Fix: Apex Legends Crashing på PC

Apex Legends er et nylig utgitt gratis å spille Battle Royale, som nylig har tatt spillmiljøet med storm og anskaffet over 50 millioner spillere på bare to måneder. Spillet ble utviklet av Respawn Entertainment og utgitt av Electronic Arts. Apex Legends kombinerer elementer fra TitanFall og mange andre klassebaserte skyttere.

Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter om brukere som opplever tilfeldige krasjer mens de spiller spillet. I denne artikkelen vil vi informere deg om noen av årsakene til at disse krasjene kan utløses, og gi deg levedyktige løsninger for å utrydde dette problemet helt.

Hva fører til at Apex-legender krasjer?

Det er ingen spesifikk grunn bak krasjene, men ifølge våre rapporter var noen av de vanligste årsakene:

 • Fullskjermoptimalisering: Windows inkluderte en ny funksjon som prøver å kjøre hvert spill som et kantløst vindu og for å forbedre spillingen, men denne funksjonen kan ofte forårsake problemer med spill som ikke er optimalisert. Det er mulig at det kan forårsake krasj på Apex Legends.
 • Administrative privilegier: Det er visse elementer i spillet som trenger administrative rettigheter for å fungere riktig hvis spillet ikke har fått administrative rettigheter, det kan føre til at det krasjer.
 • Alt + Tab: Hos mange brukere skjedde krasj bare hvis brukeren i løpet av spillet trykket på "Alt + Tab" for å bytte faner i Windows. Dette er en feil med Apex Legends, når den åpnes etter å ha minimert den ved å trykke på "Alt + Tab", kan den krasje.
 • Utdaterte grafikkdrivere: Det er også mulig at grafikkortdriverne på systemet ditt er gamle og utdaterte. Ettersom Apex Legends er et nylig utgitt spill, kan det fungere feil hvis du bruker drivere som ikke støtter det.
 • Manglende filer: Det er mulig at noen viktige filer fra spillet kan mangle. Spillet trenger alle filene for at alle elementene skal fungere riktig, og hvis de er skadet eller mangler, kan de også få spillet til å krasje uten en feil.
 • Visual C ++ omfordelbare pakker: Disse pakkene er enten feilkonfigurerte, eller de påvirker hverandre hvis det er flere forekomster installert på PCen. Sørg for at du avinstallerer dem.
 • GameDVR: Dette er en Windows-funksjon for streaming og spill, men det forhindrer at spillet kjører riktig, og du bør deaktivere det ved hjelp av registeret.
 • Din virtuelle minnefil kan være for liten, og du bør vurdere å øke den for at spillet skal bruke den som ekstra RAM.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene.

Løsning 1: Deaktiver optimalisering av fullskjerm.

Fullskjermoptimalisering er en ny funksjon som prøver å kjøre spillet som et kantløst vindu. Denne funksjonen kan ofte forårsake problemer med spill som ikke er optimalisert. Det er mulig at det kan forårsake krasj på Apex Legends. Derfor kommer vi til å deaktivere det i dette trinnet.

 1. HøyreklikkApex Legends- snarveien og velg " Åpne filplassering " eller søk etter den i Windows-søkefeltet hvis du ikke har en snarvei på skrivebordet.
 2. Når du er inne i spillet installasjonsmappen, høyre - klikk på “ r5apex.exe ” og velg egenskaper .
 3. Inne i egenskapene klikker du på kompatibilitet og merker av for " Deaktiver optimalisering av fullskjerm ".
 4. Bruk innstillingene dine.
 5. Kjør spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Innvilge administrative privilegier.

Det er visse elementer i spillet som trenger administrative rettigheter for å fungere riktig hvis spillet ikke har fått administrative rettigheter, kan det føre til at det krasjer. Derfor, i dette trinnet, skal vi gi spillet administrative rettigheter for det:

 1. Høyreklikk " Apex Legends " -snarveien på skrivebordet og velg " Åpne filplassering " eller søk etter den i Windows-søkefeltet.
 2. Når du er inne i installasjonsmappen, høyreklikker du på “ r5apex.exe ” og klikker på “ Egenskaper ”.
 3. Inne i spillegenskapene, klikk på "Kompatibilitet" -fanen og merk av i " Kjør som administrator " -boksen.
 4. Bruk innstillingene dine.
 5. Kjør spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Unngå å "minimere" spillet.

For mange brukere skjedde krasj bare hvis brukeren trykket på " Alt + Tab " for å bytte faner i Windows. Dette er en feil med Apex Legends, når den åpnes etter å ha minimert den ved å trykke på "Alt + Tab", kan den krasje. Prøv derfor å unngå å bruke “ Alt + Tab ” mens du spiller spillet, og hvis du starter på nytt for å unngå å krasje mens du spiller spillet.

Løsning 4: Bekrefte spillfiler.

