Fix: Outlook sender ikke e-postmeldinger & lsquo; 2007, 2010, 2013, 2016 & rsquo;

Avhengig av arbeidsfelt, kan du bruke e-post som det viktigste kommunikasjonsmiddelet med kundene dine. Men som med alle teknologier, er de ikke 100% pålitelige og kan misfeire.

Microsoft Outlook er den mest populære e-post- og applikasjonsbehandleren fordi det er skaperne som nøye har bygget en aura av pålitelighet og sikkerhet rundt den. Men realiteten er at Outlook er langt fra verdig vår fulle tillit. Jeg sier dette fordi Outlook ser ut til å ha en vane å ikke sende viktige e-poster på de mest upassende tidspunktene. I hvert fall i mitt tilfelle har det gjort det.

Men som det viser seg, er nettet fullt av personer med e-post som sitter fast i Outlook-innboksen, og årsakene er flere. Problemet går vanligvis slik - Du skriver e-posten og trykker på Send- knappen. Etter en stund finner du ut at e-postadressen fremdeles er i utboksmappen uten at du har tenkt å forlate den.

Dessverre er det mange grunner til at Outlook ikke vil sende en e-post, så forbered deg på omfattende feilsøking. Heldig for deg, vi samlet de mest effektive feilsøkingsinstruksjonene og satt sammen en rekke metoder som vil hjelpe deg med å sende e-post normalt i Outlook.

Men før vi kommer til de faktiske guidene, la meg gå gjennom de vanligste årsakene som gjør at Outlook-programmet ikke kan sende e-post:

 • E-post har et enormt vedlegg som bremser eller stopper sendeprosessen.
 • E-posten ble sendt med en Comcast-konto som en annen utgående server.
 • Et tillegg markerer elementet som lest når du ser på utboksen.
 • Kontopassordet ble nylig endret.
 • Kontoen godkjennes ikke riktig med e- postserveren.
 • Outlook-server eller e-postserver er frakoblet.
 • Outlook har ingen standard e-postkonto.
 • Korrupte innstillinger for sending og mottak.
 • Et annet program har tilgang til PST- eller OST-data (Desktop Search, Lync, etc).
 • Et antivirusprogram skanner for øyeblikket den utgående e-posten.
 • Outlook kan ikke koble til e-postserveren.

Nå som vi kjenner synderne, la oss bli opptatt. Nedenfor har du en samling metoder som har hjulpet mange brukere med å sende e-post igjen i Outlook. Følg hver guide i rekkefølge til du finner en løsning som fungerer for deg. La oss begynne.

Metode 1: Forsikre deg om at serverne er online

Før du fortsetter og gjør endringer som potensielt kan påvirke måten Outlook fungerer på, la oss eliminere årsaker som er utenfor vår rekkevidde. Det første du bør sjekke er tilstanden til e-postserveren.

Hvis e-postserveren din for øyeblikket er frakoblet, blir e-postmeldingen din lagret i utboksmappen til problemet er sortert. En rask måte å kontrollere tilstanden til e-postserveren er å se i nedre høyre hjørne av Outlook-vinduet. Hvis det står “Connected” eller “Connected to Microsoft Exchange” , er ikke feilen relatert til serverstatusen.

Hvis det står "Working Offline" , må du åpne kategorien Send / motta og klikke på Work Offline- knappen for å deaktivere den. Men husk at du kanskje trenger å åpne e-posten og sende den igjen for at den skal sendes riktig.

I tilfelle det viser "Frakoblet" , må du sørge for at internettforbindelsen fungerer som den skal. Den raskeste måten å gjøre dette på er å åpne nettleseren og surfe på internett. Hvis du ikke klarte å laste inn noen nettsider i nettleseren, er det klart at du har et internettforbindelsesproblem.

Metode 2: Send e-postmeldingen på nytt

Før du blir teknisk med metodene nedenfor, er det verdt å prøve å sende e-posten igjen for å se om den klarer å forlate Outlook-mappen. Hvis du åpner e-postmeldingen fra utboksmappen mens den sendes, fjerner Outlook den ikke fra den mappen selv om e-postmeldingen ble sendt.

