Fix: Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig

Noen Windows-brukere opplever den ' Det er ikke strømalternativer tilgjengelig' feilmelding når jeg prøver å klikke på Strøm -ikonet fra oppstartsmenyen. Problemet rapporteres for det meste å forekomme på Windows 8.1 og Windows 10. Berørte brukere rapporterer at de plutselig mistet alle tilgjengelige strømalternativer - De kan ikke lenger bruke alternativene Shutdown, Restart, Sleep eller Dvalemodus fra Power Options .

Hva forårsaker feilmeldingen 'Ingen strømalternativer tilgjengelig' i Windows strømalternativer?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på ulike brukerrapporter. Vi så også på de forskjellige reparasjonsstrategiene som påvirket brukerne som ble distribuert for å løse dette problemet. Fra det vi samlet, er det flere vanlige skyldige som er kjent for å utløse dette problemet:

 • Glitched Power Options-meny - Dette er en av de vanligste årsakene til at dette problemet oppstår. Det har ikke noe å gjøre med systemfilkorrupsjon. I dette tilfellet er problemet sannsynligvis forårsaket av en Windows Update og kan løses ved å kjøre feilsøkingsverktøyet for strøm eller ved å bruke en ledetekst for å gjenopprette menyen Strømalternativer.
 • Systemfilkorrupsjon - Dette spesielle problemet kan også være forårsaket av en eller flere ødelagte systemfiler. Flere brukere som hadde samme feilmelding rapporterte at problemet ble løst etter at de utførte SFC / DISM-skanninger eller ved å gjøre en systemgjenoppretting.
 • Problem med tildeling av brukerrettigheter - Som det viser seg, kan denne feilmeldingen også utløses hvis du har et problem med tildeling av brukerrettigheter på datamaskinen din. Flere berørte brukere har rapportert at problemet ble løst etter at de har konfigurert Local Pool Security Policy Editor til å bruke sitt eget brukernavn når de bruker strømmenyen.
 • Registernøkkel forhindrer at menyen Power brukes - Det er en viss registernøkkel (NoClose) som er kjent for å utløse denne spesielle feilmeldingen når den er aktivert. Flere berørte brukere har løst problemet ved å bruke Registerredigering til å deaktivere registernøkkelen.

Hvis du for øyeblikket søker etter en løsning som løser feilen ' Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig' , vil denne artikkelen gi deg flere feilsøkingstrinn. Nedenfor finner du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon distribuerte for å løse problemet.

Husk at ikke alle metodene vil være gjeldende for ditt scenario, så det er best å følge de potensielle løsningene i den rekkefølgen de presenteres. Man er nødt til å løse problemet i ditt spesielle scenario.

Metode 1: Kjøre feilsøkingsprogrammet for Windows Power

Før du prøver noen av de andre potensielle reparasjonsstrategiene, la oss begynne med å sørge for at operativsystemet ikke er i stand til å løse problemet automatisk. Noen berørte brukere har rapportert at problemet ble løst etter at de kjørte feilsøkingsprogrammet for strøm.

Denne reparasjonsmetoden er for det meste bekreftet å være effektiv på Windows 10, men du kan også bruke den på Windows 7 og Windows 8.1. Slik kjører du feilsøkingsprogrammet for Windows Power:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “ ms-innstillinger: feilsøk ” og trykk Enter for å åpne kategorien Feilsøk i Innstillinger- appen.

  Merk: Hvis du bruker en OS-versjon eldre enn Windows 10, kan du skrive denne kommandoen i stedet (i Kjør- boksen): " control.exe / navn Microsoft. Feilsøking "

 2. I kategorien Feilsøking blar du ned til Finn og løser andre problemer og klikker på Strøm. Klikk deretter på Kjør feilsøkingsprogrammet for å starte Power feilsøkingsprogrammet .
 3. Vent til den første skanningen er fullført. Hvis det oppdages et problem, klikker du på Bruk denne løsningen og følger instruksjonene på skjermen for å bruke reparasjonsstrategien.

 4. Når feilen er brukt, start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst.

Hvis du fremdeles støter på ' Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig', gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Bruk kommandoprompt for å gjenopprette strømalternativene

Noen brukere har klart å løse problemet ved å kjøre en kommando i et forhøyet ledetekstvindu. Det er to hovedkommandoer som berørte brukere har brukt for å løse " Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig".

Vi anbefaler deg å distribuere begge i den rekkefølgen som er anbefalt av oss, og se om en klarer å løse problemet for deg.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter “cmd” og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne en forhøyet ledetekst. Når UAC (User Account Control) blir bedt om det , klikker du Ja for å legge til administrative rettigheter.
 2. Inne i den forhøyede ledeteksten, kjør følgende kommando for å gjenopprette standard strømoppsett og trykk Enter:
  powercfg –restoredefaultschemes
 3. Start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst ved neste oppstart. Hvis du fortsatt støter på det samme problemet ved neste oppstart, følg trinn 1 igjen og fortsett med trinn 4 nedenfor.
 4. Inne i den forhøyede ledeteksten, skriv / lim inn følgende kommando og trykk Enter:
  secedit / configure / cfg% windir% \ inf \ defltbase.inf / db defltbase.sdb / verbose
 5. Når kommandoen er behandlet, start datamaskinen på nytt for å håndheve endringene.

Hvis problemet fremdeles ikke er løst, og du fremdeles støter på "Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig" , kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Kjøre SFC / DISM-skanninger

Det er også en sjanse for at problemet skyldes korrupsjon av systemfiler. Noen brukere som sliter med å løse feilen 'Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig', har klart å løse problemet ved å kjøre ett (eller begge) av følgende innebygde verktøy: SFC (System File Checker) og DISM (Deployment Image Servicing Management) ).

