Slik løser du Fortnite feilkode 20006

Fortnite er et skytespill med kunglig royale der hovedmålet er å overleve. Det er definitivt et av de mest populære spillene der ute, men mange mennesker klager fortsatt på at de ikke kan spille normalt.

Fortnite feilkode 20006

Fortnite feilkode 20006 vises når du starter spillet. Dette er en launcher-feil, og spillets kjørbare startes ikke engang. Meldingen som følger følger: “Kunne ikke starte spillet. Feilkode: 20006 (Kan ikke opprette tjeneste (StartService mislyktes: 193)) ”. Problemet er vanligvis relatert til EasyAntiCheat-verktøyet spillet bruker. Følg metodene nedenfor for å løse problemet!

Hva forårsaker Fortnite feilkode 20006?

Fortnite Error Code 20006 er nesten utelukkende enten av en manglende EasyAntiCheat-tjeneste på datamaskinen din, eller av at tjenesten er ødelagt, utdatert eller rett og slett ikke svarer når du startet spillet. Epic Games vil ikke at du skal delta i spillet hvis du ikke ble sjekket for juks og hacking av spillet på forhånd.

Noen av spillfilene dine kan også ha blitt ødelagt eller mangler, og dette kan løses enkelt ved å bekrefte spillet fra Fortnite-bæreraketten. Korrupte filer kan forvirre spillet til å tro at du har juks når du faktisk ikke gjør det.

Reparer EasyAntiCheat-tjenesten

Dette er Anti-Cheat-tjenesten som brukes av spillet for å gjenkjenne juksere og hackere. Den skanner aktivt oppsettet ditt for alt som kan gi deg en urettferdig fordel over dine motstandere. Noen ganger blir denne tjenesten imidlertid ødelagt, og du må kanskje reparere den selv for å bli kvitt Fortnite feilkode 20006.

 1. Du kan søke etter spillets viktigste kjørbare fil ved å klikke Start-menyknappen eller søkeknappen ved siden av den og skrive Fortnite. Uansett høyreklikker du på den kjørbare filen og velger alternativet Åpne filplassering fra hurtigmenyen som vises.
 2. Standardmappen for installasjonen er C >> Programfiler >> Episke spill >> Fortnite, men det avhenger også av datamaskinens arkitektur. Du kan også søke etter Fortnite etter å ha klikket på Start-menyen eller søkeknappen, høyreklikk på den første oppføringen og velg Åpne filplassering.
Fortnite-mappenavigering
 1. Uansett, når du er inne i Fortnite-mappen, naviger til FortniteGame >> Binaries >> Win64 (eller Win32 avhengig av operativsystem) >> EasyAntiCheat. Inne bør du se filen EasyAntiCheat_Setup.exe. Høyreklikk filen “ EasyAntiCheat_setup.exe ” i mappen og velg alternativet Kjør som administrator fra hurtigmenyen som vises.
 2. Bekreft eventuelle UAC-meldinger om at filen vil gjøre endringer på datamaskinen din, og vent til vinduet åpnes.
EasyAntiCheat reparasjonstjeneste
 1. Forsikre deg om at Fortnite er valgt fra spillelisten, og klikk på Repair Service- knappen nedenfor. Meldingen "Installert vellykket" skal vises kort tid etter, så prøv å starte spillet på nytt og sjekke om Fornite-feilkoden 20006 fremdeles vises!

Løsning 2: Bekreft installasjonen av spillet

Spillet er ikke tilgjengelig på Steam, og du har ikke tilgang til den nyttige funksjonen kalt Verify Integrity of Game Files. Heldigvis bestemte Epic Games seg for å inkludere denne funksjonen i Fortnite-klienten som vanligvis gjør den samme jobben. Det skanner ganske enkelt spillinstallasjonen din for manglende eller korrupte spillfiler, og den laster dem ned for å fikse spillet ditt. Forsikre deg om at du prøver det nedenfor!

 1. Du bør åpne spillets viktigste kjørbare fil ved å klikke Start-menyknappen eller søkeknappen ved siden av og skrive Fortnite. Uansett høyreklikker du på den kjørbare filen og velger alternativet Åpne fra hurtigmenyen som vises.
 2. Standardmappen for installasjonen er C >> Programfiler >> Episke spill >> Fortnite, men det avhenger også av datamaskinens arkitektur. Du kan også søke etter Fortnite etter å ha klikket på Start-menyen eller søkeknappen og klikk på den første oppføringen.
 3. Klikk på tannhjulikonet ved siden av Launch-teksten i Fortnite launcher-vinduet som skal åpne en ny meny. Klikk på Bekreft fra menyen og vent til startprogrammet er ferdig med å bekrefte spillfilene dine.Fortnite Launcher - Bekreft
 4. Prosessen skal ta omtrent 10 minutter. Sjekk om noen filer ble lastet ned på nytt, og start Fortnite på nytt for å se om Fortnite-feilkoden 20006 fremdeles vises.

Løsning 3: Gi nytt navn til EasyAntiCheat-driveren

Å gi nytt navn eller fjerne EasyAntiCheat.sys-filen i System32-mappen på datamaskinen din kan være den rette tingen å gjøre, ettersom spillet lastes ned så snart du åpner det igjen. Hvis driveren har blitt ødelagt, kan det hende at til og med reparasjon eller installering av verktøyet ikke fungerer som det skal. Denne metoden er enkel å utføre, og det kan spare deg for ytterligere problemer.

 1. Naviger til dette stedet på datamaskinen din C >> Windows >> System32 ved å navigere til den etter å ha startet Windows Utforsker. Klikk først Denne PCen eller Min datamaskin fra venstre rute for å finne og åpne din lokale disk C.
 2. Hvis du ikke kan se Windows-mappen, kan det hende du må slå på alternativet som lar deg se skjulte filer og mapper. Klikk på " Vis " -fanen i Filutforskerens toppmeny og klikk på " Skjulte elementer " i boksen Vis / skjul på menyen. File Explorer viser de skjulte filene og vil huske disse innstillingene til du endrer det igjen.
Skjulte gjenstander i lokal disk (C :)
 1. Finn EasyAntiCheat.sys- filen i System32-mappen, høyreklikk på den og velg Gi nytt navn . Endre navnet til noe som EasyAntiCheat.old.sys, og trykk på Enter-tasten for å bekrefte endringene. Start Fortnite på nytt og sjekk om du fremdeles ser feilen 20006 ved oppstart!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det