Hvordan fikse 9anime 'serverfeil, prøv igjen'

9anime er et av de mest populære nettstedene for anime-streaming der ute på internett. Dette nettstedet har vært i markedet i ganske lang tid og har nådd sin vei innen mobilapplikasjoner, FireStick, Kodi og nettet. Alle de siste showene lastes opp på forfallsdato, og det er flere lenker for å laste ned episoden direkte også.

9anime serverfeil, prøv igjen senere

Nylig det siste året begynte mange brukere å rapportere at de opplevde en feil da de prøvde å streame forskjellige episoder. Hele feilmeldingen sier " serverfeil, prøv igjen ". Denne feilmeldingen oppstår primært når et tillegg blokkerer 9animes strømutgang når du prøver å blokkere annonser. Dette er også kjent som terminologien til en falsk positiv.

Hva forårsaker 9anime serverfeilen?

Alle mulige årsaker til at 9anime kan gi deg en serverfeil er:

 • Annonseblokkere behandler nettstedets strømutgang som en falsk positiv og blokkerer den og tenker at den er en annonse.
 • 9anime-servere er nede eller er under vedlikehold . Dette er veldig vanlig for store strømmesider, spesielt de som distribuerer anime uten distribusjonsrettigheter.
 • Den leseren data er enten ødelagt eller utdatert. Tømning av informasjonskapsler og hurtigbuffer løser vanligvis dette problemet.

Før du begynner å implementere løsningene, må du sørge for at du har en åpen internettforbindelse på datamaskinen / enheten. En åpen internettforbindelse betyr at det ikke vil være brannmurer og begrensninger. Hvis du har brannmurer på plass, må du deaktivere dem før du fortsetter.

Løsning 1: Slå av annonseblokkere

Annonseblokkere er kjent for å forårsake falske positive innimellom. Likevel har noen nettsteder en ny mekanisme implementert på nettstedet deres for å begrense brukere fra å bruke annonseblokkere når de streamer innhold. Hvis du har aktivert annonseblokkering i nettleseren din, må du sørge for at du deaktiverer den helt eller hviteliste 9anime-nettstedet. En av de vanligste adblockerne som er kjent for å forårsake problemer, var Ublock .

 1. Forsikre deg om at du identifiserer Adblocker-enheten din øverst til høyre i nettleseren. Du kan klikke på den en gang for å se statistikken.
Oppheve blokkerende annonser i krom
 1. Høyreklikk nå på annonseblokkeringen og velg Fjern fra Chrome . Vent til prosessen er fullført og start nettleseren på nytt.
Fjerner Ublock fra Chrome
 1. Etter at du har startet nettleseren på nytt, må du sjekke om du kan streame innhold med suksess.

Løsning 2: Kontrollere serverstatus

Som nevnt tidligere, kan denne feilen også oppstå hvis 9anime-serverne enten er nede eller vedlikeholdes. Det er alltid en bestemt tid for vedlikehold for en server for å forbedre effektiviteten og oppdatere hele websiden. I begge tilfeller vil du se hyppige innlegg om utilgjengeligheten av 9anime i de aktuelle forumene.

Søk rundt i 9anime-forum eller andre relaterte lokalsamfunn, og se etter feilmeldinger av lignende art. Hvis du ser et mønster av mennesker som opplever det samme problemet, betyr det sannsynligvis at serveren ikke er tilgjengelig, og at du må vente før du prøver igjen.

Løsning 3: Tømme informasjonskapsler og hurtigbuffer

Nettsteder lagrer midlertidige data på datamaskinen din, slik at de kan lagre personlige innstillinger lokalt og laste ting raskere enn å hente fra internett. Videre lagres unike brukerbesøk på et bestemt nettsted også i hurtigbufferen / informasjonskapslene for effektiv bruk av nettstedet. Hvis disse dataene blir ødelagte eller utdaterte, kan det hende du får feilmeldingen "serverfeil, prøv igjen". Vi oppdaterer disse dataene og ser om dette løser problemet.

 1. Åpne Chrome-nettleseren din og skriv “ chrome: // settings ” i dialogboksen, og trykk Enter. Dette vil føre til at nettleserens innstillinger åpnes.
 2. Bla nå til bunnen av siden og velg  Avansert .
Avanserte innstillinger - Google Chrome i Windows 10
 1. Når Avansert-menyen er utvidet , klikker du på “ Tøm nettleserdata ” under seksjonen “ Personvern og sikkerhet ”.
Fjern nettleserdata i Google Chrome Windows 10
 1. En annen meny vil dukke opp som bekrefter elementene du vil slette sammen med datoen. Velg " All time ", sjekk alle alternativene, og klikk " Clear browsing data ".
Fjerne informasjonskapsler og hurtigbuffer i Chrome i Windows 10
 1. Etter å ha ryddet informasjonskapslene og surfedata, start datamaskinen på nytt helt . Prøv å streame 9anime og se om feilen vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det