Hvordan åpne .pages-utvidelsesfiler på datamaskinen

Hvis du bruker en Mac-datamaskin, vet du at Pages er Apples tekstbehandlingsapp som ligner på Microsoft Word på Windows. Som standard er Pages-dokumenter lagret på datamaskinen som et Pages-format (med " .pages " -utvidelse). Utvidelsen er vanligvis usynlig for Mac-brukere, men hvis du sender en Pages-fil til en Windows-PC, er tingene litt forskjellige. Windows-operativsystemet viser .pages-utvidelsen, men inkluderer ikke en app som kan åpne denne typen filer . Så Pages-dokumentene er uleselige på Windows-PCene. Og hvis du noen gang har sendt en .pages-fil på en Windows-datamaskin, vet du hvor frustrerende dette scenariet kan være.

Imidlertid, i dagens teknologiske verden er nesten alt mulig, du trenger bare å finne den rette veien. Denne regelen er også gyldig for vår dagens sak. Nå kan det virke som å åpne .pages-filer på Windows-PCen din er en umulig oppgave, men sjekk resten av artikkelen, og i mindre enn 5 minutter vil du kunne åpne og redigere . sider filer på din Windows- PC .

Hvordan åpne .pages-filer på en Windows-datamaskin

Dette er en enkel metode som du kan bruke til å lese .pages-filer på en Windows-PC. Det tillater bare visning av filene og ikke redigering . Her er trinnene.

 1. Lag en kopi av .pages-filen på Windows-PCen. Hvis for eksempel filnavnet ditt er FileName.pages, lager du en annen som heter Appuals.pages.
 2. Høyreklikkkopifil (Appuals.pages) og velg Gi nytt navn fra menyen.

 3. Slett den .pages forlengelse og type “ .zip” Så, vil filnavnet være appuals.zip .

 4. Åpne den zip-filen du nettopp opprettet (appuals.zip), og du vil se et par filer og mapper der. (QuickLook-mappe, buildBersionHistory.plist, index.xml)
 5. Åpne den Quicklook mappen og søke etter eventuelle PDF -fil og / eller JPG- bilder med samme navn som .pages dokumentet , eller heter Preview .
 6. Begge (PDF- og JPG-filer) inneholder innholdet du vil se eller skrive ut.
 7. Åpne PDF-filen for å se dokumentet og skrive det ut . (PDF-filen skal inneholde filens komplette innhold)

Du har sannsynligvis en PDF-leser på Windows-PCen din. Og i tilfelle du ikke har en, kan du få en gratis PDF-leser fra internett. Videre, hvis du har Adobe Acrobat Pro , kan du bruke den til å lagre PDF-filen som et Word-dokument, og du kan også bruke Adobe Acrobat Pro til å kombinere PDF-filer.

Dette er den enkleste metoden du kan bruke til å vise .pages-filer på din Windows-PC. Etter å ha omdøpt .pages-filen med en .zip-utvidelse, kan du til og med pakke ut filen til en mappe og få PDF-filen. Husk å alltid søke etter PDF-filen i QuickLook-mappen.

Hvis du ikke finner PDF-filen i QuickLook-mappen, betyr det at Pages-versjonen som ble brukt til å lage dokumentet ikke støtter QuickLook. Derfor oppretter den ikke en QuickLook-mappe. Hvis du møter en slik situasjon, kan du prøve følgende metode.

Hvordan redigere sidefiler på en Windows-datamaskin

Hvis du vil redigere en .pages-fil på Windows-datamaskinen din, må du lagre filen fra Pages-appen i et annet format. Her er trinnene.

 1. Åpne den Sider app på din Mac
 2. KlikkFil .
 3. Bla ned og søk etter alternativet Eksporter , og klikk på det.
 4. Klikk OK .
 5. Velg det formatet du foretrekker. (I dette tilfellet vil det være Word- format )
 6. Velge
 7. Lagre filen din, og senere kan du åpne den med Microsoft Word på din Windows-PC.

Husk at den beste fremgangsmåten når du redigerer en .pages-fil på en Windows-PC, er å åpne filen i Pages og lagre den i Word-format. På den måten er filen din fullstendig formatert for Word, og den kan enkelt redigeres.

Ingen tilgang til en Mac-datamaskin?

Mange mennesker har ikke har tilgang til en Mac datamaskin, og hvis du er en av dem vi fikk også dekket. Du kan bruke iCloud til å åpne .pages- filer og eksportere dem i Word- format (.doc-filer). Her er hva du bør gjøre i detalj.

 1. til icloud.com og logg inn med Apple- ID-en din . Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du gjerne opprette en, det tar ikke mer enn 2 minutter.

  Merk: Du må være registrert for en iCloud-konto.

 2. Når du har logget på med kontoen din, velger du Sider .

 3. Dra og slipp din .pages fil til iCloud-sider på nettleseren din, eller velg Last opp dokument -ikonet på den øverste linjen på skjermen.

 4. Når dokumentet er lastet opp, høyreklikker du på det og velger Last ned en kopi .

 5. Velg det formatet du vil (Word-format).

 6. Lagre dokumentet på Windows-PCen.

Merk: Du kan også bruke denne metoden for å åpne .pages-dokumenter på en Mac-datamaskin uten iWork installert.

Åpne .pages-filer ved hjelp av Google Docs

En annen måte å åpne på. sidefiler på Windows-PCen din er ved hjelp av Google Dokumenter . Og hvis du foretrekker å bruke Google-tjenester, kan dette være den riktige metoden for deg.

 1. Gå til Google (Registrer deg hvis du ikke har en)
 2. Etter at du har logget på, gå til Google Dokumenter .
 3. Klikkmappeikonet for opplasting.

 4. Dra og slipp .pages-filen til vinduet, eller klikk på knappen for å velge filer fra datamaskinen.
 5. Etter at du har lastet opp .pages-dokumentet, vises meldingen og forteller deg at dokumentet ikke kan forhåndsvises .
 6. KlikkCloudConvert- knappen under meldingen. Hvis du ikke har koblet CloudConverter-appen til Google-kontoen din, klikker duKoble til flere apper- knappen og søker etter CloudConverter

 7. Når CloudConvertor åpner opp, velger du hvilken filtype du ønsker å konvertere ditt dokument .
 8. Kontroller deretter at du har merket av for " Lagre fil på Google Disk" hvis du vil beholde filen på Google Disk.
 9. Klikk på knappen Start konvertering .

 10. Når prosessen er ferdig, klikker duVis fil- knappen, og du kan se den konverterte filen .

Derfra kan du lagre det i Windows PC-minnet og redigere det akkurat som alle andre Word (.doc) filer.

Konklusjon

Å ha en mulighet til å se og redigere forskjellige filer på tvers av forskjellige plattformer kan være uunngåelig i noen situasjoner. Det er tilfelle når du trenger å åpne .pages-dokumenter på Windows-PCer. Jeg håper denne artikkelen vil hjelpe deg med å håndtere denne typen problemer. Bruk gjerne metoden som passer best for deg, og del med oss ​​hvis du vet noe annet triks for visning og redigering av .pages-dokumenter på en Windows-PC.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det