start-menyen eller ved å trykke søkeknappen rett ved siden av den. Høyreklikk den første oppføringen som dukker opp som et søkeresultat, og velg "Kjør som administrator" hurtigmenyoppføring.
 2. I tillegg kan du også bruke Windows Logo Key + R-tastekombinasjonen for å få frem dialogboksen Kjør. Skriv inn “cmd” i dialogboksen som vises, og bruk Ctrl + Shift + Enter-tastekombinasjonen for å kjøre kommandoprompt ved hjelp av administratorrettigheter.
Åpne ledeteksten ved å bruke Run-boksen

 1. Skriv inn følgende kommandoer i vinduet og sørg for at du trykker Enter etter å ha skrevet hver enkelt. Vent på meldingen "Drift fullført vellykket" eller noe lignende for å vite at metoden har fungert og at du ikke har gjort noen feil mens du skriver. Lag en kort pause mellom disse to kommandoene.
ipconfig / flushdns ipconfig / release ipconfig / release6 ipconfig / fornye
 1. Åpne Warframe på nytt ved å dobbeltklikke snarveien på datamaskinen din eller ved å starte den via Steam og sjekke om Warframe-oppdateringen mislyktes.

Løsning 6: Kjør Game's Launcher som administrator

Å kjøre en app som administrator gir den ekstra privilegier og tilgang til handlinger som kan ha blitt blokkert som standard på operativsystemet ditt. Dette bør ikke skje normalt, men brukere har rapportert at bare å kjøre startprogrammet med administratorrettigheter gjør det mulig å laste ned og installere oppdateringen, så sørg for at du prøver dette før du gir opp!

 1. Åpne Steam ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Gå til bibliotekseksjonen i Steam-vinduet ved å finne fanen Bibliotek øverst, og finn Warframe i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer og velg Bla gjennom lokale filer.
Bla gjennom lokale filer for et Steam-spill
 1. Hvis du har den frittstående klientversjonen av Warframe, kan du fortsatt finne spillets installasjonsmappe manuelt. Den enkleste måten ville være å høyreklikke spillets snarvei på skrivebordet eller andre steder og velge Åpne filplassering fra menyen.
 2. Uansett, når du er inne i installasjonsmappen, finn og åpne Verktøy-mappen. Innvendig bør du kunne se en fil som heter Launcher eller launcher.exe. Høyreklikk på denne filen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og merk av i boksen ved siden av "Kjør dette programmet som administrator".
Kjør dette programmet som administrator
 1. Bruk endringene du har gjort, og prøv å starte Warframe fra der du installerte for å se om problemet fremdeles oppstår.

Løsning 7: Bytt språk fra startprogrammet

Å bytte språk til noe annet enn det du hadde da feilen oppstod, ser ut til å ha fungert for mange Warframe-spillere, selv om metoden virker for grunnleggende. Dette er mer en løsning for problemet, men du kan ganske enkelt bytte alt tilbake til engelsk etter at oppdateringen er lastet ned og installert.

 1. Åpne Warframe-lanseringen ved å dobbeltklikke på spillets snarvei eller kjørbar fra skrivebordet eller et annet sted på datamaskinen din, for eksempel Start-menyen osv., Da dette automatisk åpner startprogrammet.
 2. Hvis du lastet ned spillet via Steam, åpner du det, naviger til Bibliotek-fanen og dobbeltklikker Warframe-oppføringen for å åpne det.
 3. Når spillets lansering åpnes, finn språketeksten øverst til høyre, ved siden av 'x', minimering og innstillingsknappene. Bytt den til noe annet, og vent til lanseringen starter på nytt. Gjenta den samme prosessen for et par språk til den endelig fungerer!
Endre språket til Warframe Launcher

Løsning 8: Tilbakestill spillets hurtigbuffer

Spillene holder cachen internt på datamaskinen din, inne i installasjonsmappen, og sletting eller omdøping av den bør tilbakestille oppdateringsprosessen og starte visse ting fra bunnen av. Dette er en flott løsning, da den lar deg hoppe over avinstallering og fikse problemet ved å bruke File Explorer og / eller Steam på din PC!

