Fix: En nettside bremser nettleseren din

Etter en nylig oppdatering for Firefox-nettleseren, har brukere rapportert at nettleseren begynte å avta betydelig før de viste feilmeldingen fra tittelen. Dette problemet er ikke bare eksklusivt for Windows-brukere siden Mozilla Firefox-brukere fra andre plattformer også klaget over feilen som oppstod dem.

Det er flere metoder folk har brukt for å få nettleseren til å fungere ordentlig igjen, og alle disse metodene er oppført i denne artikkelen. Sørg for at du følger dem alle for å løse problemet ditt!

Løsning 1: Deaktiver Adobe Flash Protected Mode

Denne løsningen er rettet mot folk som bruker 32-biters datamaskiner, siden dette alternativet ikke en gang eksisterer i nettleseren som kjører på 64-biters versjoner av Windows. Alternativet for beskyttet modus er designet for å beskytte deg mot inntrengere og ondsinnede angrep, men selv folk fra Mozilla erkjenner at det kan forårsake konstante krasjer og feil som denne. Det er derfor du kan deaktivere det og sjekke om det vil løse problemet ditt.

For 64-biters Windows-brukere er det en annen metode under denne, og den er litt mer avansert.

 1. Åpne Mozilla Firefox-nettleseren din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Klikk på menyknappen øverst til høyre i nettleservinduet og klikk på Tillegg.

 1. I høyre rute på skjermen, finn og klikk på alternativet Plugins for å se hele listen over plugins som er installert i nettleseren din. Klikk på Alternativer ved siden av Shockwave Flash-oppføringen og fjern merket ved siden av "Aktiver Adobe Flash-beskyttet modus" -oppføring.

 1. Kontroller om problemet er løst etter at du har startet nettleseren på nytt.

Windows 64-bit OS-brukere:

 1. Åpne File Explorer og prøv å navigere til dette stedet fra enten Min datamaskin eller Denne PCen:

C: \ Windows \ SysWOW64 \ Macromed \ Flash

 1. Hvis du ikke kan se noen av mappene i prosessen, skyldes det at de skjulte filene er deaktivert fra systemet ditt, og du må aktivere visningen av dem.
 2. Klikk på "Vis" -fanen på Filutforsker-menyen og klikk på "Skjulte gjenstander" avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer viser de skjulte filene og vil huske dette alternativet til du endrer det igjen.

 1. Finn en fil som heter mms.cfg. Høyreklikk på den og velg Rediger. Merk at du må ha administratorrettigheter for å gjøre det. Hvis filen ikke eksisterer, høyreklikker du hvor som helst i Flash-mappen og velger Ny >> Tekstfil. Lagre filen som “mms.cfg” og sett alternativet Lagre som type til Alle typer.
 2. Uansett åpner du mms.cfg-filen og setter følgende linje nederst i dokumentet:
ProtectedMode = 0

 

 1. Lagre endringene og lukk Notisblokk. Denne endringen vil bare bli brukt etter at Flash-plugin ikke er i bruk, noe som betyr at du må lukke Firefox og vente et par minutter.

Løsning 2: Fjern Firefox 'nettlesingsdata

Hvis en korrupt fil klarte å finne veien på datamaskinen din via nettleserdataene Firefox bruker, kan det forventes å se noen endringer i ytelsen. Dette kan bare løses ved å kvitte seg med denne filen, så sørg for at du gjør det ved å slette Firefox 'nettlesingsdata som informasjonskapsler, midlertidige filer osv.

 1. Åpne Mozilla Firefox-nettleseren din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Klikk på bibliotek-knappen øverst til høyre i nettleservinduet (venstre fra menyknappen) og klikk deretter på Historikk >> Fjern nylig historie ...

 1. Det er flere alternativer du kan angi. Under Tidsområdet for å fjerne alternativet, velg Alt ved å klikke på pilen som åpner rullegardinlisten.
 2. Klikk på pilen ved siden av Detaljer der du kan se akkurat hva som vil bli slettet når du velger alternativet Tøm historikk. Historikk på Firefox betyr mye mer enn det gjør på Chrome siden historien i Firefox inkluderer informasjonskapsler, midlertidige data, etc.

