Hvordan fikse Origin, vil ikke gå online på Windows?

Problemet med " Origin vil ikke gå online " er et problem som oppstår når du åpner Origin. Etter at Origin er åpnet, er brukerne logget inn i offline-modus. Å logge på online-modus blir tidsavbrutt, og å spille spill online blir umulig.

Før noen feilsøking, bør brukerne gå online for å se om det er noen problemer med Origin-servere ved å sjekke deres sosiale medier og deres nettsted. Hvis det ikke er noen generelle problemer med serverne, bør du sjekke ut metodene vi har utarbeidet som kan brukes til å løse påloggingsproblemet med Origin. Lykke til!

Hva er årsaken til at opprinnelsen ikke går online?

Det er flere forskjellige årsaker til at Origin nekter å gå online, og vi har besluttet å liste dem nedenfor. Å vite riktig årsak bringer deg et skritt videre mot løsningen, så sørg for at du sjekker ut listen nedenfor:

 • Antivirus installert - Noen antivirusverktøy fungerer ikke veldig bra med Origin, så vurder å erstatte dem med bedre, gratis alternativer.
 • Manglende administratorrettigheter - Gi Origin.exe-kjørbare administratorrettigheter som klarte å løse problemet for mange mennesker, så sørg for at du prøver det.
 • Proxy-servere - Det er kjent at proxy-servere forhindrer Origin i å logge på eller laste ned oppdateringer, så sørg for at du deaktiverer dem.
 • Vertsfil ødelagt - Tilbakestilling av ødelagt vertsfil er enda en nyttig metode for å prøve ut.

Løsning 1: Tilbakestill Winsock

" Netsh Winsock reset " er en nyttig kommando som du kan bruke i ledeteksten for å tilbakestille Winsock Catalogue tilbake til standardinnstilling eller ren tilstand. Du kan prøve denne metoden hvis du opplever manglende evne til å logge på online-modus i Origin.

 1. Søk etter " Kommandoprompt " ved å skrive den enten rett i Start-menyen eller ved å trykke søkeknappen rett ved siden av den. Høyreklikk den første oppføringen som dukker opp som et søkeresultat, og velg " Kjør som administrator " hurtigmenyoppføring.
 2. I tillegg kan du også bruke Windows Logo Key + R- tastekombinasjonen for å få frem dialogboksen Kjør. Skriv inn “cmd” i dialogboksen som vises, og bruk Ctrl + Shift + Enter- tastekombinasjonen for å kjøre ledetekst ved hjelp av administratorrettigheter.
 1. Skriv inn følgende kommando i vinduet, og sørg for at du trykker Enter etter å ha skrevet den. Vent til meldingen " Winsock reset fullført vellykket " eller noe lignende for å vite at metoden har fungert og at du ikke har gjort noen feil mens du skriver. Sjekk om problemet fortsatt vedvarer.

Løsning 2: Endre antivirusprogrammet du bruker

Gratis antivirusverktøy kan være ganske nyttige, og de kan gjøre jobben sin med å beskytte datamaskinen din, men noen ganger kommer de bare ikke godt overens med andre ting på datamaskinen din. Vurder å erstatte antivirusprogrammet ditt hvis det forårsaker dette problemet mens det er slått på!

 1. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne innstillingene hvis du bruker Windows 10.
 2. I Kontrollpanel velger du å vise som - Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, skal du klikke på Apper umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn antivirusverktøyet ditt i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller .
 3. Avinstallasjonsveiviseren skal åpne, så følg instruksjonene for å avinstallere den.
 1. Klikk Fullfør når avinstallasjonsprogrammet er ferdig, og start datamaskinen på nytt for å se om innloggingsproblemer fremdeles vises. Forsikre deg om at du velger et bedre antivirusalternativ .

Løsning 3: Kjør Origin som administrator

Å kjøre noe med administratortillatelser er sikker på å gi litt hjelp for mange feil, og denne er ikke annerledes. Bare det å kjøre Origin-klienten som administrator kan være nok for deg å slutte å se den irriterende feilen en gang for alle.

