Hvorfor er ikke Facebook som viser innhold tilgjengelig?

Hjem / Lær / Hvorfor er ikke Facebook som viser innhold tilgjengelig?

Hvorfor er ikke Facebook som viser innhold tilgjengelig?

Av Ayesha Sajid 9. mai 2019 2 minutter lest

Facebook er en veldig ofte brukt sosial nettverksplattform i disse dager. Det er like populært blant barn og voksne i alle aldre. Selv de som ikke har en konto på Facebook, er ikke klar over det, men de har også en grunnleggende kunnskap om hvordan Facebook fungerer.

Folk er så vant til å bruke Facebook i disse dager at de fleste av dem starter dagen med å se på Facebook Newsfeed og gjøre det samme før de legger seg. Dette betyr imidlertid ikke at de ikke bruker Facebook resten av dagen. Tenk deg nå at hvis du er så vanlig å bruke noe at du ikke en gang kan tenke å starte dagen uten det, hvordan vil du da føle deg hvis du prøver å få tilgang til det og det ikke svarer?

Vel, dette er sikkert veldig frustrerende og vil definitivt utsette deg. Alle Facebook-brukere må ha opplevd meldingen "Innhold ikke tilgjengelig" minst en gang i livet. I denne artikkelen vil vi prøve å lære årsakene til denne meldingen.

Hvorfor er ikke Facebook som viser innhold tilgjengelig?

Facebook kan vise denne meldingen på grunn av flere grunner, men de vanligste årsakene er oppført nedenfor:

  1. Innholdet du leter etter er slettet - Når du prøver å få tilgang til lenken til et innlegg eller en kommentar som er slettet, får du meldingen "Innhold ikke tilgjengelig".
  2. Facebook er midlertidig nede - I perioder når Facebook-serverne er nede og de ikke kan håndtere forespørslene dine, får du se denne meldingen.
  3. Innholdet du prøver å se er suspendert av Facebook - Innholdet du prøver å se er enten rapportert av noen, eller det har brutt normene for Facebook og er derfor suspendert. I denne situasjonen vil du mest sannsynlig motta meldingen "Innhold ikke tilgjengelig".
  4. Personverninnstillinger for et bestemt innhold - Det er visse innlegg eller sider på Facebook som er ment for et bestemt samfunn, et bestemt område, en bestemt aldersgruppe osv., Og hvis du ikke faller inn i disse kategoriene som er angitt av personen som postet dette innholdet, så kommer du til å få denne meldingen hvis du vil prøve å få tilgang til et slikt begrenset eller privat innhold.
  5. Slettet Facebook-profil - Noen ganger får du også denne meldingen når du prøver å se noens Facebook-profil. Det skjer fordi vedkommende har slettet sin Facebook-profil og dermed gjort at du ikke kan se den.
  6. Deaktivert Facebook- profil - Hvis du vil prøve å få tilgang til profilen til en person som har deaktivert sin Facebook-konto, får du meldingen "Innhold ikke tilgjengelig". Denne meldingen forsvinner så snart brukeren vil aktivere kontoen på nytt.
  7. Du er blokkert av en bruker, eller du har blokkert en bruker - Hvis du noen gang prøver å søke etter profilen til personen som har blokkert deg, eller du har blokkert ham, vil du se denne meldingen.
  8. Du har blitt logget ut av Facebook - Noen ganger hender det at du prøver å logge av, men du kan fortsatt bla gjennom Newsfeed. Så snart du klikker på noe for å se det, vil du se meldingen "Innhold ikke tilgjengelig" og du blir bedt om å logge på igjen for å gjenoppta aktiviteten.

Alle disse sakene forklarer årsakene til at Facebook viser meldingen "Innhold ikke tilgjengelig", men av alle disse grunnene er den vanligste slettet innhold fordi det skjer nesten hver eneste dag. Så hvis du opplever denne feilen, kan dette være den mulige årsaken bak den.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det