Hvordan gjenopprette et ikke-lagret Word-dokument på Mac

Microsoft Word er uten tvil den beste og mest brukte tekstbehandleren for datamaskiner der ute. Selv om det er sant at Word er en tekstbehandler utviklet og distribuert av Microsoft, er den tilgjengelig ikke bare for Windows-operativsystemet, men også for Mac-operativsystemet på datamaskiner og fungerer også på forskjellige mobile operativsystemer. Microsoft Word for Mac er like bra som Microsoft Word for Windows - like funksjonsrikt og like kraftig et tekstbehandlingsverktøy. Imidlertid, akkurat som Word for Windows, er Word for Mac også utsatt for å miste ikke-lagret fremgang i et dokument eller et ikke-lagret dokument i sin helhet hvis Word krasjer, eller hvis enten programmet eller datamaskinen avsluttes uventet.

Ingen liker å miste fremdriften i et Word-dokument de jobber med, enn si å miste et helt dokument som de ennå ikke hadde lagret. Selv om det er sant at sjansene for å gjenopprette et helt ikke-lagret Word-dokument i beste fall er små, siden ikke-lagrede dokumenter ikke flyttes fra datamaskinens RAM til harddisken før de er lagret, og fordi Word for Macs dokumentgjenopprettingsfunksjoner ikke sparker inntil et dokument er lagret, kan ikke lagret fremgang i et lagret Word-dokument i de fleste tilfeller gjenopprettes på en eller annen måte. Ikke bare det, du kan til og med gjenopprette korrupte Word-filer.

Hvis du ønsker å gjenopprette et ikke-lagret dokument på Word for Mac, er følgende noen av de mest effektive metodene du kan bruke til å prøve å gjøre det:

Metode 1: Se etter det ikke lagrede dokumentet i mappen Gjenopprettede gjenstander

Ordet for Mac lagrer ofte midlertidig dokumenter som brukeren ennå ikke har lagret selv i mappen Gjenopprettede gjenstander som ligger i papirkurven på en Mac-datamaskin. Hvis du vil bruke denne metoden for å se om du kan gjenopprette det ikke lagrede Word for Mac-dokumentet du prøver å gjenopprette, går du til datamaskinens papirkurv og ser etter mappen Gjenopprettede gjenstander . Hvis du finner mappen Gjenopprettede gjenstander , kan du se inne i den og se om det er en kopi av det ikke-lagrede Word-dokumentet der. Hvis du ser en kopi av målet som ikke er lagret i mappen Gjenopprettede elementer , kan du bare flytte den til et annet sted på datamaskinen og laste den opp i Word for Mac for å fortsette å jobbe med den.

Metode 2: Se etter midlertidige kopier av det ikke lagrede dokumentet i mappen Midlertidige gjenstander

En kopi av det ikke-lagrede dokumentet du prøver å gjenopprette, kan også lagres i mappen Midlertidige gjenstander på datamaskinen. For å se om det er tilfelle og deretter gjenopprette måldokumentet hvis dette viser seg å være sant, må du:

 1. Gå til Finder .
 2. Klikk på > Gå til mappe .
 3. Naviger til følgende katalog:

  / privat / var / mapper

 4. I denne katalogen åpner du midlertidige elementer- mappen og finner filene med tittelen Word Work File i den.
 5. Flytt filer med tittelen Word Work File du finner til skrivebordet ditt .
 6. Dra filene med navnet Word Work File fra skrivebordet til Word for Mac- ikonet for å få Word til å åpne filene.
 7. Hvis det viser seg å være det ikke-lagrede Word-dokumentet du i utgangspunktet lette etter, klikker du bare på Fil > Lagre som og lagrer det på ønsket sted med ønsket filnavn.

Metode 3: Bruk Word for Macs AutoRecovery-funksjon

Ordet for Mac har visse funksjoner designet spesielt for å sikre at brukerens fremdrift i et dokument lagres med jevne mellomrom, slik at brukeren ikke mister alt i tilfelle et krasj eller uventet nedleggelse. En av disse funksjonene er AutoRecovery - AutoRecovery sparer ganske enkelt brukerens fremgang i et lagret Word-dokument med jevne mellomrom (10 minutter), og i tilfelle en krasj eller uventet nedleggelse kan et lagret dokuments AutoRecovery-fil brukes til å gjenopprette den. Hvis du vil bruke denne metoden for å gjenopprette et ikke-lagret Word-dokument på Mac, må du:

 1. Forsikre deg om at Word for Mac ikke allerede kjører.
 2. Klikk på Hjem i Go- menyen på Finder .
 3. Naviger til Dokumenter > Microsoft brukerdata .
 4. Se etter filer som har uttrykket “ AutoRecovery save of ” i begynnelsen av navnet. Blant disse filene, se etter AutoRecovery-lagringen av Word-dokumentet du prøver å gjenopprette.
 5. Når du har funnet AutoRecovery-lagringen av dokumentet du vil gjenopprette, endrer du navnet på det og legger til .doc- utvidelsen på slutten av navnet. Hvis du gjør det, kan Word for Mac åpne filen.
 6. Dobbeltklikk på filen for å få Word til å åpne den.
 7. Forsikre deg om at det er det samme dokumentet du ønsket å gjenopprette, og klikk deretter på Fil > Lagre som og lagre filen på ønsket sted på datamaskinen din med ønsket filnavn.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det