Fix: League of Legends Maestro Error

League of Legends er sannsynligvis det mest spilte PC-videospillet gjennom tidene, og det gjorde plass for nye MOBA-spill som dukker opp nå. Imidlertid er det en viss Maestro-feil som vanligvis vises i et tilfeldig øyeblikk mens du spiller spillet langs meldingen:

“Det oppsto en feil i forbindelse med Maestro. League of Legends vil nå avslutte. Prøv å starte klienten på nytt. ”

League of Legends Maestro-feil

Dette er et stort problem fra spillere som nå ikke kan spille spillet, men det er flere arbeidsmetoder som kan hjelpe deg med å løse problemet!

Hva forårsaker League of Legends Maestro-feil?

Feilen skyldes vanligvis at spillet ikke får tilgang til bestemte filer det trenger på grunn av manglende administratortillatelser. Dette kan løses enkelt ved å kjøre spillet som administrator. Et annet problem som kan vises er for mye sikkerhet på PC-en din som forhindrer at spillet starter riktig.

Til slutt, hvis Windows ikke er oppdatert på datamaskinen din, kan feilen vises, slik spillerne foreslo.

Løsning 1: Kjør League of Legends Client som administrator

Å kjøre noe som administrator er en fin måte å løse ulike problemer med kompatibilitet og tillatelser som kan være relatert til League of Legends Maestro-feilen. Du bør imidlertid prøve denne prosessen med spillets faktiske klient i stedet for lanseringen, så vær forsiktig.

 1. Hvis du endret standard installasjonsmappe for LoL, kan du fremdeles finne spillets installasjonsmappe manuelt. Den enkleste måten ville være å høyreklikke spillets snarvei på skrivebordet eller andre steder og velge Åpne filplassering fra menyen. Standardstien er C >> Riot Games eller C >> Program Files >> Riot Games.
 2. Uansett, når du er inne i mappen, naviger til RADS >> prosjekter >> lol_air_client >> utgivelser >> * tall som representerer den nyeste versjonen * >> distribuere. høyreklikk filen LolClient.exe og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og merk av i boksen ved siden av "Kjør dette programmet som administrator".
Kjør dette programmet som administrator
 1. Bruk endringene du har gjort, og prøv å starte spillet på nytt for å se League of Legends Maestro-feilen har sluttet å vises.

Løsning 2: Gjør et unntak for LoL and Turn of UAC

Startprogrammet til LoL kan bli blokkert på datamaskinen din av antivirusprogrammet du har installert, og du må kanskje legge det til unntakslisten. Dette vil gi den full tilgang til alt den trenger for å laod ordentlig uten feilen. Prøv også innstillingene UAC-innstillingene lavere da det hjalp mange brukere!

 1. Åpne antivirusgrensesnittet. Unntaksinnstillingen ligger på forskjellige steder med hensyn til forskjellige antivirusverktøy. Det kan ofte bli funnet uten mye bry og her er noen måter:

Kaspersky Internet Security : Hjem >> Innstillinger >> Tillegg >> Trusler og unntak >> Eksklusjoner >> Spesifiser pålitelige applikasjoner >> Legg til.

AVG : Hjem >> Innstillinger >> Komponenter >> Web Shield >> Unntak.

Avast : Hjem >> Innstillinger >> Generelt >> Eksklusjoner.

 1. Du må legge til klientens kjørbare fil i boksen som vises og ber deg om å navigere til filen. Du bør bruke samme sted som i løsning 1!

Videre, la oss se hvordan du toner ned UAC eller slår den helt av.

 1. Åpne Kontrollpanel ved å søke etter det i Start-menyen. Du kan også bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen, skrive inn "kontrollpanel" i Kjør-boksen som dukker opp og klikke OK.
 2. Endre alternativet Vis etter i Kontrollpanel til Store ikoner, og finn alternativet Brukerkontoer ved å bla eller se nederst.
Brukerkonto i Kontrollpanel
 1. Åpne den og klikk på “Endre innstillinger for brukerkontokontroll”. Du vil merke at det er flere forskjellige nivåer du kan velge på sikkerhetsglidebryteren.
 2. Prøv å redusere denne verdien med en hvis den er øverst på glidebryteren, og sjekk om det hjalp etter lanseringen av spillet. Gjenta prosessen hvis feilen fremdeles vises.
UAC-innstillinger
 1. Vi anbefaler at du slår av UAC for nå, ettersom spillet sannsynligvis burde starte vellykket og prøve å aktivere det etter.

Løsning 3: Oppdater Windows til den nyeste versjonen

League of Legends Maestro-feilen er noen ganger relatert til at du ikke har de siste oppdateringene installert fra Microsoft. Nesten alle spill later som om du har de siste oppdateringene installert på datamaskinen din, slik at de kan bruke noen nye ting og innstillinger som kanskje ikke er tilgjengelige for deg for øyeblikket. Windows 10-brukere har enklere måter å se etter oppdateringer, men denne metoden fungerer for alle Windows-operativsystemer og bygg!

 1. Åpne PowerShell-verktøyet ved å høyreklikke på Start-menyknappen og klikke på Windows PowerShell (Admin) -alternativet i hurtigmenyen. Windows 7-brukere kan bare søke etter det.
Kjører Windows PowerShell som administrator
 1. Hvis du ser ledeteksten i stedet for PowerShell på det stedet, kan du også søke etter den i Start-menyen eller søkefeltet ved siden av den. Denne gangen må du sørge for at du høyreklikker på det første resultatet og velger Kjør som administrator.
 2. Skriv inn “cmd” i Powershell-konsollen og vær tålmodig for Powershell å bytte til det cmd-lignende miljøet. I den "cmd" -lignende konsollen, skriv inn kommandoen som vises nedenfor, og sørg for at du klikker Enter etterpå:
wuauclt.exe / updatenow
 1. La denne kommandoen gjøre sine ting i minst en time, og sjekk tilbake for å se om noen oppdateringer ble funnet og installert. Denne metoden kan brukes på alle Windows-operativsystemer, inkludert Windows 10.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det