Det er mulig at noen viktige filer fra spillet kan mangle. Spillet trenger alle filene for at alle elementene skal fungere riktig. Derfor vil vi i dette trinnet sjekke om alle spillfilene er til stede. For det:

 1. Åpne den Origin klienten og logge på kontoen din
 2. Klikk på " Game Library " -alternativet i venstre rute.
 3. I kategorien " Spillbibliotek " høyreklikker du på " Apex Legends " og velger " Repair Game ".
 4. Klienten begynner å bekrefte spillfilene.
 5. Når du er ferdig, vil den automatisk laste ned eventuelle manglende filer og erstatte de ødelagte filene .
 6. Kjør spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 5: Avinstaller Visual C ++ omfordelbare pakker

Siden vi ofte kan klandre Windows-oppdateringen for dette problemet, er det ganske mulig at versjonen av Microsoft Visual C ++ Redistributable installert ved siden av spillet ganske enkelt ikke er gyldig, og det kan være lurt å installere den manuelt. Også andre programmer installerer Visual C ++ Redistributable alene, og det er mulig at disse versjonene ikke kommer godt overens.

 1. Klikk på Start-menyknappen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter akkurat der. Du kan også klikke på det tannhjulformede ikonet for å åpne Innstillinger-appen hvis operativsystemet ditt er Windows 10
 2. I Kontrollpanel bytter du Vis som alternativ til Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen nederst i Kontrollpanel-vinduet.
 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen på Windows 10, bare å klikke på Apper skal umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn Microsoft Visual C ++ Redistribuerbar pakke i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller etter å ha klikket på den en gang. Du vil kanskje legge merke til at det finnes flere forskjellige versjoner av verktøyet. Du må notere dem og gjenta avinstallasjonsprosessen for hver enkelt av dem.
 3. Det kan hende du må bekrefte noen dialogbokser og følge instruksjonene som vises sammen med avinstallasjonsveiviseren .
 1. Klikk Fullfør når avinstallasjonsprogrammet er ferdig med prosessen, og gjenta avinstallasjonsprosessen for alle versjoner av Visual C ++ -pakken.
 2. Åpne Origin ved å dobbeltklikke på ikonet og naviger til Game Library-menyen som skal være plassert i venstre rute på skjermen.
 1. Klikk på Apex Legends-ikonet i spillbiblioteket, høyreklikk på tannhjulikonet ved siden av den oransje avspillingsknappen og velg Reparer-alternativet fra hurtigmenyen. La den avslutte med prosessen og sjekk om problemet fremdeles vises!

Løsning 6: Øke virtuelt minne

Denne spesielle metoden har hjulpet mange brukere med å løse problemet nesten umiddelbart. Uansett hvor mye RAM du har, kan det å legge til noe sidefilminne hjelpe deg med å løse problemet, da spillets høykvalitetsinnstilling noen ganger trenger det ekstra skyvet det kan trenge ved å reservere litt plass på harddisken din for å brukes som ekstra RAM-minne.

 1. Høyreklikk på Denne PC- oppføringen som vanligvis finnes på skrivebordet eller i Filutforskeren. Velg alternativet Egenskaper .
 1. Klikk på “ Avanserte systeminnstillinger ” -knappen til høyre i vinduet, og naviger til Avansert Under ytelsesdelen , klikk på Innstillinger og naviger til kategorien Avansert i dette vinduet.
 1. Klikk på Endre under delen Virtuelt minne . Hvis avkrysningsruten ved siden av alternativet " Administrer automatisk sidestørrelse for alle stasjoner " er valgt, fjerner du merket for det og velger partisjonen eller stasjonen der du vil lagre personsøkeminnet.
 2. Etter at du har valgt riktig plate, klikker du på alternativknappen ved siden av tilpasset størrelse og velger Initial og Maximum Tommelfingerregelen for å løse problemet med denne feilen er å tildele to gigabyte ekstra enn du allerede har brukt.
 1. Forsikre deg om at du setter innledende og maksimal størrelse til samme verdi for å unngå store endringer. Sjekk om Apex Legends fortsetter å krasje!

Løsning 7: Deaktiver GameDVR ved hjelp av registeret

GameDVR er en funksjon innebygd i Windows, og den kan definitivt ha sin innvirkning på spillytelsen. Det er mulig å deaktivere den ved hjelp av Registerredigering, men vær oppmerksom på at du må være nøye med å følge instruksjonene nøye for ikke å gjøre systemet ustabilt. Følg instruksjonene nedenfor!

