Slik: Avinstaller McAfee Livesafe

Noen apper og programmer er definitivt vanskeligere å installere enn de andre, og årsaken til dette er at noen apper rett og slett ikke "ønsker" å bli avinstallert. Hvis en app gjorde veien til datamaskinen din uten din kunnskap, for eksempel adware og spamware som blir installert sammen med andre freeware du laster ned fra Internett, vil du ha vanskelig for å bli kvitt den helt.

På den annen side, hvis det er et ondsinnet program, vil du sannsynligvis ikke kunne bli kvitt det på noen konvensjonelle måter, og du må bruke et antivirusprogram. McAfee LiveSafe er et antivirus- / sikkerhetsprogram, men det ser ut til at brukerne faktisk har vanskelig for å bli kvitt det helt fra datamaskinene. Finn ut mer om dette problemet ved å lese nedenfor!

Avinstallerer McAfee LiveSafe

McAfee LiveSafe er en av appene som ligner på McAfee Internet Security, og den gir beskyttelse mot spionprogramvare som kan brukes til å stjele din personlige informasjon og kredittkortopplysninger. Det ser ut til at brukerne har problemer under avinstallasjonsprosessen, spesielt de der dette programmet ble forhåndsinstallert på datamaskiner,

Heldigvis er det absolutt ikke umulig å avinstallere det, og det kan enkelt oppnås hvis du følger instruksjonene nedenfor nøye.

Merknader for brukere hvis McAfee LiveSafe-program kom forhåndsinstallert

 • Aktiver McAfee-abonnementet ditt før du prøver å fjerne produktet.
 • Dette for at du skal beholde retten til å bruke produktet (lisens) uten å måtte kjøpe et nytt abonnement.
 • For å aktivere McAfee-programvaren som ble forhåndsinstallert, besøk følgende lenke på McAfees offisielle nettsted.

Løsning 1: Avinstallere programmet via Innstillinger eller Kontrollpanel

Dette er absolutt den første metoden du bør prøve hvis noen av appene dine ikke fungerer, eller hvis den nylig opptrer mistenkelig. Hvis denne metoden mislykkes, må du ikke føle deg motløs da det er mange forskjellige måter å avinstallere en app på Windows 10.

Dette er definitivt den første metoden du prøvde selv, men la oss prøve dette igjen for å sikre at vi prøvde å avinstallere det på vanlig måte. Hvis denne metoden hjelper deg med å håndtere McAfee-relaterte feilmeldinger, trenger du ikke å fortsette med andre løsninger. Dette er også den enkleste løsningen for tilfeldige brukere.

 1. Først og fremst må du sørge for at du er logget på med administratorrettigheter, da du ikke vil kunne slette programmer med noen annen konto.
 2. Ta sikkerhetskopi av dataene du vil lagre fordi sletting av McAfee vil fjerne dem fra PCen.
 3. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne innstillingene hvis du bruker Windows 10.
 4. I Kontrollpanel velger du å vise som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 5. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper umiddelbart for å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 6. Finn McAfee LiveSafe i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller.
 7. Avinstallasjonsveiviseren skal åpne med to alternativer: Reparer og fjern. Velg Fjern og klikk Neste for å avinstallere programmet.
 8. Det vises en melding som spør "Vil du fjerne McAfee LiveSafe for Windows helt?" Velg Ja.
 9. Klikk Fullfør når det avinstallerte fullfører prosessen, og start datamaskinen på nytt for å se om feil fortsatt vises.

Løsning 2: Last ned og kjør verktøyet for fjerning av Mcafee forbrukerprodukt (MCPR)

McAfee kom opp med dette ryddige verktøyet som gjør det enkelt å kvitte seg med produktene hvis Windows standard avinstalleringsprogram ikke klarer å fjerne dem. Verktøyet finnes på nettstedet deres, og brukere har rapportert at det var i stand til å løse problemet for dem.

 • Det er noen ting du trenger å vite før du laster ned verktøyet:
 • Last alltid ned en ny kopi av MCPR før hver bruk.
 • Dette sikrer at du har den nyeste versjonen, og at nyere McAfee-produkter kan gjenkjennes.
 • MCPR vil bare rydde opp i komponentene som er nødvendige for å installere på nytt. Den er ikke designet for å rydde opp i 100% av komponentene.
 • Å fullføre dette trinnet krever omstart.

Hvis du forsto alt ovenfor, er det på tide å stoppe med avinstallasjonsprosessen.

