Fix: Kan ikke høre noen som er uenige

Discord er et VoIP-program som brukes tungt av spillere og ikke-spillere. Siden Discord lar folk gjøre stemmechatter, noen ganger, kan du oppleve at du ikke kan høre folk mens du bruker Discord. Andre brukere vil imidlertid kunne høre deg tydelig. Du hører kanskje ikke en bestemt person eller et sett med mennesker, eller du hører kanskje ingen i det hele tatt. Du kan også se de grønne ringene som indikerer at lyden også kommer.

Årsaken til dette problemet er vanligvis feil lydinnstillinger eller at lydenheten ikke blir valgt som standard enhet. I noen tilfeller kan problemet skyldes en Discord-oppdatering eller en feil i Discord-appen. De fleste av disse grunnene kan elimineres i løpet av få minutter, slik at du ikke trenger å bekymre deg. Bare følg metodene nedenfor og fortsett til problemet er løst.

Metode 1: Slå på Bruk Legacy Audio Subsystem

Noen ganger kan det hende at maskinvaren din ikke er kompatibel med Discords nyeste lydundersystem. Bare å gå tilbake til det eldre lydsystemet vil løse dette problemet. Å slå alternativet Bruk Legacy Audio Subsystem på har løst dette problemet for mange Discord-brukere.

Her er trinnene for å slå på dette alternativet.

 1. Åpne Discord
 2. Klikk på brukerinnstillingene (tannhjulikonet). Dette skal være på høyre side av avataren din.

 1. Klikk på Audio & Video
 2. Bla ned og se etter et alternativ som heter Use Legacy Audio Subsystem

 1. Slå på Bruk Legacy Audio Subsystem på.
 2. Du vil se en ny dialogboks. Klikk OK for å bekrefte

 1. Lukk innstillingene ved å klikke på Esc-knappen øverst til høyre

Dette bør løse problemet ditt.

Metode 2: Angi som standard kommunikasjonsenhet

Det er nødvendig å angi lydenheten som standardenhet, men den bør også angis som standard kommunikasjonsenhet. Disse innstillingene er tilgjengelige på Windows og ikke fra Discord, så de fleste overser dette. Så sørg for at lydenheten din er både standard enhet og standard kommunikasjonsenhet.

Følg trinnene nedenfor for å angi lydenheten som standard enhet og kommunikasjonsenhet.

 1. Høyreklikklydikonet fra ikonet skuffen (høyre hjørne)
 2. Velg Avspillingsenheter . Dette skal åpne lydalternativet med kategorien Avspilling valgt

 1. Finn og høyreklikk lydenheten din (høyttaler eller hodetelefoner) og velg Angi som standard enhet . Høyreklikk lydenheten (høyttaler eller hodetelefoner) igjen og velg Angi som standard kommunikasjonsenhet . Når det er gjort, bør det være et grønt kryss ved siden av lydenheten. Merk: Hvis du ikke kan se lydenheten (høyttaler eller hodetelefoner) i listen, gjør du følgende
  1. Høyreklikk på et tomt sted i Velg en opptaksenhet nedenfor for å endre innstillingene: området og sjekk alternativene Vis deaktiverte enheter og Vis frakoblede enheter . Hvis du ikke ser et hake ved siden av disse alternativene, klikker du bare på alternativet, og det skal slå på dette alternativet.
  2. Når du er ferdig, bør du kunne se lydenheten (høyttaler eller hodetelefoner) i listen. Høyreklikklydenhet (høyttaler eller hodetelefoner) alternativ, og velg Aktiver
  3. Gjenta nå trinn 3

 1. Klikk Bruk og velg deretter OK

Du bør være god å gå når enheten din er valgt som standard enhet og standard kommunikasjonsenhet. Hvis ikke, prøv å velge den interne bærbare datamaskinens mikrofon som mikrofon, for hvis du ikke har noen annen mikrofonenhet installert, er det veien å gå.

Metode 3: Bruk riktig lydutgang / inngang

Noen ganger kan problemet bare skyldes feil lydenhet valgt i Discord. Bare det å velge riktig eller standard bør løse problemet.

Følg trinnene nedenfor for å sjekke og velge riktig lydenhet

 1. Åpne Discord
 2. Klikk på brukerinnstillingene (tannhjulikonet). Dette skal være på høyre side av avataren din.

 1. Klikk på Audio & Video

 1. Du bør se Output og Input øverst (høyre rute)
 2. Klikk på rullegardinmenyen under disse alternativene, og velg riktig lydenhet. Hvis du ikke er sikker på hvilken du skal velge, velger du bare den første, lukker du innstillingene ved å klikke på Esc-knappen og sjekker om den fungerer eller ikke. Du kan prøve forskjellige enheter fra rullegardinmenyen og sjekke hvilken som fungerer for deg.

Metode 4: Oppdater splid

Hvis ingenting annet fungerte, kan det være på grunn av en feil eller programvareoppdatering. Discord gir ut mange oppdateringer, og det tar vanligvis ikke lang tid å laste ned og installere oppdateringene. Så du har kanskje ikke lagt merke til det, men Discord kan ha blitt oppdatert, og dette problemet kan være forårsaket av en feil eller et problem. I disse tilfellene ruller Discord vanligvis oppdateringen tilbake som løser problemet eller gir ut en ny løsning. Så, å oppdatere Discord vil utløse oppdateringen og løser derfor problemet.

Bare lukk Discord og åpne den på nytt, eller trykk CTRL + R for å oppdatere Discord.

Metode 5: Bruk nettversjon

Hvis ingenting fungerer, har du muligheten til å bruke nettversjonen av Discord. Hvis problemet skyldes en feil i Discord-appen, vil du ikke oppleve problemet i nettversjonen. Åpne nettleseren din og skriv inn discordapp.com . Du burde være god å gå.

Metode 6: Endre serverregion

I visse tilfeller kan endring av serverregion løse dette problemet umiddelbart. Derfor vil vi i dette trinnet prøve å endre serverregionen. For det:

 1. Klikk på serveren for å åpne serverinnstillinger.
 2. Klikk på "Oversikt" og velg deretter rullegardinmenyen "Serverregion" .
 3. Herfra velger du en annen region.
 4. Klikk på alternativet "Lagre endringer" og sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det