Fix: Søknadsbelastningsfeil 5: 0000065434

Application load error 5: 0000065434 er en feil som dukker opp etter å ha startet et Steam-spill, og det forhindrer deg i å spille det i det hele tatt. Feilen vises over flere Steam-spill, inkludert The Elder Scrolls Oblivion, The Elder Scrolls Morrowind, Fallout-serien, etc.

Feilen vises av flere grunner, spesielt hvis du vil modifisere Steam-spillene dine manuelt eller ved å bruke Nexus Mod Manager. Det vises ofte når du spiller Bethesda-spill som du kan se fra avsnittet ovenfor, men det ser ut til å være bare en tilfeldighet. Noen metoder kan kreve avansert feilsøking, men problemet kan lett løses for det meste.

Hva som forårsaker programbelastningsfeil 5: 0000065434

Feilen skyldes ofte at spillets installasjon ikke er i samme mappe som Steams installasjon, og forårsaker at feilen løses ved å spille av en Steam-kjørbar i mappen eller ved å koble den sammen med visse kommandoer i ledeteksten.

Problemet kan også være forårsaket av defekte spillfiler som må lastes ned på nytt eller bare av en cache som må tilbakestilles.

Løsning 1: Slett spillets mappe i dokumenter

Denne løsningen har en tendens til å være en av de enkleste, og det er derfor vi ønsket å vise den først slik at du kan prøve den. Det kan være veldig viktig å slette spillets mappe i Dokumenter, da det vil nullstille noen innstillinger og starte spillet på nytt.

Du må imidlertid være veldig forsiktig da mange spill bruker denne mappen til å plassere lagringsfilene som inneholder prosessen i spillet, og du bør alltid sikkerhetskopiere disse filene. De er enten plassert der i mappen eller i en undermappe som er navngitt på en selvforklarende måte. Uansett hvilket spill du sliter med, bør du alltid utføre et Google-søk for å se hvor filene er lagret og lagre dem i en annen mappe før du fortsetter med løsningen.

 1. Åpne denne PC-en på nyere versjoner av Windows-operativsystemet eller Min datamaskin på eldre, avhengig av hvilken du har installert.
 2. Du kan komme dit ved å åpne Windows Explorer-grensesnittet ved å klikke Biblioteker-ikonet på oppgavelinjen eller ved å åpne en hvilken som helst mappe og klikke på Dokumenter / Mine dokumenter i navigasjonsruten til venstre i vinduet.

 1. Se etter mappen som heter nøyaktig som spillet du prøver å feilsøke. Det kan være der eller i en undermappe i Dokumenter som heter Mine spill.
 2. Høyreklikk mappen og velg Slett-alternativet fra hurtigmenyen som vises. Bekreft valget ditt om å slette mappen og åpne spillet på nytt for å se om Application load error 5: 0000065434 fremdeles vises.

Løsning 2: Plasser Steam.exe kjørbar i spillets mappe

Dette er nok en ganske enkel løsning du bør prøve før du går videre til de mer komplekse. Denne metoden er spesielt nyttig for brukere som har Steam installert på en annen stasjon enn spillet som kaster denne feilen. Det er veldig enkelt, og du bør egentlig ikke hoppe over det når du feilsøker problemet.

 1. Naviger til Steam-rotmappen. Hvis du ikke har gjort noen endringer under installasjonen av Steam-klienten angående den nødvendige installasjonsmappen, bør det være Lokal disk >> Programfiler eller programfiler (x86), avhengig av operativsystemet ditt.
 2. Men hvis du har Steam-programmets snarvei på skrivebordet, kan du bare høyreklikke på den og velge alternativet Åpne filplassering fra hurtigmenyen som vises.

 1. Den kjørbare Steam.exe-filen skal velges når Steam-mappen åpnes, så sørg for at du høyreklikker på den og velger kopi. Finn deretter biblioteksmappen der det problematiske spillet ditt ligger (standardplasseringen er Steam >> steamapps >> vanlig) og sørg for at du åpner den.
 2. Høyreklikk inne i dette vinduet og velg Lim inn alternativet fra hurtigmenyen for å lime inn den kjørbare Steam.exe. Prøv å kjøre spillet igjen for å sjekke om feilen fremdeles vises.

