Hvordan fikse PR CONNECT RESET FEIL på Mozilla Firefox?

Den PR_CONNECT_RESET_ERROR er oppstått problem når brukeren prøver å bruke Mozilla Firefox for å koble til et nettsted server med HTTPS-protokollen, men anmodningen blir avvist. Denne feilmeldingen betyr i hovedsak at peer eller en mellomkasse i mellom (sannsynligvis en brannmur) avslutter forbindelsen med makt.

Som det viser seg, kan TCP-protokollfiltrering være ansvarlig for å avbryte forbindelsen mellom sluttbrukeren (deg) og webserveren du prøver å få tilgang til på grunn av en falsk positiv. I dette tilfellet bør du kunne løse problemet ved å få tilgang til de avanserte innstillingene til AV-en din og deaktivere protokollfiltrering. Det er kjent at ESET AV har denne funksjonen aktivert som standard.

Problemet kan også være forårsaket av visse midlertidige filer som kan forstyrre nye webserverforbindelser. Dette skjer vanligvis hvis brukeren prøver å få tilgang til samme nettsted med både en vanlig tilkobling og en filtrert gjennom en VPN / proxy. I dette tilfellet kan du løse problemet ved å tømme nettleserens cache.

En overbeskyttende brannmur kan også være ansvarlig for avbruddet mellom sluttbruker og webserver. En falsk positiv kan være ansvarlig for denne oppførselen. Hvis dette scenariet er aktuelt, kan du løse problemet ved å avinstallere tredjeparts brannmur og gå tilbake til standard Windows-brannmur.

Enkelte nettsteder tar sikkerhetsforanstaltninger mot sluttbrukere som filtrerer forbindelsen deres via en VPN eller proxy. Det er mulig at du støter på dette problemet på grunn av det faktum at du bruker en VPN eller proxy. I dette tilfellet kan du fikse problemet ved å deaktivere proxy-serveren eller avinstallere VPN-klienten.

Avhengig av Internett-leverandøren din, er det også en sjanse for at du ser denne Firefox-feilen på grunn av en geolås som hindrer deg i å få tilgang til noen webservere fra bestemte steder. I dette tilfellet kan du endre posisjonen din via et VPN-verktøy for å få tilgang til nettstedet.

Dette problemet er ganske vanlig blant brukere som prøver å få tilgang til bestemte webservere fra et universitet eller arbeidsmiljø. Noen begrensede nettverk som disse vil blokkere brukere fra å få tilgang til bestemte nettsteder. Modig nettleser er et godt alternativ i dette tilfellet.

1. Deaktiver protokollfiltrering (hvis aktuelt)

Som det viser seg, er en populær grunn som til slutt vil kalle dette problemet en slags TCP-protokollfiltrering som til slutt slutter å avbryte forbindelsen mellom kollegaen (deg) og serveren du prøver å få tilgang til.

I de fleste tilfeller blir dette forårsaket av en overbeskyttende AV-suite som har Protokollfiltrering aktivert som standard. Denne sikkerhetsfunksjonen vil ende opp med å sjekke sikkerheten til all nettleserkommunikasjon og blokkere mistenkelig aktivitet.

Dette er helt greit når det fungerer som annonsert. Men noen AV (oftest ESET) er kjent for å forårsake mange falske positive som vil ende opp med å hindre brukere i å få tilgang til bestemte nettsteder.

Hvis du bruker ESET Antivirus som din standard tredjeparts sikkerhetspakke, følger du instruksjonene nedenfor for å deaktivere protokollfiltrering:

 1. Åpne det viktigste ESET-antivirusprogrammet.
 2. Få tilgang til det avanserte oppsettet manuelt eller ved å trykke F5.
 3. Når du er inne i vinduet Avansert oppsett, starter du med å klikke på Nett og e-post.
 4. Deretter utvider du delen Protokollfiltrering og klikker på den tilhørende glidebryteren ved siden av Aktiver filtrering av applikasjonsprotokollinnhold for å deaktivere funksjonen.
 5. Klikk Ok for å lagre endringene, og se om problemet er løst ved å prøve å få tilgang til det samme nettstedet som tidligere utløste feilen.

  MERKNAD: Hvis du bruker en annen AV som distribuerer protokollfiltrering, vil trinnene ovenfor åpenbart ikke gjelde. i dette tilfellet, søk online etter spesifikke trinn for å deaktivere protokollfiltrering i henhold til tredjeparts AV du bruker.

Hvis denne operasjonen ikke var aktuelt, eller du bestemte at ESETs protokollfiltrering ikke forårsaket PR_CONNECT_RESET_ERROR, kan du gå ned til neste potensielle løsning nedenfor.

2. Tøm nettleserbufferen

Som det viser seg, kan dette spesielle problemet også være forårsaket av en midlertidig fil som forstyrrer nye tilkoblinger. I de fleste tilfeller vil dette skje hvis du prøver å få tilgang til den samme webserveren med både en vanlig forbindelse og en VPN.