En rask måte å sjekke om e-posten allerede er sendt, er å åpne e-posten og prøve å sende den manuelt på nytt. Du kan gjøre dette enkelt ved å få tilgang til Outlook-mappen og klikke på Send- knappen igjen.

Metode 3: Slette store vedlegg

De fleste e-postleverandører (spesielt gratisleverandører) setter en begrensning på den maksimale størrelsen på vedlegg. Dette betyr at å legge til bilder, videoer og andre store vedlegg til e-postene dine kan forhindre deg i å sende meldingen og enhver melding som sendes etter en stor melding.

De aller fleste e-postleverandører tillater ikke vedlegg større enn 20-25 MB. Og selv om størrelsen er under terskelen til e-postleverandøren din, kan det fortsatt ta mye tid å sende den hvis du har dårlig internettforbindelse. Dette kan føre til at du tror at meldingen sitter fast i mappen Utboks.

Hvis du har minst en e-postmelding som inneholder et vedlegg i Outlook-mappen, kan du slette den og prøve å sende en test-e-post uten noe vedlegg. Du kan gjøre dette enkelt ved å åpne Outlook- mappen, høyreklikke på e-postmeldingen som nekter å sende og klikke Slett.

Som en tommelfingerregel, bruk alltid nedlastingskoblinger for vedlegg større enn 10 MB. På denne måten vil du unngå mange ulemper.

Metode 4: Synkronisering av kontopassordet

Internett-post har økt sikkerheten de siste par årene. Bortsett fra en eller to-faktor autentisering, sporer de også den generelle plasseringen der en bruker vanligvis får tilgang til e-posten sin fra. Hvis noen gjentatte ganger prøver å legge inn kontoinformasjonen din fra den andre delen av kloden, vil de låse e-postkontoen din automatisk. Du blir enten bedt om å endre passordet ditt, eller du må gå gjennom noen autentiseringstrinn.

Hvis du nylig har endret e-postpassordet ditt, er det stor sjanse for at du også har glemt å endre det fra Outlook. Her er en rask guide til hvordan du gjør det:

 1. I Outlook går du til Fil> Kontoinnstillinger> Kontoinnstillinger.

 2. Klikk på fanen E-post for å utvide den, velg e-postkontoen din og klikk på Endre .

 3. Skriv inn ditt nye passord i passordboksen , merk av i boksen ved siden av "Husk passord" og trykk Neste , deretter Fullfør .

Metode 5: Sjekk antivirussøk på utgående e-post

De fleste antivirussuiter utfører daglige e-postskanningsoppgaver. Hvis det blir funnet et virus i de utgående e-postene dine, kan antivirusprogramvaren forhindre at den forlater utboksen til du rengjør viruset. Hvis du nylig har fått et behandlingsvarsel, kan du besøke antivirusprogrammet ditt og være død med virusbehandlingen før du prøver å sende e-posten på nytt.

Mange antivirusvirksomheter har også potensial til å komme i konflikt med forskjellige versjoner av Outlook. Vanligvis forstyrrer antispam-plugins med forskjellige antivirusprogrammer noen Outlook-tillegg og kan føre til at e-postene aldri forlater mappen Utboks. Norton og AVG-plugins er kjent for å forårsake problemer, men det er definitivt andre.

Hvis du tror det er en konflikt forårsaket av en av antispam-pluginene, deaktiverer du skanning av e-post fra antivirusprogramvaren.

Metode 6: Reparere Outlook-programmet

Hvis du kommer til denne meldingen uten resultat, kan Outlook-programmet virkelig bli skadet. Microsoft Outlook er et svært komplekst program, så du kan forestille deg at det kan være mange problemer mange forskjellige steder. Heldigvis har Microsoft en effektiv auto-reparasjonsmetode som kan brukes på alle Office-produkter. Prosessen kan ta over en time å fullføre, så sørg for at du har nok tid på hendene. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Lukk Outlook helt og høyreklikk på Start- knappen (nederst til venstre). Derfra velger du Apper og funksjoner .

