Fix: Nintendo Wii feilkoder & 51330, 50299, 51030, 51331, 51332, 52030, 52130 & rsquo;

Nintendo Wii viser følgende 50299, 51030, 51331, 51332, 52030, 52130 nettverksrelaterte feilkoder som brukere av Nintendo Wii ser når spillkonsollen ikke klarer å koble seg til internett. Disse feilkodene ledsages av en feilmelding som: " Kan ikke koble til internett "

Feilkode 51330 for eksempel er spesifikk nettverksrelatert feilkode på Nintendo Wii indikerer at autentiseringsprosessen mellom konsollen og den trådløse ruteren eller internettilgangspunktet den er koblet til mislyktes, og det er derfor konsollen ikke klarer å koble til internett . I de fleste tilfeller er årsaken til dette problemet ruteren eller tilgangspunktet som nekter internettilgang til konsollen fordi en feil sikkerhetsnøkkel eller sikkerhetstype for tilgangspunktet er konfigurert i konsollens Internett-innstillinger . I noen få tilfeller kan dette problemet også være forårsaket av et annet problem på tilgangspunktets slutt eller trådløs forstyrrelse, av alle ting.

I tillegg til feilkode 51330, er det imidlertid massevis av andre nettverksrelaterte feil på Nintendo Wii som har stort sett de samme årsakene som feilkode 51330, og følgende løsninger kan brukes til å fikse disse feilkodene:

 • Feilkode 50299 - Rager opp sitt stygge hodet når konsollen din ikke klarer å koble til en online tjeneste eller funksjon fordi innstillingene for tilgangspunktet konsollen prøver å bruke er konfigurert feil eller ikke har blitt konfigurert i det hele tatt.
 • Feilkode 51030 - Kan sees når ingen trådløse nettverk som er innenfor konsollets rekkevidde er konfigurert i den eller kompatible med den, og konsollen prøver å gjøre noe som krever en internettforbindelse.
 • Feilkoder 51331 og 51332 - Har i utgangspunktet de samme utløserne som feilkode 51330.
 • Feilkode 52030 - Angir at passordet for det trådløse nettverket konsollen er koblet til for øyeblikket er feil. Dette betyr at passordet kan ha blitt endret eller ble konfigurert feil på konsollen.
 • Feilkode 52130 - Kan sees når en Wii-konsoll mislykkes en internettforbindelse-test.

Heldigvis for alle som er berørt av feilkode 51330, finnes det en grov ide om årsaken til problemet, og det samme gjør mulige løsninger på problemet. I tillegg, siden andre Wii-nettverksfeil som de som er oppført og beskrevet ovenfor, har mange av de samme mulige årsakene som feilkode 51330, deler de også vanlige løsninger. Enhver løsning du kan bruke for å prøve å kvitte deg med feilkode 51330, kan derfor også brukes til å prøve å bli kvitt en av en rekke andre nettverksrelaterte feilkoder på Nintendo Wii. Følgende er de absolutt mest effektive løsningene som er berørt av feilkode 51330, kan bruke til å prøve å kvitte seg med dette problemet (i tillegg til mange andre nettverksrelaterte problemer på Wii) og gjenopprette internettilgang på Wii-konsollen:

Løsning 1: Slå på ruteren

En av de vanligste årsakene til internettforbindelsesproblemer når du prøver å få tilgang til internett via et trådløst tilgangspunkt, er et slags problem med den trådløse ruteren. I slike tilfeller kan ruteren tilbakestilles ved å sykle den, og det som forårsaker problemet, blir vanligvis løst alene. Slik kan du slå på den trådløse ruteren:

 1. Slå av ruteren.
 2. Koble ruteren fra strømuttaket.
 3. Vent i 90-120 sekunder til ruteren er vellykket.
 4. Koble ruteren tilbake til strømuttaket.
 5. Slå på ruteren.
 6. Koble til tilgangspunktet fra Wii og sjekk om problemet er løst eller ikke.

Løsning 2: Endre forbindelsessikkerhetstypen på konsollen

Hvis Wii-konsollen din har feil internettforbindelsessikkerhetstype konfigurert, kan det hende du ser feilkode 51330 hver gang du prøver å koble til internett via konsollen. Hvis det er tilfelle, kan det bare løse problemet å endre forbindelsessikkerhetstypen tilbake til WPA2-PSK (AES). For å gjøre det, må du:

 1. Mens du er i Wii- menyen , trykker du på Wii- knappen på fjernkontrollen til konsollen.
 2. Velg Wii-innstillinger .
 3. I Wii System Settings- menyen, bruk den lille pilen på høyre side av skjermen for å gå til den andre siden, og velg Internett når du er der.
 4. Velg Tilkoblingsinnstillinger .
 5. Velg tilkoblingsprofilen du bruker for øyeblikket, og velg deretter Endre innstillinger .
 6. Bruk den lille pilen på høyre side av skjermen for å gå over til den andre siden, og velg Type Security når du er der.
 7. Velg WPA2-PSK (AES) .

  Merk: Hvis tilgangspunktet du prøver å koble til internett via, har en annen sikkerhetskonfigurasjon, velger du det i stedet for WPA2-PSK (AES) , som er den vanligste sikkerhetskonfigurasjonen der ute.

 8. Skriv inn tilgangspunktets passord i feltet som vises, og velg OK .
 9. Velg Lagre , og velg deretter OK . Konsollen din begynner å teste forbindelsen ved hjelp av de nylig konfigurerte sikkerhetsparametrene.

Løsning 3: Forsikre deg om at du bruker riktig passord for det trådløse nettverket

En av de vanligste årsakene til feilkode 51330 er feil passord for det trådløse nettverket du prøver å få tilgang til internett gjennom å være konfigurert på Wii-konsollen. Hvis det er tilfelle, må du bare fjerne at konsollen bruker riktig passord for å koble til tilgangspunktet. For å bruke denne løsningen, må du få tilgang til Wii-konsollens trådløse nettverksinnstillinger, velge tilgangspunkt og, når du blir bedt om å skrive inn passordet for nettverket, må du sørge for at du skriver inn riktig passord for nettverket i det medfølgende felt. Sørg for å sjekke tilkoblingen for å se om du nå har tilgang til Internett når du er ferdig med å konfigurere riktig passord for nettverket ditt i Wii-konsollen.

Løsning 4: Forsikre deg om at den trådløse ruteren bruker en trådløs modus som er kompatibel med Wii-konsollen

Nintendos Wii-konsoll støtter bare 802.11g og 802.11b trådløse formater, så hvis den trådløse ruteren bruker en annen trådløs modus (for eksempel bare 802.11n), kan det hende du får feilkode 51330 når du prøver å få tilgang til internett via tilgangspunkt. Hvis det viser seg at den skyldige bak feilkoden 51330 i ditt tilfelle faktisk er en inkompatibel trådløs modus, må du gå inn i innstillingene for den trådløse ruteren (nøyaktige instruksjoner som varierer fra produsent til produsent, men kan lett bli funnet online eller i brukerhåndboken som fulgte med ruteren) og endre den trådløse modusen til en som er kompatibel med Wii-konsollen. Når du er ferdig, kobler du bare til tilgangspunktet fra Wii-konsollen din og sjekker om du nå kan koble til internett.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det