Hvordan bruker jeg Vortex Mod Manager?

Vortex mod manager er en massiv open-source mod manager som lar deg laste ned, installere og administrere forskjellige mods for spillene dine med et brukervennlig grensesnitt. Den støtter ganske mange spill og er tilgjengelig for nedlasting på Windows 7, 8 og 10 sammen med støtte for Windows XP også.

Hva er Vortex Mod Manager?

Vortex mod manager er den siste manager fra Nexus Mods. Denne nyere manager er en oppgradering fra deres eldre manager kalt Nexus Mod Manager som ble ganske kjent blant utviklere.

Denne modadministratoren gjør alt fra å laste ned og installere modene, samt administrere spillmodusene dine og holde dem på ett sted. Den støtter flere spill, med et brukervennlig brukergrensesnitt og tett integrasjon med nexus mods, slik at du enkelt kan finne, laste ned og installere mods. Så la oss komme i gang

Laste ned og installere Vortex

 1. For å komme i gang med vortex, gå til nettstedet www.nexusmods.com og registrer deg selv eller logg inn på en eksisterende konto. De tilbyr både premium og gratis medlemskap. Når du har registrert deg, logger du på og laster ned vortex mod manager.

  Dette programmet kan fungere for alle slags mods, de du laster ned fra nexus mods ( anbefalt ) og de du laster ned fra andre kilder. Selv om det på grunn av den tette integrasjonen fungerer det best med nexus-mods .

Grensesnitt

Vortex-grensesnittet er ganske rett frem. Men før vi går videre, må vi logge på Vortex desktop-applikasjonen. Den enkleste måten å gjøre det på er å logge på først i standard nettleser og deretter logge på Vortex .

Vortex gir deg et interaktivt grensesnitt som gir deg hurtigkoblingsknapper på hovedskjermen, og alle panelene du ser kan enkelt ordnes slik du vil at de skal.

Endre stier

Før vi begynner å installere modene, trenger vi modadministratoren vår for å administrere spillene våre ved å endre banene til spill og mods. Noen mods kan bare distribueres hvis spillet og mods har samme stasjon.

Når du har satt katalogen over mods på samme stasjon som spillene dine, bør du se alternativet Hardlink Deployment , sørg for at det er valgt.

 1. Naviger til Innstillinger> Vortex . Her vil du se muligheten til å stille inn Multi-User- modus som gir deg muligheten til Per-User eller Shared . Som navnet antyder, vil Per-bruker gi hver brukerkonto på datamaskinen sine preferanser for mods og innstillinger mens de er i delt modus, forblir preferansene de samme for alle brukerne.
 2. Siden spillet vi skal modne for denne opplæringen er Skyrim Special Edition, må vi endre Base Path til samme stasjon som spillet vårt.
 3. Når du har angitt basestien, vil du se at nedlastingsbane og installeringsbane bruker samme katalog som basesti .
 4. Når du har angitt katalogen riktig, bør du se alternativet Hardlink Deployment . Forsikre deg om at den er valgt.

Installere modene

 1. Først må vi stille Vortex til å håndtere Nexus Links. Du kan enkelt gjøre det ved å klikke på den blå knappen eller ved å gå til Innstillinger> Last ned og sjekke håndtaket for Last ned med Manager.
 2. For denne opplæringen legger vi til en ny kartstil i Skyrim Special Edition, kalt Classic with All Roads . Gå over til følgende lenke

  Skyrim Special Edition Mods

  Dette vil lande på Quality World Map-siden. Last ned kartmodusen under “ F ile ” -fanen.

  Foreløpig vil vi lære å laste ned direkte med Mod Manager. Klikk på Mod Manager Download. Den skal åpne Vortex selv om den ble lukket og begynne å laste ned.

  Når nedlastingen er ferdig, vil en melding dukke opp som ber deg installere mod . Hit installere.

  Nå må du aktivere modene dine. Du kan gjøre det ved å klikke på aktiver fra den umiddelbare popup-meldingen etter installasjon eller ved å gå til MODS- fanen og klikke på den grå knappen på det nylig installerte modet som skal bli grønt. Du kan også bekrefte modiene dine ved å gå til Plugin- fanen.

 3. Åpne nå spillet ditt, og du bør se de synlige endringene.

Manuelt nedlasting av modene

 1. For å legge til og installere modene manuelt, gå til samme lenke. Denne gangen laster vi ned en ny kartmodus kalt Paper . Hit Manuell nedlasting .
 2. Når du er lastet ned, åpner du Vortex. Naviger til MODS . Velg Installer fra fil fra toppmenyen .

  Du kan også dra og slippe filen direkte til Vortex . Noe som er litt raskere enn å bla gjennom det hele.

  Når du har lagt til filen, blir den oppført som aldri installert. Før du installerer den, må du deaktivere de tidligere modene dine ved å klikke på den grønne aktiveringsknappen .

  Igjen, du kan bekrefte de installerte modene dine ved å starte spillet og se om det har moddet elementet det skulle.

Fjerne et mod

Hvis du ønsker å fjerne et mod som du ikke lenger bruker, kan du bare trykke på Fjern-knappen , som gir deg muligheten til å fjerne Mod og dets arkiv . Sjekk begge deler og klikk deretter på Fjern.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det