Hvordan fikser jeg Hamachi Tunnel-problemet på Windows?

Hamachi er et skrivebordsverktøy som kan brukes til å opprette og administrere virtuelle private nettverk mellom mange fjerne datamaskiner. De fleste bruker den til å simulere lokale nettverk som kan brukes til å spille noen spill. Imidlertid hindrer Hamachi Tunnel-problemet brukere i det hele tatt å bruke Hamachi.

Problemet manifesterer seg med en gul trekant på oppgavelinjen like over Hamachis ikon. Det er ingen offisielle metoder som brukes for å løse problemet, men mange brukere kom med sine løsninger som har fungert for dem. Vi har samlet i en enkelt artikkel for deg å sjekke ut!

Hva forårsaker Hamachi Tunnel-problemet på Windows?

Dette problemet kan skyldes ulike nettverksproblemer, men de vanligste årsakene er bare relatert til Hamachi-programmet og dets drivere. Vi har kommet opp med en liste som dekker de vanligste årsakene, og du bør sjekke det ut nedenfor for å kunne bestemme ditt scenario og den beste måten å løse problemet på!

 • Hamachis hovedtjeneste fungerer - Hvis LogMeIn Hamachi Tunneling Engine-tjenesten har problemer, vil Hamachi definitivt ikke fungere ordentlig, og du bør vurdere å starte tjenesten på nytt for å løse problemet.
 • Defekt Virtual Ethernet Adapter-driver - Hamachi vil installere en driver for den virtuelle adapteren, og denne driveren, som mange andre, må fungere ordentlig. Hvis problemet er relatert til driveren, bør du installere det på nytt, hvis problemet løses.

Løsning 1: Deaktiver og aktiver Hamachi-tilkoblingen på nytt

Bare å starte tilkoblingen på nytt kan være en av de enkleste metodene du kan bruke for å løse problemet, og det er grunnen til at vi har besluttet å inkludere det som den første metoden. Deaktivering og aktivering av tilkoblingen kan gjøres i Network & Sharing Center, og det tar ikke en stund. Følg instruksjonene nedenfor nøye!

 1. Bruk Windows + R-nøkkelkombinasjonen som umiddelbart skal åpne dialogboksen Kjør der du skal skrive ' ncpa. cpl 'i linjen og klikk OK for å åpne innstillingselementet for Internett-tilkobling i Kontrollpanel.
 2. Den samme prosessen kan også gjøres ved å åpne kontrollpanelet manuelt . Bytt visning ved å sette øverst til høyre i vinduet til Kategori og klikke på Nettverk og Internett øverst. Klikk på knappen Nettverk og deling for å åpne den. Prøv å finne knappen Endre adapterinnstillinger i menyen til venstre, og klikk på den.
 1. Når vinduet Internett-tilkobling åpnes, høyreklikker du Hamachi-nettverkstilkoblingen og velger Deaktiver- oppføringen fra hurtigmenyen som vises. Vent et par minutter før du gjør det samme, men bare denne gangen, velg Aktiver fra hurtigmenyen. Sjekk om Hamachi Tunneling-problemet fremdeles vises.

Løsning 2: Start LogMeIn Hamachi Tunneling Engine Service på nytt

En feil angående LogMeIn Hamachi Tunneling Engine-tjenesten kan hindre Hamachi i å åpne seg ordentlig. Tjenester kan startes ganske enkelt på nytt, og denne metoden er enkel å utføre av alle! Sørg for at du følger instruksjonene nedenfor nøye for å starte LogMeIn Hamachi Tunneling Engine-tjenesten på nytt!

 1. Åpne Kjør- verktøyet ved å bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen på tastaturet (trykk på disse tastene samtidig. Skriv “ services. Msc ” i den nylig åpnede boksen uten anførselstegn, og klikk OK for å åpne Services- verktøyet.
 1. Den alternative måten er å åpne kontrollpanelet ved å finne det i Start-menyen . Du kan også søke etter den ved hjelp av søkeknappen på Start-menyen.
 2. Etter at Kontrollpanel-vinduet åpnes, endrer du alternativet " Vis etter " øverst til høyre i vinduet til " Store ikoner " og blar nedover til du finner administrative verktøy. Klikk på det og finn snarveien Tjenester nederst. Klikk på den for å åpne den også.
 1. Finn LogMeIn Hamachi Tunneling Engine Service på listen, høyreklikk på den og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises.
 2. Hvis tjenesten startes (du kan sjekke det like ved siden av tjenestestatusmeldingen), bør du stoppe den for nå ved å klikke på Stopp- knappen midt i vinduet. Hvis den stoppes, må du la den stoppe til vi fortsetter.
 1. Forsikre deg om at alternativet under menyen Oppstartstype i tjenestens egenskaper-vindu er satt til Automatisk før du fortsetter med andre trinn. Bekreft eventuelle dialogbokser som kan vises når du endrer oppstartstypen. Klikk på Start- knappen midt i vinduet før du avslutter. Du kan få følgende feilmelding når du klikker på Start:
 Windows kunne ikke starte LogMeIn Hamachi Tunneling Engine-tjenesten på lokal datamaskin. Feil 1079: Kontoen som er spesifisert for denne tjenesten, skiller seg fra kontoen som er spesifisert for andre tjenester som kjører i samme prosess.

Hvis dette skjer, følg instruksjonene nedenfor for å fikse det.

 1. Følg trinn 1-3 fra instruksjonene ovenfor for å åpne tjenestens eiendomsvindu. Naviger til kategorien Logg på og klikk på Bla gjennom ...

 1. Under " Skriv inn objektnavnet du vil velge " skriver du inn kontonavnet ditt, klikker på Kontroller navn og venter på at navnet skal bli tilgjengelig.
 2. Klikk OK når du er ferdig, og skriv inn passordet i passordboksen når du blir bedt om det hvis du har satt opp et passord. Hamachi skal nå fungere skikkelig.

Løsning 3: Installer Hamachi Virtual Ethernet Adapter på nytt

Å installere Hamachi-driveren på nytt er også en levedyktig måte å løse problemet på. Driverproblemer når det gjelder nettverk er ofte den største skyldige, og denne metoden er noe som absolutt ikke bør hoppes over når det gjelder dette problemet. Sjekk det ut nedenfor!

 1. Først og fremst må du avinstallere driveren du har installert på maskinen din.
 2. Skriv “ Enhetsbehandling ” i søkefeltet ved siden av Start-menyknappen for å åpne enhetsbehandling-vinduet. Du kan også bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen til å åpne dialogboksen Kjør . Skriv devmgmt. msc i boksen og klikk OK eller Enter-tasten.
 1. Utvid delen " Nettverkskort ". Dette viser alle nettverkskort som maskinen har installert for øyeblikket.
 2. Høyreklikk på det trådløse nettverkskortet du vil avinstallere, og velg “ Oppdater driver ”. Dette vil fjerne adapteren fra listen og avinstallere nettverksenheten.
 1. Fra neste skjermbilde som kommer til å spørre deg Hvordan vil du søke etter driverprogramvare , velg Bla gjennom datamaskinen min etter driverprogramvare
 1. Naviger til mappen der du først har installert Hamachi. Som standard er det C: \ Program Files (x86) \ LogMeIn Hamachi, og du kan finne ut riktig plassering ved å høyreklikke på Hamachi-ikonet fra skrivebordet og velge alternativet Åpne filplassering .
 2. Klikk på Neste og sjekk om problemet endelig er løst på datamaskinen din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det