Fix: uTorrent-tilgang nektes

uTorrent er en BitTorrent klientprogramvare med over 150 millioner brukere over hele verden. Den er laget for å tillate peer-to-peer-fildeling mellom brukerne, den bruker BitTorrent-protokollen for å overføre filer fra en peer til en annen. Den består av jevnaldrende, frø og utvasking. Jevnaldrende og frø er opplastere mens utvasking er nedlastere.

Feil: Tilgang nektet, (WriteToDisk)

Mange brukere på uTorrent-forumene rapporterte at de fleste versjoner etter oppdatering 3.4.2 gir en vag feil når de prøver å laste ned en torrent. Feilen sier at tilgang til disk er nektet, og at torrenten ikke kan lastes ned. Feilen kan oppstå mens en torrent pågår.

Hva får uTorrent til å gi "tilgang nektes (skriv til disk)" -feil?

Før vi prøver å finne en løsning, må vi først finne ut årsaken til dette problemet. Her er de hyppigste årsakene.

 • uTorrent har ikke administrative rettigheter : Mesteparten av tiden er feilen der torrenten sier at den ikke kan skrive til disken fordi den ikke er gitt administratorrettigheter. For å fikse dette, er alt du trenger å gjøre å gi administratorrettigheter til uTorrent, og den begynner å laste ned igjen.
 • Mappen fikk ikke tilgang : I noen tilfeller rapporterte brukerne at mappen der en torrent lastes ned ikke gir tilgang til uTorrent, den er på en eller annen måte satt til skrivebeskyttet. For å løse disse problemene må du enten fjerne den skrivebeskyttede egenskapen til den mappen eller bare opprette en ny mappe og laste ned torrentene dine der.
 • En intern feil som stopper nedlastingen : Det er noen sjanser for at en feil i uTorrent er ansvarlig for denne oppførselen. Noen brukere fikk problemet løst da de prøvde å tilbakestille nedlastingsplasseringen gjennom uTorrent-klienten.

Ikke bekymre deg, følgende metoder lar deg finne og fikse årsaken til dette problemet.

Metode 1: Gi uTorrent administrative rettigheter

For at en applikasjon skal fungere skikkelig på windows, må den få administrative rettigheter. Det samme gjelder uTorrent. I de fleste tilfeller skyldes feilen "tilgang nektes" fordi uTorrent ikke har de nødvendige rettighetene. For å fikse dette kan du bare kjøre det som administrator, men da må du kjøre det som administrator hver gang du starter det. For å kjøre den permanent som administrator, må du kontrollere at du har konfigurert kontoen din som administrator før du fortsetter.

 1. Åpne Start-menyen og søk etter uTorrent .
 2. Når den vises i søket, høyreklikker du på den og åpner filplasseringen ved å klikke på Åpne filplassering . Dette tar deg til uTorrent-snarveimappen.
 3. Høyreklikk på uTorrent-snarveien, og klikk igjen på Åpne filplassering .
 4. Når du først er i rotkatalogen til uTorrent, høyreklikker du på uTorrent.exe og klikker Egenskaper .
 5. Gå inn i kategorien Kompatibilitet og merk av for Kjør dette programmet som administrator .
 6. Klikk også på " Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for " og velg "Service Pack 3" fra rullegardinmenyen.
 7. Klikk Bruk, og klikk deretter OK . Start klienten og se om feilen er borte eller ikke.

Metode 2: Fjern avmerkingen for skrivebeskyttet egenskap for nedlastingsmappen

Hvis den første metoden ikke fungerte for deg, kan feilen skyldes at mappen der du laster ned torrenten din har sin skrivebeskyttede egenskap. Du må opprette en ny mappe og fjerne krysset av den skrivebeskyttede egenskapen for å kvitte seg med denne feilen.

 1. For å opprette en ny mappe, høyreklikk hvor som helst og hold markøren over alternativet Ny , og klikk deretter Mappe .
 2. Når mappen er opprettet, gi den nytt navn etter dine behov og høyreklikk på den, og åpne deretter egenskapene ved å klikke på Egenskaper .
 3. Under kategorien Generelt fjerner du merket for skrivebeskyttet (gjelder bare filer i mappen) .
 4. Klikk nå på Bruk, og klikk deretter på OK . Det kan ta noen sekunder å ta i bruk endringene.
 5. Prøv å laste ned torrenten din igjen, og bruk bare denne mappen som nedlastingsmappe for uTorrent.

Metode 3: Å tilbakestille nedlastingsmappen fra torrentinnstillingene

Nå er denne metoden lik den forrige. Det er en feil i uTorrent som ikke tillater den å gjenkjenne mappen den har startet nedlastingen i, mappen er der, men det gir skrivfeilen.

 1. Høyreklikk på torrenten som viser feilmeldingen: Tilgang nektes (skriv til disk) .
 2. Hold musepekeren over Avansert . Velg nå “ Angi nedlastingssted” .
 3. Deretter må du velge den samme mappen som ble brukt før, eller velge en ny mappe. Klikk nå OK .
 4. Høyreklikk nå på torrenten igjen og velg Start . Se om dette løste feilen.

Metode 4: Last ned Torrent på nytt

Noen ganger kan det hende du må laste ned torrenten din fra nettstedet du fikk den fra for å rette opp dette problemet. Torrent-filer kan ofte inneholde ødelagte eller feilkonfigurerte data som kan føre til dette problemet mens du prøver å laste ned.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det