SFC bruker en lokal sikkerhetskopi for å erstatte ødelagte filer mens DISM bruker Windows Update-komponenten for å hente rene filer over internett. Her er en rask guide til hvordan du starter begge skanningene:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter “ cmd ” og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne en forhøyet ledetekst. Hvis du blir bedt om det av UAC (User Account Control), velger du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Inne i den forhøyede ledeteksten, kjør følgende kommando for å starte en systemfilkontrollsøking:
  sfc / scannow
 3. Når SFC-skanningen er fullført, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.
 4. Hvis du fremdeles støter på det samme problemet ved neste oppstart, følger du trinn 1 igjen for å åpne et annet forhøyet ledetekstvindu og skriver inn følgende kommando for å starte en DISM-skanning:
  dism / online / cleanup-image / restorehealth
 5. Når skanningen er fullført, start datamaskinen på nytt og se om problemet fortsatt oppstår.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilen 'Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig' ved neste systemstart, flytt ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Bruke verktøyet for lokal sikkerhetspolicy

Du kan også støte på dette spesielle problemet på grunn av uoverensstemmelser med brukernavnet ditt. Flere brukere som befinner seg i en lignende situasjon, har klart å få problemet løst ved å åpne verktøyet for lokal sikkerhetspolicy og endre noen retningslinjer for tildeling av brukerrettigheter for å gjenspeile det nøyaktige brukernavnet du bruker.

Denne prosedyren er bekreftet å være effektiv på både Windows 10 og Windows 8.1.

Dette ser ut til å antyde at problemet også kan være forårsaket av et tillatelsesproblem. Her er en rask guide til bruk av verktøyet for lokal sikkerhetspolicy for å gjøre de nødvendige endringene:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-boks. Skriv deretter “ secpol.msc ” og trykk Enter for å åpne Local Pool Security Policy Editor .
 2. Inne i menyen Local Security Policy , utvider du menyfanen for Local Policies og går til User Rights Assignment .
 3. Deretter går du over til høyre meny og dobbeltklikker på Opprett et token-objekt .
 4. Høyreklikk deretter på Slå av systemet og velg Egenskaper .
 5. Inne i skjermbildet Slå av systemegenskaper , velg Backup Operators og klikk deretter på Add User or Group- knappen. Når vinduet Velg brukere eller grupper er åpnet, skal du minimere det inntil videre til vi får den nødvendige informasjonen.
 6. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv deretter “ kontroll ” og trykk Enter for å åpne Classic Control Panel- grensesnittet. Gå deretter til Brukerkontoer> Konfigurer avanserte brukerprofilegenskaper og kopier navnet på profilen din.
 7. Gå tilbake til vinduet du tidligere minimerte i trinn 5, og skriv inn det nøyaktige brukernavnet du fant i brukerprofiler . Klikk deretter på Kontroller navn og deretter på OK.

 8. Trykk på Bruk for å lagre endringene, og logg av og på igjen for å sjekke om problemet er løst.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilen 'Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig' , flytt ned til neste metode nedenfor.

Metode 5: Bruk Registerredigering til å endre NoClose-policyen

Det er en viss Registry Editor-hack som mange berørte brukere har brukt for å løse feilen 'Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig' og få strømalternativene tilbake.

Denne spesielle løsningen innebærer å bruke Registerredigering for å finne og endre NoClose-verdien i HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer. Å sette verdien til NoClose til 0 har løst problemet for flere brukere som sliter med å løse det samme problemet.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn "regedit" og trykk Enter for å åpne Registerredigering- verktøyet. Når UAC (User Account Control) blir bedt om det , klikker du Ja for å gi administratorrettigheter.
 2. Inne i Registerredigering, naviger til følgende sted manuelt (ved å bruke venstre rute) eller lim det bare inn i navigasjonslinjen og trykk Enter:
  HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer
 3. Når du kommer til Explorer-tasten, flytt over til høyre rute og dobbeltklikk på NoClose .
 4. Endre verdidataene til NoClose til 0 og klikk OK.
 5. Start datamaskinen på nytt og se om denne metoden har vært vellykket.

Hvis du fremdeles støter på problemet ved neste oppstart, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 6: Bruke et systemgjenopprettingspunkt

Noen berørte brukere har bare klart å løse feilen 'Det er for øyeblikket ingen strømalternativer tilgjengelig' ved å gjøre en systemgjenoppretting. Denne prosedyren bruker et gjenopprettingspunkt som tidligere ble opprettet for å gjenopprette maskinstatusen til et tidligere tidspunkt.

Merk: Denne metoden gjelder bare hvis du klarer å identifisere et gjenopprettingspunkt som ble opprettet før dette problemet ble oppdaget.

Husk at mens denne metoden har potensial til å løse dette spesielle problemet, betyr montering av en eldre tilstand også at du også mister applikasjoner eller filer du har installert / jobbet med siden gjenopprettingspunktet ble opprettet.

Hvis du bestemmer deg for å gå gjennom det, er det en rask guide til å gjøre en systemgjenoppretting:

 1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv deretter inn “rstrui” og trykk Enter for å åpne veiviseren for systemgjenoppretting.
 2. Inne i systemgjenopprettingsveiviseren, trykk Neste ved første ledetekst.
 3. Forsikre deg om at avkrysningsruten som er tilknyttet Vis flere gjenopprettingspunkter . Når alle tilgjengelige systemgjenopprettingspunkter er synlige, velger du ett eldre enn problemet og klikker på Neste igjen for å fortsette.
 4. Trykk på Finish for å starte gjenopprettingsprosessen. Etter å ha klikket på denne knappen, starter datamaskinen din på nytt, og den eldre tilstanden blir montert.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det