Fix: 2000 nettverksfeil på Twitch

2000 Network Error vises når du ser på en stream på Twitch, og den har forhindret brukere i å få tilgang til nettstedet normalt og se på strømmer. Det vises vanligvis i chatteseksjonen, og det har irritert mange mennesker over hele verden.

2000 nettverksfeil

Det er flere årsaker til problemet, og flere løsninger også. Tatt i betraktning det faktum at Twitch.tv er et online nettsted, er feilen ofte forårsaket av ødelagte Twitch.tv-servere eller av feil nettleserkonfigurasjon, slik at problemet ofte kan løses enkelt. Følg resten av artikkelen for å finne ut mer.

Hva er årsaken til 2000 Network Error?

Hvis feilen ikke kan skyldes på Twitch-servere, må det være noe med nettleseroppsettet. En av de vanligste årsakene til problemet må være den store overfloden av informasjonskapsler på datamaskinen din. Å slette dem alle skal løse problemet.

Et annet vanlig problem er å ha et antivirus som av en eller annen grunn blokkerer alle Twitch-koblinger. Dette skjer ofte med gratis antivirusverktøy som Avast, AVG, etc. Du kan enkelt legge til unntak for Twitch i ethvert antivirusprogram.

Løsning 1: Slett nettleserkakene dine

Dette er sannsynligvis den enkleste metoden du kan bruke for å fikse problemet, og det er derfor vi har valgt det til vår favoritt og plassert det på første punkt. For mange informasjonskapsler i nettleseren din kan bare forårsake problemer, og det er smart å fjerne dem en gang i blant, da det ikke skal påvirke nettleseropplevelsen din sterkt.

Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox-nettleseren ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Klikk på den biblioteklignende knappen øverst til høyre i nettleservinduet (venstre fra menyknappen) og naviger til Historie >> Tøm nylig historie ...
Mozilla Firefox Fjern nyere historie
 1. Det er ganske mange alternativer for deg å administrere nå. Under tidsområdet for å fjerne innstillingen, velg “Alt” ved å klikke på pilen som åpner rullegardinmenyen.
 2. Klikk på pilen ved siden av Detaljer der du kan se akkurat hva som vil bli slettet når du velger alternativet Tøm historikk, da betydningen ikke er den samme som i andre nettlesere, og den inkluderer alle typer nettlesingsdata.
 3. Vi anbefaler at du velger informasjonskapsler før du klikker på Fjern nå. Vent til prosessen er ferdig og start nettleseren på nytt. Sjekk om problemet er borte nå.

Google Chrome:

 1. Fjern nettleserdataene dine i Google Chrome ved å klikke på de tre vertikale punktene øverst til høyre i vinduet. Deretter klikker du på "Flere verktøy" og deretter "Fjern nettlesingsdata". For å fjerne alt for å velge "begynnelsen av tiden" som tidsperiode og velge hvilke typer data du vil slette. Vi anbefaler at du tømmer hurtigbufferen og informasjonskapslene.
Slette nettlesingsdata i Chrome
 1. For å bli kvitt ALLE informasjonskapsler, klikk igjen på de tre punktene og velg Innstillinger. Rull ned til bunnen og utvid de avanserte innstillingene.
 2. Åpne innholdsinnstillinger og bla ned til listen over alle informasjonskapsler som er igjen etter at du allerede har slettet dem i trinn 1. Slett enten alle informasjonskapslene du finner der.
Innholdsinnstillinger for Google Chrome
 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om 2000 Network Error fortsatt vises når du ser på en stream på Twitch.

Løsning 2: Gjør et unntak for Twitch i antivirusprogrammet ditt

Denne metoden har fungert for mange brukere som har slitt med denne feilen. Av en eller annen grunn kan antivirusverktøyet ditt blokkere Twitch fra å streame ordentlig, og du må kanskje legge til et unntak for dem i antivirusprogrammet ditt.

Siden problemet kan oppstå på et hvilket som helst antivirusprogram, er det en generell metode for dem alle for å løse problemet på en av dem.

 1. Åpne antivirusgrensesnittet ved å dobbeltklikke på ikonet på systemstatusfeltet (høyre del av oppgavelinjen nederst på et hvilket som helst skjermbilde) eller ved å søke etter det i Start-menyen.
 2. Unntaksinnstillingen er lokalisert på forskjellige steder med hensyn til forskjellige antivirusverktøy. Det kan ofte bli funnet uten store problemer, men her er noen raske guider om hvordan du finner det i de mest populære antivirusverktøyene:
 • Kaspersky Internet Security : Hjem >> Innstillinger >> Tillegg >> Trusler og unntak >> Eksklusjoner >> Spesifiser pålitelige applikasjoner >> Legg til.
 • AVG : Hjem >> Innstillinger >> Komponenter >> Web Shield >> Unntak.
 • Avast : Hjem >> Innstillinger >> Generelt >> Eksklusjoner.

Du kan også prøve å deaktivere Antivirus hvis det ikke er et alternativ å legge til et unntak manuelt.

Slik løser du problemet i AVG-brukergrensesnittet, da dette antivirusprogrammet ble rapportert å være ganske problematisk når det gjelder Twitch og streaming.

 1. Åpne AVG-brukergrensesnittet ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å finne det i systemstatusfeltet nederst til høyre på skjermen. Høyreklikk på ikonet i systemstatusfeltet og velg Åpne
 2. Naviger til Meny >> Innstillinger og klikk for å bytte til kategorien komponenter i det nye vinduet som åpnes.
AVG-komponenter
 1. Klikk på Tilpass-knappen ved siden av Web Shield-oppføringen i listen og naviger til kategorien Unntak.
 2. Under URL-ene for å ekskludere deltypen i følgende oppføringer for å prøve å fikse feilkoden 76997 på Gmail:

twitch.tv/*

* .twitch.tv

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det