Installer Microsoft Office Picture Manager i Office 2013

Som standard er ikke Microsoft Office Picture Manager inkludert i Office 2013-pakken. Du kan imidlertid laste ned Microsoft Office Picture Manager 2010 og installere den med Office 2013. Det fungerer bra.

Det er også mulig å ha Picture Manager fra kontorinstallasjonsmediet til Office 2007 eller 2010, men dette er avhengig av lisensen din - så du må sjekke lisensen hvis dette er tillatt og i samsvar. Hvis du ikke er sikker på om lisensen din er i samsvar med å velge den fra installasjonsmediet og installere den med den nye 2013-versjonen, er det best å sjekke med Office Support. Denne artikkelen har en annen tilnærming som er i samsvar.

Picture Manager er en del av Sharepoint Designer 2010 og kan lastes ned fra lenkene nedenfor. Merk: Den leveres kun med Sharepoint Designer 2010, ikke med Sharepoint Designer 2013.

Microsoft SharePoint Designer 2010 (32-bit) Microsoft SharePoint Designer 2010 (64-bit)

En kopi fra SP-lisensen nedenfor:

1. INSTALLASJONS- OG BRUKERETTIGHETER. Du kan installere og bruke et hvilket som helst antall kopier av programvaren på enhetene dine.

Det er viktig at du leser hele lisensavtalen nøye, og hvis noe er uklart, søk støtte fra Microsoft. Når du godtar lisensavtalen, vil du overholde lisensvilkårene.

Når du har lastet ned riktig versjon av delepunktdesigneren, kjører du den. Hvis du laster ned feil versjon, vil du se en feil som denne:

Feil versjon

Hvis det er riktig versjon, vil du se den vanlige installasjonsforespørselen med installasjonsknappen på den.

Tilpass-installer

Velg Tilpass - deretter fra installasjonsalternativfanen, og velg “ikke tilgjengelig” for “alle tre hovedområdene”.

Fjern merket for alt

Deretter utvider du det tredje alternativet, som er Office Tools ved å trykke på + -tegnet, og du vil se Microsoft Office Picture Manager. Dette er den eneste komponenten vi trenger å installere fra installasjonspakken for SharePoint Designer 2010. Velg rullegardinpilen i tillegg til Office Picture Manager, og velg Kjør fra Min datamaskin. Den røde Xen forsvinner.

Velg-Picture-Manager

Trykk på Installer nå-knappen for å fullføre installasjonen av Picture Manager. OPM vil nå bli lagt til kontorgruppen for Microsoft Office.

Office-program-gruppe

Det nye MS Office vil ha en snarvei til MOPM som vil fungere perfekt med Office 2013.

Picture-Manager-2010-working-wit

Hvis du fant denne artikkelen hjelp, kan du skrive en kommentar som sier "Takk", så jeg vet at den fungerte.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det