Merk: Hvis du bruker Nexus Mod Manager, bør du også prøve å plassere Steam.exe-kjørbar i Nexus Mod Manager-mappen som skal være plassert i Program Files-mappen på din viktigste lokale diskstasjon hvis du ikke endret plasseringen under installasjonen.

Løsning 3: Bruk et nyttig sett med kommandoer

Denne neste metoden kan sees på som en avansert versjon av den forrige siden du nå kobler Steam.exe-kjørbar til mappen som faktisk vil lure Steam-klienten til å tro at spillet er installert der det skal være. Denne metoden har hjulpet utallige brukere, og det er absolutt verdt å ta et skudd.

Først og fremst er det to steder du bør merke deg. Rotmappen til Steams installasjon, som er den samme mappen du navigerte til i trinnet ovenfor, og det kan være hva du valgte under installasjonen. Som standard skal banen være:

C: \ Program Files (x86) \ Steam

For det andre må du finne ut hvor biblioteket er hvor det problematiske spillet er installert. De fleste brukere som lider av dette problemet opplever problemet fordi spillet ligger et annet sted, men standardstien er:

C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common

Vi vil referere til disse stedene som, og du må bruke formatet som vist ovenfor i kommandoene vi vil starte nedenfor.

 1. Søk etter "Kommandoprompt" ved å skrive denne teksten enten rett i Start-menyen eller ved å trykke søkeknappen rett ved siden av den. Høyreklikk på det første resultatet som vises øverst og velg kontekstmenyoppføringen "Kjør som administrator".
 2. Du kan også bruke Windows Logo Key + R-tastekombinasjonen for å starte opp dialogboksen Kjør. Skriv inn “cmd” i dialogboksen som vises, og bruk Ctrl + Shift + Enter-tastekombinasjonen for å kjøre ledetekst med administratorrettigheter.

 

 1. Skriv inn følgende sett med kommandoer og sørg for at du trykker Enter etter å ha skrevet hver for å bekrefte det. Vent på meldingen "Drift fullført vellykket" eller noe lignende for å vite at kommandoen har fungert og at du ikke har gjort noen feil.
cd "” mklink "steam.exe" "\ steam.exe"

Merk : Pass på at du ikke glemmer anførselstegnene. Etter å ha skrevet inn SteamFolder-oppføringen, skal den følges av et tilbakeslag umiddelbart med "steam.exe" -teksten.

 1. Åpne det problematiske spillet på Steam igjen og sjekk om det nå vil starte ordentlig.

Løsning 4: Bekreft integriteten til spillfiler

Dette er enda en metode som er i stand til å løse mer enn halvparten av Steam-spillrelaterte feil og problemer, og Application load error 5: 0000065434-feilen er ikke noe unntak. Denne metoden brukes til å laste ned de manglende eller korrupte filene fra spillets installasjonsmappe på nytt, og det skal hjelpe deg med å løse problemet ditt som det gjorde for utallige andre brukere.

 1. Åpne Steam-appen ved å dobbeltklikke på oppføringen på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen, ganske enkelt ved å skrive "Steam" etter å ha klikket på Start-menyknappen.

 1. Naviger til Bibliotek-fanen i Steam-klienten på menyen øverst i vinduet, og finn spillet som gir deg problemene i listen over spillene du har knyttet til Steam-kontoen din.
 2. Høyreklikk spillets oppføring i biblioteket og velg Egenskaper-alternativet fra hurtigmenyen som vises. Klikk for å åpne kategorien Lokale filer i vinduet Egenskaper, og klikk deretter Bekreft integriteten til spillfiler.

 1. Vent til prosessen er ferdig med å sjekke spillfilene dine, og prøv å starte spillet på nytt etterpå for å se om problemet fremdeles vises.

