Konvertering av batchfiler .BAT til kjørbare filer .EXE

Batchskript er serien med kommandoer som er lagret i en ren tekstfil som kan utføres av kommandolinjetolken. Mens kjørbare filer brukes til å utføre forskjellige operasjoner og oppgaver på en datamaskin. Noen brukere lurer på om det er en måte å konvertere batch-skriptet (BAT) til en kjørbar fil (EXE). I denne artikkelen finner du metodene som vil fortelle deg hvordan du konverterer batch-skriptene til kjørbare filer.

Det er forskjellige metoder som inkluderer bruk av tredjepartsprogramvare eller bruk av Windows selvpakkerende veiviser for pakker. Vi skal vise deg enkel konvertering av batch-skript til kjørbare filer. Imidlertid kan det være noen komplikasjoner hvis batch-skriptene har feil eller kompleksitet. Vi bruker batch-skriptet for ping-sjekking som et eksempel i denne artikkelen. Noen av metodene nedenfor vil se ut som gjentatte, men all konverteringsprogramvaren har nesten like navn.

Bruke iexpress.exe til å konvertere BAT til EXE

Iexpress.exe er veiviseren for oppsettoppsett som er tilgjengelig i Windows-operativsystemet. Dette verktøyet er laget av en rekke kommandoer som hjelper brukerne til å lage en enkelt selvutpakkende pakke fra et sett med filer. Denne kjørbare filen er en del av Windows Internet Explorer. Ved å bruke denne kjørbare filen kan brukeren imidlertid konvertere batch-skriptet (BAT) til den kjørbare filen (EXE). Følg trinnene nedenfor for å få en EXE-fil gjennom iexpress.exe:

 1. Hold Windows- tasten og trykk S for å åpne søkefunksjonen. Skriv ' iexpress.exe ' i søket, høyreklikk på det og velg Kjør som administrator .

  Merk : Etter å ha skrevet navnet, kan du også holde CTRL + Shift og trykke Enter- knappen for å åpne det som administrator.

 2. Velg alternativet Opprett ny SED og klikk på Neste- knappen.
 3. Ikke endre pakkeformålet, og klikk på Neste . Gi pakktittelen for dialogboksene.
 4. Klikk på Neste- knappen for både bekreftelsesprompten og lisensavtalen. Klikk nå på Legg til- knappen i pakkede filer, velg batch-skript og klikk på Åpne- knappen.
 5. Klikk på Installer programmenyen og velg batch-skriptet . Etter å ha valgt skriv kommandoen før filnavnet som vist nedenfor:
  cmd / c appuals.exe

  Merk : appuals.exe er batchskriptnavnet du velger i Install Program-menyen.

 6. Trykk på Neste- knappen for både Vis vindu og Ferdig-meldingen. Nå gir banen og filnavnet for pakken ved å klikke på Browse -knappen.

  Merk : Du kan velge alternativene eller la dem være ukontrollerte, det er opp til deg.

 7. Klikk på Neste- knappen for både Konfigurer omstart og Lagre SED. Til slutt klikker du Neste for Opprett pakke, og deretter klikker du Fullfør- knappen.
 8. Finn de to filene i banen du oppga. Den ene vil være EXE- filen og den andre vil være SED . Dobbeltklikk EXE- filen for å kjøre den.

Bruke BAT to EXE Converter

Hvis den første metoden er forvirrende for deg, kan du laste ned en av tredjepartsapplikasjonene. De fleste tredjepartsverktøy er spesielt designet for denne spesifikke konverteringen av to filer. BAT til EXE-omformer er et av de berømte verktøyene som de fleste brukere bruker for å konvertere batch-skript. Følg trinnene nedenfor for å prøve BAT til EXE-omformer:

 1. Åpne nettleseren din og last ned installasjonsprogrammet for BAT to EXE Converter. Installer verktøyet ved å kjøre installasjonsprogrammet.
 2. Dobbeltklikk på BAT to EXE Converter- snarveien for å åpne den. Klikk på ikonet Åpne-knappen øverst. Velg batch-skriptfil og klikk på Åpne- knappen.
 3. Klikk nå på ikonet Konverter-knappen øverst og velg navn og sted for å lagre den konverterte filen.
 4. Den kjørbare filen for batch-skriptet blir opprettet.

Bruke Advanced BAT to EXE Converter

Dette verktøyet er forskjellig fra ovennevnte. De fleste verktøyene har lignende navn, men de blir publisert av forskjellige utviklere. Dette vil ha noen av de ekstra funksjonene som brukerne kan bruke i henhold til deres behov. Imidlertid er det enkelt å konvertere batch-skriptene med dette verktøyet. Følg trinnene nedenfor for å konvertere batch-skriptet til kjørbar fil ved hjelp av Advanced BAT to EXE-omformeren:

 1. Åpne nettleseren din og last ned programvaren Advanced BAT to EXE Converter. Deretter installere den på datamaskinen.
 2. Hold Windows- tasten og trykk S for å åpne Windows-søkefunksjonen. Søk etter Advanced BAT to EXE og åpne applikasjonen.
 3. Klikk på Fil- menyen i menylinjen og velg alternativet Åpne . Velg batch-skriptet og klikk på Åpne- knappen.
 4. Klikk nå på Build EXE- ikonet under menylinjen. Et nytt vindu vises og klikk på Build EXE- knappen i det.
 5. Skriv inn det lagrende EXE- filnavnet og klikk på Lagre- knappen.
 6. Filen din vil være klar som en kjørbar fil. Åpne den ved å dobbeltklikke på filen og sjekke at den fungerer.

Det er mange andre verktøy som kan hjelpe brukere å konvertere BAT-filen til EXE. BAT 2 EXE er et annet godt verktøy du kan sjekke. Den kan konvertere alle tilgjengelige batch-skript som er tilgjengelige i mappen ved å bare velge mappen. BAT 2 EXE-verktøyet lar deg også legge til administratormanifestet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det