Fix: PVP.net Patcher Kernel har sluttet å fungere

Mange League of Legends-spillere kommer over dette problemet der spillklienten nekter å åpne på grunn av feilen “PVP.net Patcher Kernel has slutte å fungere”. Å installere hele spillet på nytt fungerer ikke også.

Årsaken til at denne feilen oppstår er at klienten ikke får passende tillatelse til å kjøre driften. Hvis du ikke kjører klienten som administrator, vil det vises en feil. Videre kan feilen også oppstå hvis noen av spilloppdateringsfilene er korrupte. Dette skjer veldig tilfeldig, og det er ingen spesielle betingelser for det.

Løsning 1: Kjører programmet som administrator

Den enkleste løsningen for dette problemet er å kjøre spillet som administrator. Når du gir en applikasjonsadministrator tilgang, kjører den driften uten noen hindring og kommer forbi alle de brannmurene og andre kontrollene som utføres av systemet når det kjører i normal modus. Du bør sjekke om problemet forsvinner i administratormodus. Hvis den gjør det, kan vi endre egenskapene til klienten slik at den alltid kjører i administratormodus.

 1. Høyreklikk på applikasjonen og velg " Kjør som administrator ".

 1. Hvis problemet forsvinner, fortsett med løsningen.

Høyreklikk på applikasjonen og velg “ Egenskaper ”.

 1. Naviger til kategorien Kompatibilitet og sjekk alternativet " Kjør dette programmet som administrator " tilstede i slutten av vinduet.

 1. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte.

Løsning 2: Avslutte programmet

En annen rask løsning som fungerte for mange brukere var å avslutte programmet ved å bruke oppgavebehandling og starte det på nytt. Når du avslutter et program, lukker programmet alt og ser bort fra dataene som det lagret i minnet. Etter at programmet er avsluttet, start det med administratorrettigheter og sjekk om dette løser problemet.

 1. Trykk Windows + R , skriv “ taskmgr ” i dialogboksen og trykk Enter.

 1. En gang i oppgavelederen, se etter prosessene til League of Legends. Forsikre deg om at du avslutter all behandlingen ved å høyreklikke på prosessen og velge “ Avslutt oppgave ”.

 1. Utfør løsning 1 igjen og sjekk om problemet ble løst.

Løsning 3: Fjerne spilloppdateringsfiler

Hvis de to ovennevnte metodene ikke fungerer, kan vi prøve å fjerne noen spilloppdateringsfiler fra League of Legends. Det er mulig at oppdateringsfilene ble ødelagt, eller at det er et problem i konfigurasjonen. Når vi fjerner spilloppdateringsfilene, vil applikasjonen automatisk laste dem ned igjen og erstatte den tomme plassen vi nettopp opprettet. Senere kan du implementere løsning 1 og sjekke om problemet ble løst.

 1. Naviger til katalogen der League of Legends er installert på datamaskinen din. Når du er der, åpne “ RADS ” -mappen.

 1. En gang i RADS, følg følgende vei:

prosjekter> lol_air_client> utgivelser> "Velg den siste mappen som er tilstede"

 1. Slett filene “ S_OK ” og “ releasemanifest

 1. Åpne nå mappen " Distribuer " og slett filene " egenskaper ", " META-INF ", " logger " og " LoLClient.exe "

Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det