Slik løser du & ldquo; Fant ikke dette elementet. Dette er ikke lenger lokalisert i. Bekreft varens beliggenhet og prøv igjen & rdquo;

Denne feilen vises når du prøver å få tilgang til en bestemt fil, enten for å slette, gi nytt navn eller åpne den. Logisk sett, hvis du kan finne og vise en fil på datamaskinen din, bør du også ha klar tilgang til den. Denne merkelige feilen oppstår imidlertid, og du kan ikke gjøre noe med den filen.

Noen ganger skjer dette med filer opprettet av tredjeparts tjenester, og det oppstår fordi filtypen ikke er riktig definert. Det er også andre uklare årsaker. Følg de mange metodene i denne artikkelen for å enten slette filen vellykket, siden det er det brukerne stort sett vil gjøre. Lykke til!

Løsning 1: Bruk følgende kommando for å slette den problematiske filen

Dette er en av kommandoene som kan brukes til å slette den problematiske filen eller mappen. Det kan være viktig å slette det hvis det er koblet til programvare du avinstallerte for en stund siden, spesielt hvis filen tar mye plass på disken. Prøv denne metoden, men sørg for at du skriver inn riktig bane til filen i stedet for vår plassholder.

 1. Søk etter "Kommandoprompt" enten i Start-menyen eller ved å klikke søkeknappen rett ved siden av den, høyreklikke på den og velge alternativet "Kjør som administrator". Du kan også bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen og skrive inn “cmd” i dialogboksen Kjør.

 1. Kopier og lim inn kommandoen nedenfor, og sørg for at du trykker på Enter-tasten på tastaturet etterpå. Sørg også for å bruke riktig bane til filen inkludert navnet. X er også plassholderbokstaven, du bør legge inn bokstaven som tilsvarer stasjonsbokstaven der filen ligger.

rd / s \\? \ X: \ dårlig \ mappe \ bane

 1. Du bør se meldingen Operasjon fullført. Hvis du ikke sjekker om du har skrevet inn filens plassering riktig. Hvis du har det, kan du prøve å sjekke ut andre løsninger nedenfor.

Løsning 2: En kommandopromptjustering for å gi nytt navn til mappen og bruke den normalt

Hvis du ikke vil slette mappen (hvis den inneholder viktige filer), kan du gi den nytt navn ved hjelp av disse kommandoene til et ikke-problematisk navn og håndtere den på vanlig måte ved å håndtere den via Windows Utforsker. Følg kommandoene nedenfor nøye.

 1. Søk etter "Kommandoprompt" enten i Start-menyen eller ved å klikke søkeknappen rett ved siden av den, høyreklikke på den og velge alternativet "Kjør som administrator". Du kan også bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen og skrive inn “cmd” i dialogboksen Kjør.

 1. Skriv inn cd etterfulgt av banen til filen i formatet C: \ Folder1 \ Folder2 \ Folder3 . Denne gangen må du imidlertid utelate den problematiske filen. Med andre ord skal den siste mappen i kommandoen være mappen der den problematiske filen ligger:

cd C: \ Folder1 \ Folder2 \ Folder3

 1. Trykk Enter etter denne kommandoen. Bruk følgende sett med kommandoer som vises nedenfor. Hver kommando er i en ny linje, så trykk Enter etter at du har skrevet inn eller kopiert hver linje:

DIR / A / X / P

RENAME (det nåværende navnet på den problematiske filen) (et ikke-problematisk navn)

EXIT

 1. Forsikre deg om at du bare skriver det nåværende navnet og det nye navnet atskilt med et mellomrom. Ikke skriv parentesene i kommandoen. Hvis alt går bra, bør du nå kunne betjene filen normalt via Windows Utforsker.

Løsning 3: Fil uten utvidelse

Denne metoden kan brukes på scenarier der den problematiske filen ikke har en levedyktig utvidelse, noe som betyr at Windows bare ikke vet hva de skal gjøre med den, og den viser feilmeldingen ovenfra. Det vanlige scenariet oppstår med filer opprettet av nettleser-plugins (Mozilla Firefox plugins spesielt), så her er hvordan du kan slette disse filene:

 1. Følg trinn 1 og 2 fra løsningen ovenfor for å navigere riktig til filens plassering på datamaskinen. Vær forsiktig når du skriver inn mappene.
 2. Trykk på Enter etter kommandoen og bruk følgende for å slette den problematiske filen med den problematiske utvidelsen (eller mangelen på en, for å være mer nøyaktig):

del *. *

 1. Åpne File Explorer for å sjekke om filen virkelig er borte.

Løsning 4: løsning uten ledetekst

Denne løsningen er mer en løsning, men den gjør jobben som en bivirkning av en annen handling. Når det er sagt, er det perfekt for brukere som ikke liker å bruke kommandoprompt, og som vil gjøre alt ved hjelp av musen i et grafisk miljø. Det er også enkelt å bruke, så få deg til å prøve denne!

 1. Finn den problematiske filen eller mappen på datamaskinen din ved å navigere til den i File Explorer. Høyreklikk på den og velg alternativet Legg til arkiv fra hurtigmenyen.
 2. Når vinduet arkiveringsalternativer åpnes, finn alternativet Slett filer etter arkivering og sørg for at du velger det. Klikk OK for å starte arkiveringsprosessen, og når den er ferdig, bør du legge merke til at den problematiske filen din mangler!
 3. Slett også arkivet du opprettet ved å høyreklikke på det og velge Slett-alternativet fra hurtigmenyen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det