Fix: Et unntak oppstod i skriptet i Nexus Mod Manager

Nexus Mod Manager er et open source-program utviklet av Nexus Mods. Programmet hjelper brukere med modding av bestemte spill. Det har kommet mange rapporter om brukere som ikke klarer å starte spillene etter å ha brukt disse modene. Applikasjonen krasjer når du starter et spill etter å ha brukt Mods og viser feilen "Det oppstod et unntak i skriptet " . Feildetaljene varierer ofte fra bruker til bruker på grunn av de forskjellige konfigurasjonssettene på datamaskinen. Men i feilmeldingen ved siden av skriptdetaljene kan tillatelsesfeilen ses.

Hva forårsaker feilen "Unntak oppstod i skriptet"?

Vi undersøkte feilen og utviklet et sett med løsninger som løste problemet for de fleste brukere. Vi så også på årsaken til problemet, og det er oppført som følger:

  • Administrative privilegier:  For å kunne bruke modene må visse filer i spillet manipuleres. For å gjøre denne typen endringer i et installert program krever Nexus Mod Manager visse tillatelser. Disse tillatelsene holdes tilbake av Windows for kun å bli gitt til godkjente applikasjoner. Hvis Nexus Mod Manager ikke får disse tillatelsene, utløses denne feilen.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningen.

Innvilge administrative privilegier.

For å kunne bruke modene, må visse filer i spillet manipuleres. For å gjøre denne typen endringer i et installert program krever Nexus Mod Manager visse tillatelser. Disse tillatelsene holdes tilbake av Windows for å kun bli gitt til godkjente applikasjoner. Derfor skal vi i dette trinnet gi Nexus Mod Manager de administrative rettighetene. For det:

  1. Åpne den installasjonsmappen av Nexus Mod Manager- .
  2. Høyre - klikk på “ NexusClient.exe ” og velg “ Properties
  3. Inne i egenskapene klikker du på " Kompatibilitet " -fanen.
  4. Merk av i boksen " Kjør som administrator ".
  5. Klikk på " Apply " og deretter på " OK "
  6. Kjør applikasjonen og sjekk om feilen vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det