Fix: Widevine Content Decryption Module

Widevine Content Decryption Module er en dekrypteringsmodul innebygd i Chrome-nettlesere som lar Chrome spille av DRM-beskyttet HTML5-video og lyd slik du finner på Netflix.

Mange brukere som bruker Chrome eller Netflix får en feil der Widevine Content Decryption Module (WidevineCdm) er nevnt. Dette er et plugin som er tilstede i Google Chrome, som er tilstede i det første gang du installerer programvaren. Det er ingenting du trenger å installere manuelt.

Ved å bruke dette pluginet kan du se / streame DRM-beskyttet HTML5 lyd og video i Chrome som Netflix. Hvis nettleseren din finner dette utdatert eller ikke finner det, vil du møte dette problemet.

Først og fremst vil vi prøve å oppdatere pluginet og sjekke om problemet blir løst. Hvis du får feilen "Oppdatering mislyktes", kan du prøve å ty til andre løsninger.

Løsning 1: Oppdatering av Widevine Content Decryption Module

Vi bruker Chrome for seg selv for å oppdatere programtillegget. Følg trinnene nedenfor. Sørg også for å starte Chrome i administrativ modus. Høyreklikk på Chrome og velg "Kjør som administrator".

 1. Når Chrome er åpnet, skriver du inn følgende adresse i adressefeltet og trykker på enter.
krom: // komponenter /
 1. Naviger til slutten av siden til du finner en oppføring kalt “ Widevine Content Decryption Module ”. Klikk på knappen " Se etter oppdatering " under.

 1. Oppdater siden din. Hvis du ser statusen " oppdatert " under programtillegget, betyr det at programtillegget ble oppdatert.
 2. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Løsning 2: Kontroller antivirusprogramvaren

Mange brukere observerte at det var deres sikkerhetsprogramvare som forårsaket problemet. Sikkerhetsprogramvaren på datamaskinen din har fullstendige privilegier og kan forhindre at datamaskinen oppdaterer plugin-modulen. Du kan prøve å deaktivere disse antivirusprogramvarene / brannmurer og deretter prøve å oppdatere igjen som forklart i metode 1. Bare deaktiver dem midlertidig, og etter at programtillegget er oppdatert, kan du slå det på igjen.

Løsning 3: Endring av tillatelse fra WidevineCdm

Du kan også prøve å endre tillatelsen til mappen som er tilstede på datamaskinen. Hvis du ikke har tilstrekkelige privilegier, tillater ikke Windows UAC deg å oppdatere programtillegget. Vi går over til plugin-mappen, sørger for at kontoen din har full kontroll og prøver å oppdatere igjen ved hjelp av metode 1.

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv inn “% userprofile% / appdata / local ” i dialogboksen og trykk Enter. Du blir omdirigert til ønsket mappe.
 2. Naviger til følgende filsti:
Google> Chrome> Brukerdata

 1. Finn " WidevineCdm " fra listen over mapper, høyreklikk på den og velg " Egenskaper ".

 1. Naviger til Sikkerhets-fanen og sørg for at påloggingsbrukeren din har full tilgang til mappen. Dette kan sees hvis det er et "kryss" foran "Full kontroll" i eiendommene.

Hvis du ikke har full kontroll, følg trinnene nevnt nedenfor.

 1. Velg profilen din og klikk " Rediger ".
 2. Fjern nå haken for "krysset" under kolonnen "Avvis" og sørg for at kontoen din har full tilgang. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte.

 1. Start datamaskinen på nytt, og prøv å oppdatere pluginet på nytt.

Løsning 4: Slette plugin-mappen og deretter oppdatere den

Hvis alle løsningene ovenfor ikke fungerer, kan vi prøve å slette plugin-mappen og installere den på nytt ved hjelp av Chrome. Vær oppmerksom på at denne metoden kan kreve administrative rettigheter, så sørg for at du er logget på som administrator.

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv inn “% userprofile% / appdata / local ” i dialogboksen og trykk Enter. Du blir omdirigert til ønsket mappe.
 2. Naviger til følgende filsti:
Google> Chrome> Brukerdata
 1. Finn " WidevineCdm " fra listen over mapper, høyreklikk på den og velg " Slett ".

 1. Trykk Windows + S, skriv “ oppgavebehandling ” i dialogboksen, høyreklikk på applikasjonen og velg “Kjør som administrator”.
 2. Avslutt alle Chrome-oppgaver ved å høyreklikke på Chrome-oppføringer og velge " Avslutt oppgave ".

 1. Gå nå over til metode én og oppdater plugin ved hjelp av trinnene som er nevnt. Modulen skal oppdateres riktig, og Chrome kan starte på nytt.
 2. Start datamaskinen på nytt og prøv å spille av en hvilken som helst video. Forhåpentligvis vil problemet bli løst.

Løsning 5: Installere Chrome på nytt

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å installere Chrome på nytt. Etter at vi har avinstallert Chrome, slettes alle modulene. Dette kan løse problemet hvis noen komponenter vi ødelegger eller ikke fungerer som forventet.

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv inn “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter. Dette skal starte et vindu der alle applikasjonene som er installert på datamaskinen din skal vises.
 2. Høyreklikk på “ Google Chrome ” og velg “ Avinstaller ”.

 1. Etter å ha avinstallert applikasjonen, gå til det offisielle Google-nettstedet og last ned Chrome til et tilgjengelig sted.
 2. Etter nedlasting av Chrome, kjør den kjørbare for å installere den. Sjekk nå om installering av den nye nettleseren hjalp til med å løse problemet ditt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det