Slik løser du Windows 10-oppdatering mislykkes med feil 0x8024200D

Window 10 er uten tvil det beste operativsystemet som Microsoft har kommet med ennå. Den kombinerer lettvektsapplikasjon med kraftige sikkerhetsfunksjoner for å gi deg et veldig effektivt operativsystem på datamaskinen. De vanlige hurtigreparasjonene og oppdateringene sørger for at PC-en din er oppdatert i maskinvare- og programvarekonfigurasjoner, samtidig som den holder maksimal sikkerhet. Imidlertid kommer Windows 10 med sine ulemper, og det meste av dette er de mange feilene det kaster under installasjonen. En av disse feilene er feil 0x8024200D som dukker opp når du utfører en Windows-oppdatering.

Etter at oppdateringsfilene er lastet ned og er i ferd med å installeres, har du mange brukere fått en feil 0x8024200D. Hva betyr det? I denne artikkelen vil vi fortelle deg hva feil 0x8024200D betyr og hvordan du kan bli kvitt den og fortsette med installasjonen av Windows-oppdateringen.

Windows-feilkode 0x8024200d er ikke ny for Windows 10-jubileumsoppdateringen, siden den har eksistert en stund. Det indikerer ganske enkelt at det er et problem med nedlastingen, og at filene er skadet eller mangler.

Årsaken til at du har korrupte eller manglende filer på oppdateringen er at det er ganske vanlig at nedlasting av filer over internett kan levere korrupte filer. Filnedlastingen kan slippes halvveis eller til og med ikke lastes ned i det hele tatt på grunn av en dårlig instruksjon sendt tilbake til serverne, noe som indikerer at filen allerede ble lastet ned. Hvis den sendte filen ikke kan dekodes og kodes ordentlig, vil den være ødelagt eller til og med forkastet av systemet, og mangler derfor i oppdateringsfilene.

Dette betyr at du ikke kan fortsette med installasjonen før de korrupte eller manglende filene er erstattet. Her er metodene som kan få deg tilbake på sporet.

Metode 1: Kjør SFC (System File Check) -skanning

Å kjøre systemfilkontrollprogrammet vil finne alle manglende eller korrupte filer og erstatte dem. Vi skal bruke kommandolinjeverktøyet for løftet eller administratormodus for å kjøre denne skanningen.

 1. Trykk på starttasten eller startknappen og skriv umiddelbart “cmd”
 2. Høyreklikk på cmd- applikasjonen fra søkeresultatene og velg "kjør som administrator"
 3. I ledetekstvinduet skriver du denne linjen "C: \ WINDOWS \ system32> sfc / scannow" og trykker Enter. Vent til skanningen er fullført.

Windows Resource Protection finner korrupte filer og reparerer dem. Du kan prøve å installere oppdateringen på nytt etter dette.

Metode 2: Slett den nåværende nedlastede oppdateringen og Last ned Windows-oppdateringsfilene på nytt

Siden nedlastede filer er de som er korrupte, eller du ikke vet hva som mangler nøyaktig, vil nedlasting av oppdateringen gi deg alle filene og erstatte de korrupte. Du må kanskje starte i sikkermodus for det første trinnet (sletting av nåværende korrupt nedlasting).

 1. Hold nede Skift- tasten og klikk på start- knappen i Start-menyen i Windows. Dette vil føre til feilsøkingsprogrammet når systemet starter på nytt.
 2. Velg Feilsøk når datamaskinen starter.
 3. Velg Avansert og deretter Oppstartsinnstillinger .
 4. Velg Start på nytt.
 5. Når maskinen har startet på nytt, trykker du på F4 (tasten kan variere med din PC) for å velge Aktiver sikker modus.
 6. Naviger til 'C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download' når datamaskinen din er i sikkermodus. Dette er hvor de nedlastede oppdateringsfilene lagres.
 7. Slett alt innholdet i den mappen.
 8. Start datamaskinen på nytt i normal modus.
 9. Naviger til Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet .
 10. Velg "Se etter oppdateringer" og kjør oppdateringsprosessen på nytt.

Windows begynner å laste ned filene dine igjen, og dette kan være en ren oppdatering.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det