Slik løser du & lsquo; langvarig skript & rsquo; Feil på IE 11

Den 'Svarer ikke på grunn av en langvarig script' feilen vises når brukeren forsøker å rulle ned på en nettside ved hjelp av Internet Explorer 11. For de fleste brukere som er berørt, er spørsmålet forbigående og oppstår bare med flere forskjellige nettadresser.

Hva forårsaker feilen ' ikke svarer på grunn av et langvarig skript' ?

 • Generisk IE-feil - Som det viser seg, kan problemet skyldes en genetisk feil som kan hemme Internet Explorer-evnen til å kjøre skript. I dette tilfellet kan du fikse problemet ved å kjøre Windows Internet feilsøkingsprogram og bruke den løsningen som blir anbefalt.
 • Feilsøking av skript er aktivert - Dette problemet kan oppstå i tilfelle nettleseren din er konfigurert til å feilsøke skript og vise varsler for hver skriptfeil den oppdager. Hvis dette scenariet er aktuelt, kan du løse problemet ved å gå til Avanserte Internett-innstillinger og deaktivere skriptfeilsøking og skriptfeilmeldinger.
 • Tredjeparts sikkerhetsforstyrrelser - Som det er blitt bekreftet av flere berørte brukere, kan dette problemet også oppstå på grunn av en slags forstyrrelse fra tredjepart forårsaket av en overbeskyttende AV. I dette tilfellet kan du løse problemet ved å avinstallere tredjepartspakken.

Metode 1: Kjøre Windows Internet feilsøkingsprogram

Hvis feilen 'Ikke svarer på grunn av et langvarig skript' skyldes en genetisk feil, bør du kunne fikse det enkelt ved å kjøre feilsøkingsprogrammet for Internett på Internett. Dette verktøyet vil automatisk oppdage problemer med din Internet Explorer-versjon og reparere det automatisk hvis problemet allerede er dokumentert av Microsoft.

Her er en hurtigguide som kjører Windows feilsøkingsprogramvare for å reparere feilen 'Svarer ikke på grunn av et langvarig skript' :

 1. Gå til denne lenken ( her ) for å laste ned Windows Internet feilsøking.
 2. Når verktøyet er lastet ned, dobbeltklikker du på .diagcab- filen for å åpne feilsøkingsprogrammet for Internett.
 3. På det første skjermbildet, start med å klikke på Avansert, og merk deretter av i boksen som er tilknyttet Bruk reparasjoner automatisk .
 4. Når du har gjort dette, klikker du på Neste for å gå videre til neste meny.
 5. Vent til skanningen er fullført og løsningene håndheves. I noen tilfeller må du kanskje klikke på Bruk denne løsningen for å fullføre prosedyren.
 6. Start datamaskinen på nytt og se om problemet nå er løst.

Hvis det samme problemet fremdeles oppstår, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Deaktivering av feilsøking av skript

De fleste berørte brukere som slet med feilen ' ikke svarer på grunn av et langvarig skript' har rapportert at de var i stand til å løse problemet ved å gjøre et par tilpasninger fra menyen Alternativer for Internett.

Som det viser seg, kan problemet helt unngås ved å få tilgang til de avanserte innstillingene i Internet Explorer og deaktivere feilsøking av skript, mens du sørger for at nettleseren forhindres i å vise varsler om hver skriptfeil.

Denne operasjonen ble bekreftet for å være vellykket på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Her er en rask guide om hvordan du bruker menyen Avanserte innstillinger til å deaktivere feilsøking av skript og forhindre at nettleseren viser varsler om skriptfeil:

 1. Åpne Internet Explorer 11 og klikk på tannhjulikonet (øverst til høyre på skjermen).
 2. Fra den nylig viste innstillingsmenyen klikker du på Alternativer for Internett .
 3. Når du er inne på Internett-alternativmenyen , velger du kategorien Avansert fra den vannrette menyen øverst.
 4. Gå først til Innstillinger- delen og bla ned til Bla gjennom. Deretter merker du av i boksen knyttet til Deaktiver feilsøking av skript (Internet Explorer). Deretter ser du ned nedenfor og fjerner merket i ruten som er tilknyttet Vis et varsel om hver skriptefeil .
 5. Klikk på Bruk, lagre endringene, og start deretter Internet Explorer 11-nettleseren på nytt.
 6. Gjenta handlingen som tidligere forårsaket problemet, og se om problemet nå er løst.

  Hvis det samme problemet fortsatt oppstår, eller hvis du leter etter en annen tilnærming, kan du gå ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Metode 3: Avinstallere tredjeparts sikkerhetspakke

Som det er blitt rapportert av flere forskjellige berørte brukere, kan dette problemet veldig godt være forårsaket av en overbeskyttende antiviruspakke som kan forhindre Internet Explorer 11 i å kjøre visse skript. McAfee Security og BitDefender rapporteres vanligvis for å forårsake denne oppførselen.

Hvis du støter på feilen "Ikke svarer på grunn av et langvarig skript" og du mistenker at tredjepartsantivirus forårsaker denne oppførselen, kan du fikse det enten ved å deaktivere sanntidsbeskyttelsen eller ved å avinstallere tredjepartssikkerheten suite helt.

Hvis du leter etter den lette tilnærmingen, kan du starte med å se om deaktivering av sanntidsbeskyttelse eliminerer problemet. Du kan gjøre dette fra oppgavelinjemenyen med de aller fleste AV-suitene. Imidlertid vil de eksakte trinnene være forskjellige, avhengig av hvilket sikkerhetsprogram du bruker.

Deaktivering av sanntidsbeskyttelse på Avast Antivirus

Hvis dette ikke fungerer, og du fremdeles støter på den samme feilen 'Svarer ikke på grunn av et langvarig skript' , må du avinstallere hele sikkerhetspakken for å bekrefte at problemet ikke er forårsaket av tredjepart. suite.

For å gjøre dette, følg denne artikkelen ( her ). Det vil også vise deg hvordan du kan bli kvitt alle restfiler som fremdeles kan forårsake samme oppførsel.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det