 1. Finn Origin-snarveien eller kjørbar på datamaskinen din, og åpne dens egenskaper ved å høyreklikke på oppføringen enten på skrivebordet eller Start-menyen eller Søkeresultat-vinduet, og velg Egenskaper fra hurtigmenyen.
 2. Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og merk av i boksen ved siden av Kjør dette programmet som administrator før du lagrer endringene ved å klikke OK eller Bruk.
 1. Forsikre deg om at du bekrefter eventuelle dialogbokser som kan vises som skal be deg om å bekrefte valget med administratorrettigheter, og Origin skal starte med administratorrettigheter fra neste oppstart. Åpne den ved å dobbeltklikke på ikonet, og prøv å starte påloggingsprosessen på nytt for å se om problemet fremdeles vises.

Løsning 4: Deaktiver proxy-servere

Dette er en av de offisielle metodene som brukes for å løse problemet. Proxy-servere kan føre til at påloggingsprosessen mislykkes, og det er viktig for deg å deaktivere dem i Internet Options. Forsikre deg om at du prøver metodene ovenfor før du feilsøker dette problemet!

 1. Åpne Internet Explorer på datamaskinen din ved å søke etter den på skrivebordet eller Start-menyen. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre. Fra menyen som åpnes klikker du på Alternativer for Internett for å åpne en liste over relaterte tilkoblingsinnstillinger.
 1. Hvis du ikke har tilgang til Internet Explorer, åpner du Kontrollpanel ved å søke etter det i Start-menyen eller ved å bruke Windows-tasten + R-tastekombinasjonen , skrive " exe " i Kjør-boksen og klikke OK for å kjøre Control Panel .
 2. I Kontrollpanel velger du Vis som: Kategori øverst til høyre, og klikker på Nettverk og Internett- knappen for å åpne denne delen. I dette vinduet klikker du på Internett-alternativer for å navigere til samme skjermbilde som du ville gjort hvis du åpnet Internet Explorer.
 1. Naviger til kategorien Tilkoblinger og klikk på LAN-innstillinger .
 2. Merk av i boksen ved siden av Oppdag automatisk innstillinger, og sørg for at alternativet Bruk en proxy-server for LAN- alternativet ikke er merket av.
 3. Forsikre deg om at du bruker endringene du har gjort, og start datamaskinen på nytt før du kontrollerer om Origin ikke vil logge på.

Løsning 5: Tilbakestill vertsfilen

Hvis du har prøvd å løse andre problemer på datamaskinen din, kan du ha redigert vertsfilen som ligger dypt inn i System32-mappen i forskjellige undermapper. Den vertene filen brukes til å kartlegge vertsnavn til IP-adresser. Hvis du av en eller annen grunn finner ut at vertsfilen din er kompromittert, eller hvis du begynner å oppleve dette problemet med Origin, kan du tilbakestille filen til standard ved å følge trinnene nedenfor.

 1. Naviger til følgende sted ved å navigere til det etter at du har åpnet File Explorer. Først klikker Denne PC eller Min datamaskin fra venstre rute for å finne og åpne Lokal disk C .
  C> Windows> System32> Drivere> Etc
 2. Hvis du ikke kan se Windows-mappen, kan det hende du må slå på alternativet som lar deg se skjulte filer og mapper. Klikk på " Vis " -fanen i Filutforskerens toppmeny og klikk på " Skjulte gjenstander " -ruten i Vis / skjul Filutforsker vil vise de skjulte filene og vil huske denne innstillingen til du endrer den igjen.
 1. Finn vertsfilen i Etc-mappen, høyreklikk på den og velg å åpne den med Notisblokk . Bruk tastekombinasjonen Ctrl + A for å velge all tekst, og klikk på Slett eller Tilbake for å slette den. Deretter limer du inn følgende tekst i:
# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp. # # Dette er en eksempel på HOSTS-fil som brukes av Microsoft TCP / IP for Windows. # # Denne filen inneholder tilordninger av IP-adresser til vertsnavn. Hver # oppføring skal holdes på en enkelt linje. IP-adressen skal # plasseres i den første kolonnen etterfulgt av det tilsvarende vertsnavnet. # IP-adressen og vertsnavnet skal være atskilt med minst ett # mellomrom. # # I tillegg kan kommentarer (som disse) settes inn på individuelle # linjer eller etter maskinnavnet angitt med et '#' symbol. # # For eksempel: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # kildeserver # 38.25.63.10 x.acme.com # x klientvert # lokal vertsnavnoppløsning håndteres i selve DNS. # 127.0.0.1 localhost # :: 1 localhost
 1. Klikk Fil> Lagre for å lagre endringene. Avslutt Notisblokk og start datamaskinen på nytt. Kontroller om problemet vedvarer når Origin nekter å gå i online-modus.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det