LØST: Mac fortsetter å be om nøkkelring & lokale ting & rdquo; Passord

Keychain Access er en funksjon innebygd i Mac-er som lagrer og lagrer alle passordene. Det er en systempassordbehandling og inneholder passordene for nesten alle dine Mac-baserte applikasjoner, for eksempel automatisk fylling av passord fra Safari, SMTP, IMAP, POP-passord fra Mac Mail, etc. Nøkkelringstilgang er avgjørende for funksjonen til en Mac OS, og hvis det er ødelagt, kan det bli irriterende og forstyrre bruken av en Mac.

Mange brukere har rapportert å få gjentatte og kontinuerlige instruksjoner fra nøkkelring for å taste inn passordet som skal brukes til lokale gjenstander. Dette problemet oppstår vanligvis etter en oppdatering av OS X og får nøkkelringbufferen til å bli ødelagt.

Problemet kan løses ved å følge metodene nedenfor.

Fjern nøkkelring fra Terminal

Åpne Finder. Velg -> Verktøy . Finn terminalen og åpne den. Skriv inn følgende kommando i Terminal:

cd ~ / Library / Keychains og trykk ENTER

skriv deretter ls og trykk ENTER for å vise innholdet i nøkkelringskatalogen . Du vil se en lang streng med tilfeldige tall.

Skriv rm -rf type, første, tre, bokstav eller tall som du ser, og trykk på TAB- tasten for å få det fulle navnet på mappen. Trykk enter. Gjenta trinnene, hvis det er mer enn én mappe av denne typen.

ønsker å bruke de lokale varene nøkkelring

Når du er ferdig, start Mac OS på nytt og test for å se om problemet er løst.

Tilbakestill iCloud KeyChain

Hvis metoden ovenfor ikke fungerte, så gå til Finder -> -> Verktøy -> Nøkkelringstilgang. Lås nøkkelring ved å klikke på lås -ikonet øverst til venstre. Klikk deretter på låsen igjen for å låse opp den. Hvis du blir bedt om å skrive inn et passord, tast inn OS X-administratorpassordet ditt og velg deretter Tilbakestill My iCloud KeyChain

nøkkelring tilgang til lokale gjenstander

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det