 1. Last ned MCPR-verktøyet fra McAFees offisielle nettside.
 2. Dobbeltklikk på MCPR.exe, som er filen du nettopp lastet ned. Det skal være i nedlastingsmappen din som standard, men du kan også åpne den ved å dobbeltklikke på filen på nedlastingssiden for nettleseren din.
 3. Hvis du ser en sikkerhetsadvarsel som spør deg om du lar appen gjøre endringer på PC-en din, klikker du Ja, Fortsett eller Kjør, avhengig av hvilken versjon av Windows du har installert.
 4. På skjermbildet for fjerning av programvare for McAfee, klikk Neste og klikk på Godta for å godta lisensavtalen for sluttbrukere (EULA).
 5. På skjermbildet Sikkerhetsvalidering skriver du inn tegnene nøyaktig slik det vises på skjermen (validering er mellom store og små bokstaver).
 6. Klikk på Neste. Dette trinnet forhindrer utilsiktet bruk av MCPR.
 7. Etter at fjerningsprosessen er ferdig, bør du se meldingen Fjerning er fullført, noe som betyr at McAfee LiveSafe er fjernet fra datamaskinen din.
 8. Hvis du ser meldingen Opprydding mislyktes, mislyktes imidlertid oppryddingen, og du bør starte PCen på nytt og prøve hele prosessen på nytt.
 9. R e starter datamaskinen etter at prosessen er ferdig og sjekke for å se om McAfee LiveSafe fjernes fra datamaskinen.

Løsning 2: Bruke Windows PowerShell til å avinstallere McAfee LiveSafe

Windows PowerShell er et kraftig verktøy som kan hjelpe deg med å automatisere oppgaver ved hjelp av et kommandolinjeskall og et skriptspråk som ble bygget ved hjelp av .NET Framework og .NET Core. Det pleide å være eksklusivt for Windows, men det ble gjort med åpen kildekode, og nå er det tilgjengelig for alle plattformer. Du kan bruke PowerShell til å avinstallere forskjellige apper, og du kan til og med bruke den til å slette forhåndsinstallerte Windows-apper som Photos, Video, Calculator, etc.

Dette kan løse problemet ditt fordi bruk av PowerShell med administratorrettigheter fjerner noen av appene du har installert på datamaskinen din, uansett hvem som har installert dem eller størrelsen. Prøv dette hvis alt ovenfor mislykkes.

 1. Skriv PowerShell i søkefeltet nederst til venstre på oppgavelinjen, høyreklikk på det første resultatet, og velg Kjør som administratoralternativ.
 2. Kopier og lim inn følgende kommando for å motta den fullstendige listen over appene du har installert sammen med detaljert informasjon om hver enkelt. Sørg for at du klikker Enter etter at du har limt inn teksten for å kjøre kommandoen.,

Get-AppxPackage -AllUsers | Velg Navn, PackageFullName

 1. Utgangen fra kommandoen ovenfor vil være en liste med to kolonner. Under den første kolonnen vises hele navnet på appen (navn) og i den andre kolonnen vises hele pakkenavnet (PackageFullName).
 2. Vent til listen lastes inn, og prøv å søke etter McAfee LiveSafe. Dette kan ta en stund, men vær tålmodig mens du ser gjennom de installerte appene.
 3. Når du finner den, kopierer du alt ved siden av PackageFullName-linjen ved å velge hele teksten og bruke tastekombinasjonen Ctrl + C.
 4. Bruk følgende kommando for å avinstallere LiveSafe fra PCen. Erstatt det uthevede PackageFullName med det faktiske navnet du nettopp kopierte, og klikk Enter.

Fjern-AppxPackage -package PackageFullName

 1. Start datamaskinen på nytt og se om det er noen endringer angående feilmeldingene.

Løsning 3: Avinstaller MBAM i sikkermodus

Hvis du ikke klarte å avinstallere McAfee LiveSafe på en eller annen måte under normal oppstart, kan du prøve å starte datamaskinen på nytt i sikkermodus og avinstallere den.

 1. Skriv “msconfig” i søkefeltet og naviger til Boot-fanen.
 2. I kategorien Boot merker du av i boksen ved siden av alternativet Safe boot og klikker på alternativknappen ved siden av alternativet Minimal.
 3. Klikk på OK og bekreft at du er i ferd med å starte datamaskinen på nytt.
 4. Datamaskinen skal starte på nytt i sikkermodus.
 5. Åpne Innstillinger ved å klikke på tannhjulikonet i Start-menyen og navigere til Apper.
 6. Finn McAfee LiveSafe i listen over installerte apper, og klikk på Avinstaller.
 7. Åpne msconfig igjen og deaktiver alternativet Safe boot.
 8. Start datamaskinen på nytt i normal oppstart og sjekk om problemet ditt er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det