Korriger: Samsung Phone fast i Boot Loop og vil ikke slå på

En oppstartsløyfe er til en Android-telefon - som en Samsung-telefon - hva kreft er for et menneske. En oppstartsløyfe er når en Android-enhet ikke kan starte forbi logoskjermen og enten starter på nytt etter logoskjermens utseende eller bare setter seg fast på den. En oppstartsløyfe betyr i utgangspunktet at den berørte telefonen ikke kan starte opp i Android-operativsystemet, og det gjør det til et stort problem.

samsung av

Men mens kreft er et enormt problem, er det ikke helt umulig å overvinne det, og det er også tilfelle med en oppstartsløyfe på en Samsung-telefon (eller til og med en Samsung-nettbrett!). En oppstartsløyfe kan være forårsaket av en av dusinvis av forskjellige ting, og det er derfor det ikke er en, men et stort mylder av mulige løsninger for oppstartsløyfe.

Følgende er noen av de mest effektive løsningene du kan bruke til å prøve å fikse en Samsung-enhet som sitter fast i en oppstartsløyfe og rett og slett nekter å starte opp forbi Samsung-logoskjermen:

Løsning 1: Fjern telefonens batteri, vent en stund og sett det inn igjen

Så enkelt som det kan virke, i mange tilfeller løser du bare batteriet til en Samsung-telefon som sitter fast i en oppstartsløyfe og setter den inn igjen etter å ha ventet en stund.

Fjern Samsung-telefonens bakdeksel av.

Fjern telefonens batteri.

ta ut Samsung-batteriet

Vent i 30-60 sekunder til restladingen forlater telefonens kretsløp helt.

Sett inn batteriet igjen.

Start telefonen opp og se om den starter vellykket.

Trinnene som er oppført og beskrevet ovenfor, gjelder selvfølgelig bare Samsung-telefoner som har avtakbare bakdeksler og som gir brukerne tilgang til batteriene. For Samsung-enheter med ikke-flyttbare batterier, bare slå av enheten, la den sitte i 5-8 minutter for å tillate at gjenværende ladning i kretsene forsvinner, og deretter starte den opp for å se om problemet fortsatt vedvarer . Hvis problemet vedvarer, kan du prøve en av løsningene som er oppført og beskrevet nedenfor.

Løsning 2: Fjern telefonens SD-kort

I mange tilfeller går en Samsung-telefon i en oppstartsløyfe på grunn av et inkompatibelt eller ødelagt SD-kort eller bare et SD-kort som den har problemer med å "snakke" til. I slike tilfeller fører det til å fjerne SD-kortet til den aktuelle telefonen og deretter prøve å starte det opp. Det er ingen skade å fjerne Samsung-telefonens SD-kort og deretter prøve å starte det opp for å se om dette løser oppstartsløyfeproblemet.

Fjern Samsung SD-kort

Det sier seg imidlertid at denne løsningen bare kan brukes på Samsung-telefoner som ikke bare støtter, men også har SD-kort for økt lagringsplass.

Løsning 3: Koble telefonen til en lader og trykk og hold inne strøm- og volum opp-knappene

Koble den feil Samsung-telefonen til en lader, og sørg for at laderen er slått på.

Når telefonen begynner å lade, trykker du på og holder inne strøm og volum opp

Slipp knappene når Samsung-logoen vises.

samsung strømvolum opp 1

Sjekk om telefonen starter opp eller ikke. Hvis telefonen setter seg fast på Samsung-logoen og / eller starter på nytt, kan du gå nedover på listen og prøve en annen løsning.

Løsning 4: Koble telefonen til en lader og trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene

Koble den feil Samsung-telefonen til en lader, og sørg for at laderen er slått på.

Når telefonen begynner å lade, trykker du på og holder nede Strøm og Volum ned

Slipp knappene når Samsung-logoen vises.

Sjekk om telefonen starter opp eller ikke. Hvis telefonen setter seg fast på Samsung-logoen og / eller starter på nytt, kan du prøve en av løsningene som er oppført her.

Løsning 5: Sett telefonen i nedlastingsmodus og start den på nytt

Noen ganger er alt som trengs for å snappe en Samsung-telefon ut av en oppstartsløyfe, å starte den opp i nedlastingsmodus og deretter starte den på nytt.

Med feilen ble enheten slått av, bare trykk og hold inne av / på- , volum ned- og hjem- knappene, alt på samme tid.

Slipp knappene når du ser et advarselsskjermbilde.

Når du er på advarselsskjermen, trykker du på Volum ned- knappen for å gå ut av nedlastingsmodus og starte telefonen opp.

Samsung nedlastingsmodus

Løsning 6: Sett telefonen i gjenopprettingsmodus og start den på nytt

Når Samsung-enheten er slått av, holder du nede Strøm , Volum opp og Hjem

Slipp knappene når telefonen starter opp på en skjerm som sier Android-systemgjenoppretting øverst.

Bruk volumvelgeren for å markere omstartsystemet nå

Trykk på av / på- knappen for å velge omstartsystemet nå

Se om telefonen starter opp eller ikke.

Løsning 7: Start telefonen i gjenopprettingsmodus og tørk cachepartisjonen

Å tørke cachepartisjonen til en Samsung-telefon som sitter fast i en oppstartsløyfe, kan veldig godt løse problemet, og for å toppe det hele, går ingen data tapt når en Android-enhets cachepartisjon tørkes. For å bruke denne løsningen, må du:

Når Samsung-enheten er slått av, holder du nede Strøm , Volum opp og Hjem

Slipp knappene når telefonen starter opp på en skjerm som sier Android-systemgjenoppretting øverst.

Bruk volumvelgeren til å markere alternativet for å tørke cache-partisjonen , og trykk på av / på- knappen for å velge den.

Når telefonens cache-partisjon er tørket av, bruker du volumvelgeren for å markere omstart-systemet nå- alternativet og trykk på av / på- knappen for å velge det.

Telefonen vil starte opp. Sjekk om den starter opp.

Løsning 8: Tilbakestill telefonen til fabrikkinnstillingene via gjenopprettingsmodus

Hvis alt annet mislykkes, har du fortsatt muligheten til å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillingene gjennom gjenopprettingsmodus. Mens fabrikktilbakestilling av en Samsung-telefon som sitter fast i en oppstartsløyfe, betyr det at all data på telefonen kommer til å gå tapt, og den kommer til å bli tilbakestilt til fabrikktilstanden, er en Samsung-telefon uten data mye bedre enn en Samsung-telefon som starter ikke helt opp og blir sittende fast i en boot loop. Å tilbakestille en Samsung-telefon fast i en oppstartsløyfe til fabrikkinnstillingene har vist seg å være en ganske effektiv motgift mot problemet. For å tilbakestille en Samsung-telefon til fabrikkinnstillinger via gjenopprettingsmodus, må du:

Når Samsung-enheten er slått av, holder du nede Strøm , Volum opp og Hjem

Slipp knappene når telefonen starter opp på en skjerm som sier Android-systemgjenoppretting øverst.

Bruk volumvelgeren til å utheve slettingsdata / tilbakestillingsalternativ og trykk på av / på- knappen for å velge den.

På neste skjermbilde, bruk volumvelgeren for å markere ja - slett alle brukerdata og trykk på av / på- knappen for å velge den.

Når telefonen er tilbakestilt til fabrikkinnstillingene, vil du bli returnert til Android-systemgjenoppretting. Når du er her, bruker du volumvelgeren for å markere alternativet for omstart av systemet nå og trykk på av / på- knappen for å velge det.

Telefonen vil starte opp, så bare vent og se om den lykkes med å starte opp i operativsystemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det