 2. Rull nå ned og klikk på Outlook-oppføringen. I tillegg kan du bruke søkefeltet til å finne det raskere. Når du har funnet den, klikker du på Endre .

  Note: You might have Outlook bundled with other Office products. If that’s the case, search for Office and expand the suite.

 3. Now select Repair and click Continue. Follow up with the next instructions to start the repair process.

 4. Wait for the process to complete and restart your PC.
 5. Open Outlook again, delete the mail stuck inside the Outbox folder and send another one.

Method 7: Repairing your Outlook profile

In Outlook, a profile holds together a group of settings that govern how the program performs. Among other settings, it includes a listing of all your accounts, auto-complete information, and personal details. If your email messages never leave the outlook folder, repairing your Outlook profile might just fix the issue. Here’s what you need to do:

 1. Go to File > Account Settings > Account Settings.

  Note: In Outlook 2007, go to Tools > Account Settings.

 2. Tap the Email tab to expand it and click on your account profile to select it. Once your profile is selected, choose Repair.

 3. Follow the next prompts to complete the repair wizard and restart Outlook at the end of it.

Method 8: Sending an email in Safe Mode

Now it’s time to find out if anyone of Outlook’s add-ins is crashing, thus preventing your email messages from leaving your outbox. The quickest way to disable all add-ins is to launch Outlook in Safe Mode. If you are able to send emails normally while in Safe mode, it’s clear that one of the add-ins is preventing that from happening. Here’s a quick guide on how to do it:

 1. Make sure Outlook is completely closed.
 2. Open a Run window, type outlook /safe and hit Enter.

 3. If Outlook fully starts in Safe Mode, click on the File tab and navigate to Options.

 4. Now click on the Add-ins tab to expand it. Expand the drop-drop down menu next to Manage (lower-side of the screen) and select COM Add-ins from the list.

 5. Now take a screenshot with the add-in list and save it somewhere so you’ll know how to restore the normal configuration afterward.

 6. Clear each selected checkbox and hit OK.

 7. Close Outlook and try to open it again in normal mode.
 8. After you start Outlook back in normal mode, try sending an email again and see if it leaves your Outbox. If the message gets sent, proceed to the next step. If it doesn’t send, move over to the next method.
 9. Return to File > Option> Add-ins and systematically re-enable each add-in again and restart until you pinpoint the addon that creates the conflict.
 10. Continue operating Outlook with that add-in disabled.

  Note: Additionally, you can create a new Outlook profile. This should allow you to send emails normally again.

Method 9: Running the Inbox Repair Tool

Outlook stores your messages and other types of information in a Personal Folders File (PST file). If some information on it becomes corrupted, it might damage some of Outlook functionalities, including the ability to expedite emails from the Outbox folder. However, Microsoft has provided its users with an Inbox Repair Tool capable of repairing PST files. Here’s a quick guide on how to use it:

 1. Close Outlook completely and go to C:\ Program Files or C:\ Program Files (x86) / (x64).
 2. Once you’re there, use the search box to find SCANPST.exe.

  Note: If you can’t find SCANPST via the search bar, navigate to one of the locations below according to your Outlook version:

  Outlook 2016: C:\ Program Files (x86) or (x64) \Microsoft Office \ root \ Office16 Outlook 2013: C:\ Program Files (x86) or (x64) \Microsoft Office \ Office15 Outlook 2010: C:\ Program Files (x86) or (x64) \Microsoft Office \ Office14 Outlook 2007: C:\ Program Files (x86) or (x64) \Microsoft Office \ Office12
 3. Open SCANPST.exe and hit the Browse button. Navigate to Documents\Outlook Files to find your PST file. Hit Start to begin scanning your PST file.

 4. If you have errors or inconsistencies at the end of the scanning process, click the Repair button to fix them.

 5. Start Outlook again and see if your emails manage to leave the Outbox.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det