Fix: Google Chrome åpnes ikke

Når Google Chrome ikke åpnes, er problemet sannsynligvis relatert til et korrupt tillegg eller et plugin som ikke er programmert til å be / vise feil, fordi det er en kromutvidelse og ikke viser noen feil uten feil. . Det som skjer er at når du kjører Chrome, utløser pluginet eller utvidelsen en intern feil som resulterer i at Chrome lukker seg selv. Siden dette problemet ligger i Chrome-profilen, trenger vi ikke å installere eller slette Chrome på nytt. Vi oppretter ganske enkelt profilen med standard plugins og innstillinger.

Reparer korrupte systemfiler

Last ned og kjør Restoro for å skanne etter korrupte filer  herfra , hvis filer blir funnet å være korrupte og mangler å reparere dem, og deretter sjekke om det løser problemet, hvis ikke, fortsett deretter med løsningene nedenfor.

Chrome åpnes ikke og viser ikke feil

Hold Windows-tasten og trykk R for å åpne Kjør dialog. I kjøredialogen som åpnes, skriver du inn følgende avhengig av operativsystemene dine.

Hvis du kjører Windows XP

% USERPROFILE% \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Chrome \ User Data \

Hvis du kjører Windows 7 / Vista / 8 / 8.1 / 10

% LOCALAPPDATA% \ Google \ Chrome \ User Data \

runchromereset

Klikk OK. Dette åpner Windows Utforsker med en rekke mapper, høyreklikk mappen som heter standardmappe og velg endre navn, endre navn på denne mappen til standard.old. Hvis den forteller deg at Chrome allerede er i bruk, så lagre disse trinnene, start datamaskinen på nytt og uten å prøve å åpne Chrome, utfør trinnene igjen. Etter at standardmappen er omdøpt til "default.old", åpnes Chrome uten problemer. Pass på at du noterer hvilke utvidelser du installerer, slik at du kan overvåke hvilken spesifikk utvidelse som er inkompatibel eller forårsaker korrupsjon.

Metode 2: Reinitialisering av .dll-fil for Chrome

Det er mulig at ".dll" -filen for Chrome er ødelagt på grunn av hvilken applikasjonen ikke lastes riktig. Derfor vil vi i dette trinnet initialisere "Chrome.dll" på nytt. For å gjøre det:

  1. Høyre - klikk på “ Google Chrome ” snarveien og velg den “ Åpne File Location ” alternativet.
  2. Det skal være en eller flere mapper som er navngitt i tall, åpne mappene en etter en og høyreklikk på “ Chrome . dll ”-fil.
  3. Velg "Slett" og vent til filene skal slettes.
  4. trykker du på “ Windows ” + “ R ” -tastene samtidig og typen i “ cmd “.
  5. Trykk på " Shift " + " Ctrl " + " Enter " -tastene samtidig for å gi administrative rettigheter.
  6. Skriv inn følgende kommandoer og trykk “ Enter ”.
     netsh winsock tilbakestiller ipconfig / flushdns 
  7. Vent til prosessen er fullført, og start datamaskinen på nytt.
  8. Åpne Chrome og sjekk om problemet vedvarer.

Metode 3: Deaktiver antivirus

I noen tilfeller ble det sett at deaktivering av antivirusprogrammet løste dette problemet. Derfor anbefales det at du deaktiverer alle antivirus- / sikkerhetsprogrammene som er installert på datamaskinen din, enten det er standard Windows Defender eller en annen sikkerhetsapp.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det