Fix: Xbox-påloggingsfeil 0x87dd0006

Den 0x87dd0006 feilen kan være forårsaket av feil faktureringsinformasjon, korrupt profil, etc. på grunn av hvilke brukere som ikke er i stand til å logge på Xbox kontoer. Xbox lar deg nyte mange spill på Xbox-konsollen, men spilløktene dine kan noen ganger bli avbrutt av generiske feil. Den 0x87dd0006 feilen var viden kjent og Xbox Support prøvde sitt aller vanskeligst å løse dette problemet. Likevel støter noen brukere fremdeles på problemet som er fryktelig, ettersom spilløkter ikke skal blandes med.

The Xbox One var den viktigste offer for denne feilen, men på grunn av den store og tidlig respons på Xbox Support, ble saken raskt behandlet. For de som fremdeles kommer til å konfrontere denne irriterende feilen, vel, ikke bekymre deg mer. Denne artikkelen vil lære deg hvordan du løser feilen uten problemer. Så følg bare de nevnte løsningene, så blir du spillet på kort tid.

Hva forårsaker Xbox-påloggingsfeil 0x87dd0006?

Denne påloggingsfeilen kan være forårsaket av følgende årsaker -

 • Feil faktureringsinformasjon . Hvis faktureringsinformasjonen du har oppgitt, er feil, kan feilen oppstå på grunn av den.
 • Korrupt profil . Noen ganger er brukerprofiler ødelagt på grunn av hvilken feilen dukker opp.
 • Nettverkskonfigurasjon . En av gangene kan nettverkskonfigurasjonen være litt uhyggelig på grunn av hvilken feilen kan dukke opp.

For å vaske problemet ditt, følg de gitte løsningene.

Løsning 1: Rett faktureringsinformasjonen din

Den vanlige årsaken til feilen 0x87dd0006 er feil faktureringsinformasjon. Hvis faktureringsinformasjonen din er feil, kan det føre til at feilen dukker opp siden betalingene ikke blir utført. I dette tilfellet er det bare å dobbeltsjekke faktureringsinformasjonen.

 1. Gå til Microsoft-kontoen din.
 2. Naviger til delen Betalings og fakturering og velg Faktureringsinfo .
 3. Velg Rediger profil og følg deretter instruksjonene for å oppdatere faktureringsinformasjonen.

Løsning 2: Slett profilen din

Hvis brukerprofilen din blir ødelagt, må du slette den og deretter laste den ned igjen. Du kan enkelt legge til kontoen din igjen etter sletting, så du trenger ikke bekymre deg. Slik gjør du det:

 1. Trykk på Xbox- knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
 2. Velg System og gå deretter til Innstillinger .
 3. Gå til Kontoer, og velg deretter Fjern kontoer .
 4. Bare velg kontoen du vil fjerne, og trykk deretter Fjern for å fjerne den.

Når du er ferdig, er det på tide å legge til kontoen din igjen. Gjør følgende:

 1. Nok en gang, trykk på Xbox- knappen for å åpne guiden.
 2. Velg din avatar, flytt ned og velg Legg til ny .
 3. Skriv inn påloggingsinformasjonen din.
 4. Godta vilkårene for tjeneste og personvern .
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å administrere kontoen og sikkerheten.

Løsning 3: Oppdater konsollen

Oppdateringer er integrert for maskinvare. Hvis du ikke har oppdatert konsollen på en god stund, kan feilen dukke opp på grunn av den. Sørg derfor for at du kjører den nyeste versjonen. Slik oppdaterer du konsollen:

 1. Trykk på Xbox- knappen for å åpne guiden.
 2. Gå til Innstillinger og velg deretter Alle innstillinger .
 3. Naviger til System og deretter Oppdateringer .
 4. Velg Oppdater konsoll for å se etter oppdateringer der ute.

Løsning 4: Start ruteren på nytt

Som vi nevnte, kan nettverkskonfigurasjonen noen ganger være årsaken til problemet. Når du starter ruteren på nytt, tilbakestilles nettverkskonfigurasjonen, og du kan starte på nytt. Det spiller ingen rolle om du har en trådløs ruter, må du starte den på nytt.

Sørg også for å slå av Xbox før du starter ruteren på nytt. Når du har gjort det, må du slå på Xbox-konsollen igjen og prøve å logge på.

Løsning 5: Logg på en annen konto

Noen brukere har rapportert at feilen deres ble løst når de logget seg på en annen konto, logget ut av den og deretter prøvde å logge på kontoen sin. Derfor er det verdt å prøve. Hvis du har en annen konto, er det bare å logge på den kontoen, logge ut av den og prøve å logge på din egen konto.

Løsning 6: Logg av hver konto

Det har vært rapporter om at feilen også kan løses ved å logge av hver konto som er pålogget. Det du må gjøre er å logge av hver konto, i tilkoblingsinnstillingene dine, velg alternativet "Glem Wi-fi" og deretter slå av Xbox. Deretter slår du på Xbox-konsollen og kobler til Wi-Fi-en. Prøv deretter å logge på kontoen din for å se om den har løst problemet ditt.

Løsning 7: Kontrollerer nedetid

Hvis ingen av metodene ovenfor ser ut til å fungere, er det en mulighet for at Xbox-servere er midlertidig nede på slutten. Det er mange tilfeller der brukere opplever feilmeldingen 0x87dd0006 på grunn av at serverne er nede.

Xbox-tjenestemenn har til og med bekreftet denne oppførselen i mange brukertråder i forskjellige fora. Det du kan gjøre er å sjekke statusen til Xbox-servere ved hjelp av forskjellige tredjepartsdetektorer som DownDetector og søke i forum. Hvis du ser et mønster, betyr det at det er et problem på Microsofts slutt, og at du ikke kan gjøre noe annet enn å vente.

Løsning 8: Tilbakestiller fabrikken til Xbox

Hvis serverne er online og du er sikker på at Xbox-tjenester ikke er nede, bør du tilbakestille Xbox til fabrikkstandard. Det er mange tilfeller der du på grunn av dårlige konfigurasjoner og feil data i Xboxens nettverksbuffer ikke kan koble til Xbox Live-servere.

Du bør navigere til metode 3 på Xbox One, og ikke spille nedlastede spill, og følg instruksjonene for å tilbakestille Xbox. Etter tilbakestilling, prøv å koble til WiFi-nettverket igjen og se om problemet er løst for godt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det