 1. Vi anbefaler at du velger minst nettleser- og nedlastingsloggen, informasjonskapsler, hurtigbuffer og aktive pålogginger før du klikker på Fjern nå. Vent til prosessen er ferdig og start nettleseren på nytt. Sjekk om problemet er borte nå.

Løsning 3: Oppdater grafikkortdriveren

Å ha oppdaterte drivere er et must selv om du ikke har noen problemer for øyeblikket, fordi utdaterte drivere bare kan opprette slike problemer. Denne gangen kan grafikkortdriveren klandres hvis du bruker nettleseren din til å besøke grafiske strømkrevende nettsteder. Oppdater driveren og sjekk om problemet fremdeles vises.

 1. Velg Start-knappen, skriv inn Enhetsbehandling, og velg den fra listen over resultater. Du kan også bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen for å åpne dialogboksen Kjør der du kan skrive esc før du klikker OK.

 1. Utvid en av kategoriene for å finne navnet på enheten din, høyreklikk (eller trykk og hold) på den, og velg alternativet Oppdater driver. For grafikkort utvider du kategorien Skjermkort, høyreklikker du på grafikkortet og velger Oppdater driver.

 1. Velg Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare og følg instruksjonene på skjermen for å installere den.

Hvis dette ikke hjelper, kan du også besøke siden til produsenten som laget grafikkortet ditt og laste ned den nyeste driveren fra nettstedet. De gir vanligvis hjelp når det gjelder å velge riktig driver for systemet ditt. Noen ganger blir nye drivere lagt ut på produsentens nettside før de vises i Windows 'automatiske søk.

Etterpå er det alltid bra å sjekke om Firefox-videoinnstillinger er i orden ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Åpne Mozilla Firefox-nettleseren din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Skriv inn følgende adresse i adressefeltet eller bare kopier den. Klikk Enter etter at du er ferdig:
om: preferanser # personvern

 

 1. Naviger til Tillatelser-delen nederst i vinduet, og sjekk om det er en hake ved siden av Forhindre tilgjengelighetstjenester i å få tilgang til nettleseralternativet. Hvis haken ikke er der, må du sette den selv.
 2. Naviger til toppen av dette vinduet til Generelt >> Ytelse og prøv å fjerne merket for alle alternativene. Endre anbefalt størrelse lavere, men ikke gå under 2. Prøv å tilpasse disse innstillingene til du treffer den akkurat.

Løsning 4: Feil ved YouTube

Hvis dette problemet bare oppstår med YouTube, kan det være på grunn av deres nye design som til tider kan være buggy. Det er også veldig ressurskrevende, og å gå tilbake til den gamle versjonen av YouTube kan bare løse problemet for deg umiddelbart.

 1. Åpne Mozilla Firefox-nettleseren din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen. Skriv inn “youtube.com” -adressen i adressefeltet eller bare kopier den.
 2. Finn profilbildeikonet øverst til høyre i vinduene og klikk på pilen som peker nedover.
 3. Finn alternativet Gjenopprett gammelt Youtube fra rullegardinmenyen. Svar på Googles spørreskjema om årsaken til at du bytter til den gamle versjonen av nettstedet, og sjekk om Youtube fremdeles viser den samme feilmeldingen.

Løsning 5: Deaktiver to innstillinger i om :: config

Å deaktivere disse innstillingene i config klarte å løse problemet for flere brukere som opplevde det. Derfor kan du nå finne løsningen på de fleste tekniske blogger som dekket dette problemet. Følg instruksjonene og lykke til.

 1. Åpne Mozilla Firefox-nettleseren din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Skriv inn følgende adresse i adressefeltet eller bare kopier den. Klikk Enter etter at du er ferdig:
om: config

 

 1. Søk etter processHang i søkefeltet øverst på siden, og du skal kunne se to oppføringer kalt “dom.ipc.processHangMonitor” og “dom.ipc.reportProcessHangs. Dobbeltklikk på begge disse oppføringene og endre statusen fra true til false.

 1. Lagre endringene og start nettleseren på nytt for å bruke dem. Sjekk om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det