 1. Åpne Steam ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Gå til bibliotekseksjonen i Steam-vinduet ved å finne fanen Bibliotek øverst, og finn Warframe i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer og velg Bla gjennom lokale filer.
Bla gjennom lokale filer for et Steam-spill
 1. Hvis du har den frittstående klientversjonen av Warframe, kan du fortsatt finne spillets installasjonsmappe manuelt. Den enkleste måten ville være å høyreklikke spillets snarvei på skrivebordet eller andre steder og velge Åpne filplassering fra menyen.
 2. Uansett, når du er inne i installasjonsmappen, finner du hurtigbufferen. Windows-mappen. Høyreklikk på denne mappen og velg alternativet Gi nytt navn. Endre navnet til Cache.Windows.old eller noe sånt, og klikk Enter. Åpne lanseringsprogrammet på nytt og sjekk om oppdateringen starter riktig. Hvis andre feil dukker opp, må du endre endringene i mappenavnet.

Løsning 9: Skann datamaskinen din etter skadelig programvare

Brukere har rapportert at de har kontaktet supportteamet til Warframe, og de hevdet at feilen noen ganger skyldes malware som ligger på brukernes datamaskiner. Når Warframe-servere registrerer uvanlig oppførsel, blokkerer de Internett-leverandøren, og du må kvitte deg med skadelig programvare før du får tilgang igjen.

Her vil vi vise deg hvordan du skanner PCen din med Malwarebytes, da den ofte viser de beste resultatene med tanke på at den virkelig har en enorm database. Lykke til!

 1. Malwarebytes Anti-Malware er et flott anti-malware verktøy med en gratis prøveversjon du kan laste ned fra Internett. Forhåpentligvis trenger du ikke hele programmet etter at du har løst dette problemet (med mindre du vil kjøpe det og ha det klart for andre problemer), så sørg for at du laster ned den gratis prøveversjonen ved å klikke her.
Last ned Malwarebytes gratis
 1. Finn den kjørbare filen du nettopp lastet ned, og dobbeltklikk på den for å åpne den på datamaskinen.
 2. Velg hvor du vil installere Malwarebytes, og følg instruksjonene som vises på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen.
Installere Malwarebytes Anti-Malware
 1. Åpne Malwarebytes og velg skannealternativet som er tilgjengelig på startskjermen til applikasjonen.
 2. Verktøyet vil sannsynligvis starte oppdateringstjenesten for å oppdatere virusdatabasen, og deretter fortsetter den med skanningen. Vær tålmodig til prosessen er ferdig, noe som definitivt kan ta en stund. Hvis det oppdages skadelig programvare på datamaskinen din, må du bekrefte at den er slettet eller satt i karantene.
 3. Start datamaskinen på nytt etter at skanneprosessen er over, og sjekk om du fortsatt har problemer med Warframe-oppdateringen mislyktes.

Merk : Du bør også bruke andre sikkerhetsverktøy hvis du kan fortelle hvilken type skadelig programvare du har på datamaskinen din (ransomware, søppelpost osv.), Da ett verktøy sannsynligvis ikke vil registrere alle typer ondsinnede apper.

Løsning 10: Konfigurer lanseringsinnstillinger på nytt

Hvis du kjører spillet i 64-biters modus fra startkonfigurasjonene og nylig har endret denne innstillingen, eller hvis du har gjort noen endringer på datamaskinen nylig, kan du få dette problemet. Derfor vil vi i dette trinnet konfigurere lanseringsinnstillingene på nytt for å stoppe spillet fra å kjøre i 64-biters modus. For det:

 1. Klikk på krigsrammen for å åpne startmenyen.
 2. Velg tannhjulet øverst til høyre på startmenyen og velg alternativet "Launcher Settings" fra listen.
 3. I launcher-innstillingene fjerner du merket for "Aktiver 64-biters modus" og deretter lagrer du endringene.
 4. Prøv å oppdatere spillet, og sjekk deretter om problemet fortsatt vedvarer.