Løsning 5: Start Steam på nytt som administrator

Hvis Steam-klienten opptrer igjen siden den har for vane å gjøre det, kan problemet løses ganske enkelt ved å lukke Steam og åpne det på nytt da dette fungerte for noen heldige brukere. Andre antyder at å kjøre Steam som administrator klarte å løse problemet, og de hørte aldri om det igjen. Denne metoden er en kombinasjon av disse enkle løsningene, så sørg for at du prøver dette for å være sikker.

Høyreklikk på Steam-ikonet i systemstatusfeltet (nederst til høyre på skjermen) og velg alternativet Avslutt for å lukke Steam-klienten helt.

 1. Vent en stund før du prøver å finne Steamapp-appen på skrivebordet eller ved å bla etter den i File Explorer. Du kan også søke etter det i Start-menyen, høyreklikke resultatet og velge Åpne filplassering.
 2. Uansett høyreklikker du den kjørbare filen Steam.exe når du har funnet den og velger Kjør som administrator.

 1. Problemet skal nå løses. Men hvis problemet vedvarer neste gang du prøver å kjøre spillet, kan du stille inn at appen alltid skal kjøres som administrator. Høyreklikk på den kjørbare filen igjen, og velg Egenskaper.
 2. Klikk for å åpne kategorien Kompatibilitet, og merk av i boksen ved siden av "Kjør dette programmet som administrator" -alternativet under Innstillinger og klikk på OK. Åpne Steam-klienten og det problematiske spillet på nytt for å se om feilen fremdeles vises.

Løsning 6: En metode for brukere av 4 GB oppdateringer (Fallout New Vegas)

4 GB oppdateringen brukes av folk som har lagt merke til minneproblemer med Fallout New Vegas-spillet, som bare brukte 2 GB RAM på maks. Imidlertid klarer de ikke å kjøre spillet ordentlig på grunn av programbelastningsfeilen 5: 0000065434, og de bør følge instruksjonene nedenfor.

Før du begynner, må du lære Steam-app-ID-en for spillet. For å finne ut spill-ID-en til et Steam-spill, klikk på denne lenken, søk etter ditt respektive spill og sjekk tallene under AppID-kolonnen.

 1. Finn kjørbarheten av 4 GB oppdateringen du lastet ned og som du bruker til å kjøre spillet, høyreklikk på snarveien og velg Egenskaper fra menyen som dukker opp.
 2. Finn tekstboksen Mål under kategorien Snarvei, og lim inn "-SteamAppId xxxxx" uten anførselstegn der 'x' bokstavene står for den faktiske app-ID-en.

 1. Prøv å åpne spillet på nytt og sjekk om feilen fremdeles vises når du kjører Fallout New Vegas.

Løsning 7: En løsning for brukere av GeForce Experience

Denne løsningen er svært aktuelt for brukere av GeForce Experience som prøver å legge til et spill på Gamestream-listen i programmet. Spillet klarer ikke å starte, og det viser Application load error 5: 0000065434 i stedet for å starte. Løsningen er ganske enkel, og den kan enkelt utføres ved å følge trinnene nedenfor.

 1. Åpne Steam-appen ved å dobbeltklikke på oppføringen på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen, ganske enkelt ved å skrive "Steam" etter å ha klikket på Start-menyknappen.

 1. Naviger til Bibliotek-fanen i Steam-klienten på menyen øverst i vinduet, og finn spillet som gir deg problemene i listen over spillene du har knyttet til Steam-kontoen din.
 2. Høyreklikk spillets oppføring i biblioteket og velg Egenskaper-alternativet fra hurtigmenyen som vises. Hold deg i kategorien Generelt og klikk på Opprett skrivebordsnarvei-knappen.

 1. Åpne GeForce Experience-programmet på datamaskinen din ved å søke etter det i Start-menyen, ganske enkelt ved å skrive navnet sitt med Start-menyen åpen. Etter at den har åpnet, klikker du på tannhjulikonet ved siden av brukernavnet ditt øverst til høyre i vinduet for å åpne Innstillinger.
 2. Naviger til skjermfanen i Innstillinger-vinduet, og Gamestream-alternativet skal dukke opp. Dra snarveien for spillet du opprettet til Spill og app-listen i vinduet, og prøv å starte spillet via GeForce Experience for å se om problemet fremdeles vises.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det