Hvordan laste ned Twitch VODs

Twitch er en streamingtjeneste designet primært for spillere. Twitch er en plattform spillere kan bruke til å kringkaste spillene sine til (i mange tilfeller) millioner av sine tilhengere over hele verden i sanntid. Streamingtjenesten dreier seg om ideen om å streame spill live og når de skjer, og siden de ikke kan være på Twitch og ser på favorittstrømmene sine hele tiden, var seere som gikk glipp av innhold i utgangspunktet uunngåelig. Det er her Twitchs VOD (Video on Demand) -funksjon kommer inn. Alle Twitch-streamerstrømmer lagres som VOD-er på plattformen slik at både seere og streamere kan få tilgang til dem selv om de faktiske streamene er offline.

Twitch VODs utløper imidlertid og blir automatisk slettet fra Twitch-servere etter en spesifisert tid som varierer avhengig av typen Twitch-konto som streameren har. For å være mer spesifikk utløper VOD-er som tilhører streamere med vanlige kontoer om 14 dager, de som tilhører Twitch Partners utløper om 60 dager, og VOD-er som tilhører Twitch Affiliates utløper et sted mellom 14-60 dager. Siden VOD-er slutter å eksistere på Twitchs servere etter at utløpsperioden er utløpt, vil mange seere (og streamere) laste ned favoritt-VOD-ene sine, slik at de ganske enkelt kan lagre dem lokalt på datamaskiner, redigere dem og / eller laste dem opp til annen videostreaming og hostingtjenester.

Heldigvis kan seere ganske enkelt laste ned VOD-er av favorittstrømmene sine, og streamere kan laste ned VOD-er av strømmen deres uten store vanskeligheter, selv om fremgangsmåten for nedlasting av en Twitch VOD varierer betydelig avhengig av om du bare er en seer på strømmen VOD er fra eller eieren. Slik kan du laste ned Twitch VODs til datamaskinen din:

Laste ned dine egne Twitch VOD-er

Hvis du vil laste ned en VOD og er eieren av strømmen VOD er ​​fra, er nedlasting av VOD en ganske grei prosess som du kan gå gjennom på det offisielle Twitch-nettstedet uten noen som helst hjelp utenfra. Før du kan laste ned dine egne Twitch VOD-er, må du imidlertid sørge for at alle streamene dine lagres automatisk i Twitch-profilen din som VOD-er, og bare når du har gjort det, blir dine fremtidige sendinger omgjort til VOD-er du kan laste ned. For å aktivere kringkasting av automatisk arkivering for Twitch-strømmen din, må du:

 1. Gå til Twitch-nettstedet og sørg for at du er logget inn.
 2. Åpne rullegardinmenyen øverst til høyre og klikk på Innstillinger .
 3. Finn og klikk på lenken som leser Kanal og videoer .
 4. På neste side, bla nedover til du kommer til kanalinnstillingsdelen .
 5. Finn alternativet Arkiver sendinger automatisk og aktiver det ved å merke av i avmerkingsboksen ved siden av det. Når denne endringen har trådt i kraft, vil alle strømene dine bli lagret i Twitch-profilen din som VOD når de avsluttes.

Når streamene dine arkiveres til profilen din som VOD, kan du fortsette og laste dem ned. For å laste ned en Twitch VOD fra en av streamene dine, må du:

 1. Gå til Twitch-nettstedet og sørg for at du er logget inn.
 2. Åpne rullegardinmenyen øverst til høyre og klikk på Video Producer .
 3. Du blir ført til et bibliotek som inneholder en samling av alle videoene som er tilknyttet Twitch-kontoen din, inkludert både VOD-er fra tidligere sendinger og videoer du har lastet opp til Twitch. Åpne rullegardinmenyen og klikk på Tidligere kringkasting for å velge den.
 4. Du vil se alle VOD-ene fra tidligere strømmer som for øyeblikket er tilgjengelige for deg å se, og rett under miniatyrbildet for hver VOD vil være en nedlastningsknapp . Klikk på Last ned- knappen under VOD du vil begynne å laste den ned til datamaskinen.