Løsning 11: Tillat spillet gjennom brannmur

Det er mulig at forbindelsen mellom Warframe-serverne og datamaskinen din blir avsporet på grunn av blokkering fra Windows-brannmuren. Derfor vil vi i dette trinnet sørge for at Windows-brannmuren ikke blokkerer Warframe fra å ta kontakt med serverne sine ved å legge til en regel som lar spillet fungere uten noen begrensninger fra brannmuren. For det:

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å starte kjøringsprompten.
 2. Skriv inn "Kontrollpanel" og trykk "Enter" for å starte det klassiske kontrollpanelgrensesnittet .
 3. Klikk på "View By:" -knappen øverst og deretter på "Large Icons" -alternativet.
 4. Klikk på "Windows Defender Firewall" -knappen, og klikk deretter på "Advanced Settings" -alternativet fra slutten.
 5. Først og fremst klikker du på “Innkommende regler” fra venstre side, og deretter klikker du på alternativet “Ny regel” på høyre side av vinduet.
 6. Velg "Program" fra vinduet Regeltype og klikk Neste. (Dette inkluderer SQLbrowser.exe).
 7. Trykk på Bla gjennom under "Denne programbanen" for å velge den kjørbare filen for programmet, og klikk deretter på Neste.
 8. Forsikre deg om at "Tillat tilkobling" er valgt, og klikk deretter Neste.
 9. Velg når du skal bruke regelen (Domene, Privat, Offentlig), i dette vinduet, sørg for å tillate den for alle tilkoblinger og klikk på "Neste".
 10. Velg et navn for regelen, og skriv inn en beskrivelse hvis du vil.
 11. Klikk på Fullfør for å legge til en inngående regel som tillater Warframe-forespørsler som kommer til datamaskinen.
 12. For å fullt ut tillate Warframe gjennom brannmuren, må vi også lage en lignende utgående regel for å sikre at spillet får lov til å koble seg fullt til serverne.
 13. På samme måte kan du opprette en utgående regel ved å velge "Utgående regler" i stedet for "Innkommende regler" i det femte trinnet.
 14. Sjekk om problemet vedvarer etter at du har opprettet dette unntaket.

Løsning 12: Oppdater Windows

Oppdatering av Windows er nødvendig og en effektiv måte for systemet ditt å kjøre jevnt og under optimale forhold. Det gjør at de nyeste funksjonene og forskjellige feilrettinger kan fungere på PCen din. Installering av den nyeste Windows-oppdateringen kan være veldig fordelaktig for å løse slike feil, og vi vil utføre akkurat det ved å se etter tilgjengelige oppdateringer på datamaskinen vår. For det:

 1. Trykk på "Windows" + "I" -knappene på tastaturet for å åpne innstillingene.
 2. Klikk på "Update & Security" -alternativet fra denne menyen, og velg deretter "Windows Update" fra sidefeltet.
 3. Klikk på "Se etter oppdateringer" for å be om en automatisk oppdateringskontroll på datamaskinen din.
 4. Datamaskinen din vil nå automatisk sjekke og installere tilgjengelige Windows-oppdateringer.
 5. Etter at du har oppdatert datamaskinen, må du sjekke om problemet vedvarer.