Hvis dette scenariet gjelder for din nåværende situasjon, kan du sannsynligvis løse problemet ved å tømme Firefox nettbuffer. Her er en rask guide om hvordan du gjør dette for å fikse PR_CONNECT_RESET_ERROR:

Merk: Hvis du vet nøyaktig hvilken fil som forårsaker problemet, kan du tømme hurtigbufferen på et enkelt nettsted.

 1. Start med å sørge for at alle Firefox-faner er lukket, bortsett fra en ny fane som vi skal bruke.
 2. Klikk på handlingsknappen (øverst til høyre på skjermen) og velg Alternativer fra den nylig viste kontekstmenyen.
 3. Når du klarer å komme inn i Innstillinger- menyen, velger du Personvern og sikkerhet- menyen fra venstre tabell. Deretter blar du ned til Cookies and Data- menyen og klikker på Clear data .
 4. Inne i menyen Tøm data , start med å fjerne merket i boksen som er knyttet til informasjonskapsler og nettsteddata, men sørg for at du merker av i boksen ved siden av hurtigbufret webinnhold.
 5. Klikk på Fjern for å starte prosessen med å rense data om nettinnhold.
 6. Start datamaskinen på nytt og se om problemet løses ved neste systemstart.

Hvis det samme problemet fremdeles oppstår, kan du gå til neste potensielle løsning nedenfor.

3. Avinstaller tredjeparts brannmur (hvis aktuelt)

Hvis du skulle bryte ned feilkoden stykke for stykke, vil du innse at det virkelig signaliserer et avbrudd mellom sluttbrukeren og serveren. I de aller fleste tilfeller tilrettelegges dette problemet av en overbeskyttende brannmur som ender med å avbryte forbindelsen på grunn av en falsk positiv.

Hvis du er sikker på at nettstedet du prøver å besøke er legitimt og du bruker en tredjeparts brannmur i stedet for standard Windows-brannmur, bør du undersøke for å se om det eksterne verktøyet ikke faktisk skaper problemet.

Husk at i motsetning til oppførselen til en AV-pakke, vil deaktivering av sanntidsbeskyttelse av en brannmur ikke forhindre at denne oppførselen oppstår. Sjansen er at de samme sikkerhetsreglene vil forbli på plass.

Den eneste måten å sørge for at tredjeparts brannmurpakke ikke har noe med problemet å gjøre, er å avinstallere den midlertidig. Her er en rask guide for å gjøre dette mulig:

 1. Åpne opp en Kjør dialogboksen ved å trykke Windows-tast + R . Skriv deretter inn 'appwiz.cpl' og trykk Enter for å åpne vinduet Programmer og funksjoner .
 2. Etter at du har klart å komme inn på skjermbildet Programmer og funksjoner , flytt ned gjennom listen over installerte applikasjoner og finn tredjepartspakken du bruker for øyeblikket. Når du klarer å finne den, høyreklikker du på den med musen og velger Avinstaller fra neste hurtigmeny.
 3. Når du klarer å komme inn i avinstallasjonsmenyen, følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonsprosessen.
 4. Etter at prosessen er fullført, kan du også følge instruksjonene ( her ) for å sikre at du ikke etterlater noen resterende filer som fremdeles kan forårsake samme oppførsel.
 5. Så snart operasjonen er fullført, start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst ved neste systemoppstart.

Hvis dette scenariet ikke var aktuelt, eller du fortsatt støter på dette problemet selv etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, kan du gå ned til neste potensielle løsning.

4. Deaktiver Proxy / VPN (hvis aktuelt)

En annen potensiell årsak som kan ende opp med å utløse PR_CONNECT_RESET_ERROR-problemet er vertsnektelsen om å la sluttbrukere koble seg via VPN- eller proxy-servere. VPN-er blir ikke lett oppdaget, men proxy-servere er i dag begrenset med flere høyprofilerte nettsteder.

Hvis du bruker en proxyserver eller VPN-klient for å bla anonymt på nettet, er det sjansen for at det er årsaken til at du har å gjøre med PR_CONNECT_RESET_ERROR-problemet. For å teste denne teorien, bør du deaktivere proxy- eller VPN-klienten din og se om problemet forsvinner på vei.

Siden de to prosessene er forskjellige, opprettet vi to separate guider. Følg gjerne hvilken guide som gjelder for ditt scenario.

Fjerner VPN-klienten

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør dialogboks. Skriv deretter inn 'appwiz.cpl' i tekstboksen og trykk Enter for å åpne menyen Programmer og funksjoner . Når du er inne i UAC-ledeteksten, klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Når du kommer inn i skjermbildet Programmer og funksjoner , bla gjennom listen over installert programvare og finn den aktive VPN-klienten du distribuerer for øyeblikket. Når du klarer å finne den, høyreklikker du på den og velger Avinstaller fra hurtigmenyen.Avinstallerer et VPN-verktøy
 3. Inne i avinstallasjonsveiviseren, følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonen av VPN-klienten.
 4. Når prosessen er fullført, start maskinen på nytt og se om problemet er løst ved neste oppstart.

