sppextcomobjpatcher.exe: Er det trygt?

Hvis du er Windows-bruker, kan du legge merke til at antivirusprogrammet ditt fanger en fil som heter sppextcomobjpatcher.exe . Plasseringen av filen vil mest sannsynlig være C: \ Windows \ Setup \ scripts \ Win32 \ SppExtComObjPatcher eller C: \ Windows \ Setup \ scripts \ x64 \ SppExtComObjPatcher. Du kan også legge merke til at denne filen kjører også i oppgavebehandling. Så, åpenbart, mange brukere er bekymret for denne filen og om den er skadelig eller ikke.

sppextcomobjpatcher.exe

Hva er sppextcomobjpatcher.exe?

Sppextcomobjpatcher.exe er en del av operativsystemet (ikke lovlig) og er relatert til Key Management Service (KMS) Licensing for Microsoft Products. Hva dette betyr er at den brukes til å aktivere Microsoft-produktene og / eller operativsystemet.

Merk: Selv om denne filen / tjenesten er en del av operativsystemet, er den ikke en offisiell. Generelt brukes sppextcomobjpatcher.exe for å aktivere Microsoft-produkter og Windows ulovlig. Så hvis du ser denne filen / tjenesten kjøre på systemet ditt, er dette en indikator på at Window er piratkopiert. Dette er grunnen til at denne filen vanligvis blir flagget av antivirusprogrammet ditt fordi Microsoft ikke vil ha piratkopier av Windows eller andre produkter på systemet.

Er sppextcomobjpatcher.exe trygt?

sppextcomobjpatcher.exe (eller AutoKMS) er en ulovlig programvare. Avhengig av hvor du har filen fra, kan den være eller ikke være trygg. Poenget som må holdes i bakhodet er at alle kan lage en fil som denne, inkludere et virus og gi den gratis som en piratkopiert Windows-versjon. Det er ingen kontroll av disse filene. Så vi kan ikke være sikre på om filen er trygg eller ikke.

Det vi anbefaler er at du ikke bruker piratkopierte operativsystemer. Hvis du kjøpte Windows fra en butikk og ser denne filen, bør du returnere den fordi kopien av Windows er piratkopiert. På den annen side, hvis du nettopp begynte å se denne trusselen og du har et ekte Windows, må du skanne systemet ditt med et godt antivirusprogram (vi vil anbefale MalwareBytes).

På slutten av dagen er det ditt valg . Denne sppextcomobjpatcher.exe-filen blir flagget av flertallet av antivirusprogrammene, enten den inneholder et virus eller ikke. Dette er fordi det ikke er en lovlig programvare. Du kan fortsette å bruke den hvis du er vant til å bruke piratkopierte versjoner og ikke merker noen annen mistenkelig aktivitet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det