Laste ned VOD-er fra andres strøm

Nedlasting av VOD-er fra strømmer som du ikke eier og rett og slett ser på, er der ting blir litt mer komplekse - du kan ikke laste ned VOD-er fra andres sendinger, i det minste ikke direkte fra Twitch. Du kan imidlertid laste ned hvilken som helst VOD som finnes på Twitch og serverne ved hjelp av et program kjent som Twitch Leecher. Twitch Leecher er et helt gratis tredjepartsapplikasjon designet eksplisitt for å laste ned VOD-er fra Twitch, og det er uten tvil Twitch-samfunnets favorittkandidat for jobben.

Twitch Leecher er på ingen måte koblet til Twitch, og heller ikke kondenserer streamingplattformen bruken, men programmet er veldig godt utformet og har et intuitivt, men ekstremt enkelt grafisk brukergrensesnitt. Designet komplimenterer til og med det fra Twitch, og det har et aktivt team av utviklere som faktisk lytter til tilbakemeldinger fra brukerne som jobber med det. Hvis du vil bruke Twitch Leecher til å laste ned VOD-er fra Twitch, kan du gjøre det slik:

 1. hit og klikk på lenken for en 32-biters (hvis du bruker en 32-biters versjon av Windows) eller 64-biters (hvis du bruker en 64-biters versjon av Windows) versjon av den siste iterasjonen av Twitch Leecher for å begynne å laste ned et installasjonsprogram for det.
 2. Når installasjonsprogrammet er lastet ned, navigerer du til katalogen på datamaskinen du bestemte deg for å laste den ned til, finn den og dobbeltklikker på den for å starte den.
 3. Følg instruksjonene på skjermen og gå gjennom installasjonsprogrammet for Twitch Leecher helt til slutten, på hvilket tidspunkt programmet har blitt installert på datamaskinen din.
 4. Start Twitch Leecher.
 5. I Twitch Leecher klikker du på Søk øverst til høyre på skjermen.
 6. Klikk på Nytt søk helt nederst på skjermen.
 7. I en nettleser du velger, navigerer du til det offisielle Twitch-nettstedet og tar deg til kanalen VOD du vil laste ned tilhører. Du kan komme til kanalens profilside ved å bare søke etter kanalen på Twitch-nettstedet.
 8. På profilsiden for den aktuelle kanalen, klikk på Videoer ved siden av navnet på kanalen.
 9. Videosiden finner du VOD du vil laste ned, høyreklikker på den og klikker på Kopier lenke , Kopier lenkeplassering eller Kopier lenkeadresse i den resulterende kontekstmenyen, avhengig av om du bruker henholdsvis Edge, Firefox eller Google Chrome. .
 10. Fire Twitch Leecher sikkerhetskopier og naviger til URL- fanen.
 11. Lim inn lenken du nettopp kopierte for VOD, i det hvite feltet og klikk på Søk .
 12. Resultatet av søket du nettopp startet vil være VOD du ønsket å laste ned, med en Last ned- knapp i nedre høyre hjørne. Klikk på Last ned .
 13. Konfigurer oppløsningen for videoen som skal lagres på datamaskinen din og spesifiser katalogen på datamaskinen du vil at videoen skal lagres i, og hvis du ønsker det, gi videoen et tilpasset filnavn og velg egendefinerte start- og sluttpunkter for videoen.
 14. Når du er ferdig med å konfigurere detaljene for videoen som skal lastes ned til datamaskinen din, klikker du bare på Last ned . Twitch Leecher tar seg av resten - den valgte VOD vil bli lastet ned, og når den er lastet ned, vil den være tilgjengelig for deg på stedet du spesifiserte for den i trinn 13 .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det