Fjerner proxyserveren

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør dialogboks. Skriv deretter inn ' ms-innstillinger: nettverks-proxy' i tekstboksen og trykk Enter for å åpne Proxy- fanen i Innstillinger- appen.Kjør dialog: ms-innstillinger: nettverks-proxy
 2. Når du er inne i proxy- fanen i Innstillinger- menyen, flytt ned til delen Manuell proxyoppsett . Når du er der, naviger til høyre del av skjermen og deaktiver vekselen som er tilknyttet Bruk en proxy-server .
 3. Etter at du har gjort dette, start datamaskinen på nytt og vent til operasjonen er fullført. Etter at neste oppstartssekvens er fullført, gjentar du handlingen som tidligere forårsaket PR_CONNECT_RESET_ERRORfeil.

Hvis det samme problemet vedvarer, eller ingen av problemene gjaldt din nåværende situasjon, kan du gå ned til neste potensielle løsning nedenfor.

5. Omgå ISP-låsen (hvis aktuelt)

Akkurat hvordan en VPN-klient kan være ansvarlig for å forårsake PR_CONNECT_RESET_ERROR-problemet, kan det også fungere som et verktøy som er i stand til å få deg ut av denne situasjonen. Det er mulig at du ser denne feilmeldingen på grunn av at ISP-en din ender med å forkaste IP-adressen til webserveren du prøver å besøke.

Dette er veldig vanlig i tilfeller der det er en geolås på plass. Flere brukere som befinner seg i en lignende situasjon har bekreftet at de endelig fikk tilgang til nettstedet uten å møte den samme feilen etter installasjon og bruk av en VPN-løsning.

Hvis du vil prøve denne løsningen, fant vi et gratis alternativ som lar deg utforske denne potensielle løsningen uten å investere penger i en VPN-klient. Her er en rask guide til bruk av en gratis VPN-løsning for å omgå geolåsen som forårsaker PR_CONNECT_RESET_ERROR-problemet:

 1. Start med å få tilgang til denne lenken ( her ) og klikk på Last ned nå- knappen for å starte prosessen med å laste ned installasjonsfilen. Når du kommer til neste skjermbilde, klikker du på Registrer-knappen som er tilknyttet gratis-kontoen.
 2. Når du kommer til neste skjermbilde, skriv inn e-postadressen din for å fullføre den første registreringen.

  Merk: På dette trinnet er det viktig at du bruker en gyldig e-postadresse for å fullføre den første registreringen. Dette vil senere bli brukt til å bekrefte kontoen.

 3. Når riktig e-post er satt inn, får du tilgang til innboksen din og ser etter bekreftelses-e-postmeldingen du fikk fra Hide.me. Sjekk søppelpostmappen din hvis du ikke kan se den i mappen Innboks / Oppdateringer .
 4. Når du klarer å finne e-posten din, åpner du den og klikker på Aktiver kontoen min for å bekrefte VPN-registreringen.

  Merk: Det kan ta flere minutter før e-posten ankommer, så vent tålmodig til prosessen er fullført.

 5. På neste skjermbilde må du velge et passende bruker- og passord som skal brukes til Hide.me-kontoen din. Når du er ferdig med dette, klikker du på Opprett konto .
 6. Nå som du er vellykket logget på kontoen du tidligere har konfigurert og bekreftet, går du til Priser> Gratis seksjon. Inne, klikk på Bruk nå for å aktivere gratisplanen.
 7. Når gratisplanen er aktivert, går du til delen Last ned klienter og klikker på Last ned nå- knappen som passer til operativsystemet du bruker for øyeblikket med datamaskinen.
 8. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på installasjons kjørbar. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre operasjonen på datamaskinen.
 9. Når installasjonen er fullført, åpner du applikasjonen og logger på med kontoen du tidligere opprettet.
 10. Til slutt, klikk på Start din gratis prøveperiode, velg en passende region som ikke er geografisk låst av webserveren, og du er god å gå.

Hvis denne operasjonen ikke gjaldt for din nåværende situasjon, eller hvis den ikke løste PR_CONNECT_RESET_ERROR-problemet, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

6. Koble til et annet nettverk

Når det skjer, kan problemet også være utenfor din kontroll. Hvis du er koblet til et lukket / begrenset nettverk på jobb eller universitet, er sjansen stor for at visse nettsteder vil vise PR_CONNECT_RESET_ERROR når du prøver å få tilgang til gjennom Firefox.

Hvis dette scenariet gjelder, kan du prøve å koble til et annet nettverk og se om problemet ikke lenger oppstår. Å lage et hotspot fra telefonen og koble til den bærbare datamaskinen er en mobil måte å teste den på.

Hvis problemet ikke lenger oppstår, kan du prøve å bruke Brave-nettleseren (i stedet for Firefox) for å omgå begrenset arbeid eller universitetets lukkede nettverk. Flere berørte brukere har bekreftet at dette ga dem tilgang til webservere som tidligere var blokkert.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det