Løsning 13: Deaktiver Avast

Avast Antivirus er kjent for ikke å spille bra med spill som Warframe, og det kan ofte hindre dem i å kunne kommunisere med serverne sine. Derfor, som en midlertidig sjekk, kan du prøve å deaktivere Avast og se om spillet fungerer med antivirus deaktivert. For å gjøre det:

 1. Gå til oppgavelinjen i Windows og søk etter Avast-ikonet. Høyreklikk på den og velg “Avast Shields Control”. Velg mellom ett av følgende gitte alternativer:

  Deaktiver i 10 minutter

  Deaktiver i 1 time

  Deaktiver til datamaskinen startes på nytt

  Deaktiver permanent

 2. Bekreft valget ditt ved å trykke på Ja når Avast ber deg og om det er gjort. Avast-antivirusprogrammet og alle skjoldene bør nå pauses for perioden du har valgt.
 3. For å sjekke om antivirusprogrammet virkelig er deaktivert, bare åpne hovedvinduet. Hvis den er rød og sier " Alle antivirusskjold er av ", fungerte alt som det skulle. For å returnere funksjonen, klikk på knappen “Løs” og vent et sekund for å se meldingen “Du er beskyttet”.
 4. Mens Antivirus er deaktivert, må du bekrefte om spillet fungerer eller ikke.

Løsning 14: Deaktiver VPN

Hvis du bruker en VPN eller en proxy på datamaskinen din for å maskere internettforbindelsen din ved å sprette den fra et par servere og gjemmer aktivt internettforbruket ditt, kan du få denne feilen med spillet. Derfor anbefales det at du midlertidig deaktiverer alle VPN-tilkoblinger på datamaskinen din hvis du noen gang har satt opp en og sørger for at du ikke maskerer posisjonen din på noen måte.

De fleste servere blir mistenkelige hvis internettforbindelsen sprettes fra et par andre servere før den når dit og prøver å få tilgang til ressurser. De kan vurdere det som en skadelig forbindelse og oppfatter forsøket som en trussel og hindre det i å få tilgang til serverressursene. Derfor er det alltid best å sjekke om problemet forsvinner med VPN deaktivert.

Løsning 15: Tilbakestill internettforbindelsen

Det meste av tiden er alltid en dårlig internettforbindelse hovedutløseren bak alle mislykkede oppdateringer og nedlastinger. Før du søker et annet middel, bør du prøve å tilbakestille internettforbindelsen. Når internett slutter å virke eller du har et nettverkstilkoblingsproblem, må du alltid prøve å starte utstyret på nytt først. Fortsett som følger:

 1. Som et første trinn må du koble ruteren og modemet fra strømforsyningen (det kan hende du må ta ut batteriet for noen enheter også).
 2. Vent nå i rundt 30 sekunder, og koble dem deretter til igjen: først modemet og deretter ruteren.
 3. Vent en stund til de slår seg helt på igjen.
 4. Når all maskinvaren har fått full funksjonalitet tilbake, må du sjekke om denne lille manøvren har løst problemet for oss.

Løsning 16: Prøv å bruke en VPN

Hvis du aldri har satt opp en VPN-tilkobling på datamaskinen din og bruker din viktigste Internett-leverandør uten å maskere posisjonen din, kan du få denne feilen på grunn av et regionalt problem. Mens noen ganger VPN kan være kilden til problemet, kan det også redde dagen i noen situasjoner. Hvis området ditt står overfor et stedsforbud fra serveren enten midlertidig eller permanent, kan en VPN bare løse problemet for deg ved å maskere posisjonen din og sprette forespørselen fra en annen server. Sørg for å bruke et pålitelig VPN og sjekk om det løser problemet.

Løsning 17: Kontroller datamaskinens forbindelse med Warframe-nettstedet

Noen ganger kan den mislykkede oppdateringsfeilen også forårsakes når du ikke får tilgang til Warframe.com-nettstedet med Internet Explorer. Så sørg for å sjekke om PC-en din kan koble til krigsrammen eller ikke. Prøv å bla gjennom nettstedet //warframe.com i Internet Explorer. Noen spesifikke Windows-komponenter brukes av War frame launcher som igjen brukes av Internet Explorer. Så hvis du ikke får tilgang til nettstedet for krigsrammen i Internet Explorer, er sjansen stor for at forbindelsen din er blokkert. For å løse dette problemet, må du sende en billett til War frame Support.