 1. Siden du skal slette en registernøkkel, anbefaler vi at du sjekker ut denne artikkelen vi har publisert for å sikkerhetskopiere registret ditt for å forhindre andre problemer. Likevel vil det ikke oppstå noe galt hvis du følger trinnene nøye og riktig.
 2. Åpne Registerredigering- vinduet ved å skrive “ regedit ” i søkefeltet, Start-menyen eller Kjør-dialogboksen som er tilgjengelig med Windows Key + R- tastekombinasjonen. Naviger til følgende nøkkel i registeret ditt ved å navigere i venstre rute:
HKEY_CURRENT_USER \ System \ GameConfigStore
 1. Klikk på denne tasten og prøv å finne en oppføring med navnet GameDVR_Enabled . Høyreklikk på den, og velg Modify- alternativet fra hurtigmenyen.
 1. I vinduet Rediger endrer du verdien til 0 under Verdidata- delen og bruker endringene du har gjort. Bekreft eventuelle sikkerhetsdialoger som kan vises under denne prosessen. Deretter må du navigere til dette stedet i registret:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows
 1. Når du kommer dit, høyreklikker du på Windows-tasten i navigasjonslinjen og velger Ny >> -tast. Gi den navnet GameDVR . Naviger til den og opprett en ny DWORD- verdioppføring kalt AllowGameDVR ved å høyreklikke på høyre side av vinduet og velge Ny >> DWORD (32-bit) verdi . Høyreklikk på den, og velg Modify- alternativet fra hurtigmenyen.
 2. I vinduet Rediger endrer du verdien til 0 under Verdidata- delen og bruker endringene du har gjort.
 3. Du kan nå starte datamaskinen på nytt ved å klikke Start-menyen >> Av / på-knapp >> Start på nytt og sjekk om problemet er borte. Dette vil effektivt deaktivere GameDVR, så sjekk om Apex Legends fortsetter å krasje!

Løsning 8: Oppdatere grafikkdrivere.

I noen tilfeller er grafikkortdriverne på systemet gamle og utdaterte. Ettersom Apex Legends er et nylig utgitt spill, kan det fungere feil hvis du bruker drivere som ikke støtter det. Derfor, i dette trinnet, skal vi oppdatere grafikkortdriverne og for det:

For Nvidia-brukere:

 1. Klikk på Search bar på venstre side av oppgavelinjen

 2. Skriv inn Geforce Experience og trykk enter
 3. Klikk på det første ikonet for å åpne applikasjonen

 4. Etter pålogging , klikk på alternativet " Drivere " øverst til venstre.
 5. I den kategorien klikker du på alternativet " Se etter oppdateringer " øverst til høyre
 6. Etter det vil applikasjonen sjekke om nye oppdateringer er tilgjengelige
 7. Hvis oppdateringene er tilgjengelige, vises en " Last ned " -knapp

 8. Når du klikker på at sjåføren vil begynne å laste ned
 9. Etter at driveren er lastet ned, vil applikasjonen gi deg muligheten til " Express " eller " Custom " installasjon.
 10. Klikk på installasjonsalternativet " Express ", og driveren installeres automatisk
 11. Etter at installasjonen er fullført, kjør spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Hvis dette problemet fortsatt vedvarer, anbefales det at du prøver å tilbakestille grafikkdriverne.

For AMD-brukere:

 1. Høyre - Klikkskrivebordet og velg AMD Radeon Innstillinger

 2. I Innstillinger klikker du på Oppdateringer nederst i høyre hjørne

 3. Klikk på " Se etter oppdateringer "

 4. Hvis en ny oppdatering er tilgjengelig, vises et nytt alternativ
 5. Klikk på alternativet og velg Oppdater

 6. Den AMD installatør vil starte, klikk på oppgradering når installasjonsprogrammet ber deg om å

 7. Installatøren gjør nå pakken klar, merker av i alle ruter og klikker på Installer

 8. Dette vil nå laste ned den nye driveren og installere den automatisk
 9. Start datamaskinen på nytt og prøv å kjøre spillet.

Løsning 9: Deaktiver opprinnelsesoverlegg

I noen tilfeller kan Origin Overlay utløse en feil med spillet og føre til at det krasjer midt i kampen. Derfor vil vi i dette trinnet deaktivere dette overlegget. For det:

 1. Start Origin og logg inn på kontoen din.
 2. Velg alternativet “ My Game Properties ” fra venstre fane.
 3. Høyreklikk på “Apex Legends” og velg “Game Properties”.
 4. I kategorien generelt fjerner du merket for alternativet " Aktiver opprinnelse i spillet for Apex Legends ".
 5. Velg "Lagre" og lukk ut av opprinnelsen helt.
 6. Start Origin på nytt og logg inn på kontoen din.
 7. Kjør spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Det anbefales også å deaktivere antivirusprogrammet ditt en stund og sjekke om spillet fungerer bra. Prøv også å lukke Discord og sjekk om problemet forsvinner siden Discord forårsaker krasj for noen mennesker.

Løsning 10: Innstillinger Maks FPS

Noen brukere har rapportert at å sette spillets maksimale fps til 60 har hjulpet dem med å overvinne de hyppige krasjene, og nå går spillet deres mer stabilt. Derfor vil vi i dette trinnet sette spillets maksimale fps til 60. For det:

 1. Start Origin og logg på kontoen din.
 2. Klikk på "Mitt spillbibliotek" og høyreklikk deretter på "Apex Legends".
 3. Velg "Spillegenskaper" og klikk deretter på "Avanserte lanseringsalternativer".
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk “Lagre” for å stille inn maks. Fps.
  + fps_max 60
 5. Sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det