Løsning 18: Konfigurer Internet Explorer på nytt

Det finnes en frakoblet modus i Internet explorer som hjelper deg med å laste ned nettstedene automatisk, selv når internett ikke er tilgjengelig. Denne funksjonen kan noen ganger forhindre at applikasjoner kan opprette en sikker forbindelse mellom serverne sine. Derfor deaktiverer vi dette alternativet i dette trinnet. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” på tastaturet og skriv inn “inetcpl.cpl”.Kjør dialog: inetcpl.cpl
 2. Trykk “Enter” for å starte alternativvinduet for Internet Explorer.
 3. Klikk på “Connections” -fanen og sørg for at “Never Dial a Connection” -alternativet er valgt.
 4. Klikk også på "Advance d" -fanen, og under "Bla gjennom" -alternativene fjerner du merket for "Aktiver frakoblede elementer som skal synkroniseres i et tidsplan" .
 5. Når du har gjort disse endringene, lagrer du dem og går ut av vinduet.
 6. Sjekk og se om det har løst problemet med spillet.

Løsning 19: Fjern midlertidige Internett-filer

I dette trinnet, prøv å slette alle midlertidige internettfiler fra Internet Explorer som kan lagres når du åpner et nettsted gjennom nettleseren din. Etter å ha gjort det, vil vi sjekke om det har utbedret feilen med spillet eller ikke. For å gjøre det:

 1. Trykk "Windows ' + " R " på tastaturet, skriv inn " Inetcpl.cpl " og trykk deretter " Enter "for å starte Internet Explorer-vinduet.
 2. Under kategorien "Generelt" klikker du på alternativet "Slett" .
 3. Deretter fjerner du avmerkingen for hver boks unntatt “Midlertidige Internett-filer” og trykker på “Slett” -knappen.
 4. Etter å ha gjort dette, sjekk om problemet er løst.

Løsning 20: Still inn dato og klokkeslett

Noen ganger kan feil innstilling av dato og klokkeslett faktisk utløse dette problemet på datamaskinen din. I følge vår undersøkelse er innstillingene for dato og klokkeslett viktige fordi de brukes av datamaskinen til å kontrollere gyldigheten til et nettsted eller en servers sikkerhetssertifikat, og hvis dato og klokkeslett ikke er riktig angitt, kan ikke sertifikatet bekreftes riktig. Derfor vil vi i dette trinnet korrigere datamaskinens dato og klokkeslett. For det:

 1. Søk og finn etter tidsikonet nederst til høyre på PC-skrivebordet.
 2. Høyreklikk på dato og klokkeslett for visning og klikk på “Juster dato / tid” -knappen.
 3. Slå av "Automatisk dato og klokkeslett" og velg alternativet "Endre" under "Angi dato og klokkeslett manuelt" .
 4. Konfigurer dato og klokkeslett på nytt for å matche gjeldende dato og klokkeslett i din region.
 5. Kontroller om feilmeldingen er løst ved å gjøre det.

Løsning 21: Gi et intervall mellom nedlastingsprosessen

En viktig årsak bak forekomsten av denne feilen kan være et problem med War frame server. Serveren blir noen ganger overdreven overbelastet når flere personer prøver å laste ned oppdateringen samtidig. I dette tilfellet trenger du bare å lene deg tilbake og fortsette å prøve en stund til nedlastingsprosessen blir fullført. Du kan også motta en melding, nemlig "nedlastingen vil starte på nytt snart". I dette scenariet trenger du ikke å gripe inn og la systemet starte nedlastingsprosessen automatisk. Denne prosessen kan ta litt tid, og du må være tålmodig til belastningen blir tatt av serveren og tilkoblingen din kan begynne å laste ned oppdateringen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det