Korriger: Toshiba bærbare datamaskiner svart skjerm

En bærbar datamaskin som driver opptil en svart skjerm, kan være en indikasjon på mange ting. Dette kan skje plutselig med at den bærbare datamaskinen fryser og kan være vanskelig å diagnostisere. Hvis du får pipelyder fra den bærbare datamaskinen (eller får tegn på at PC-en starter opp), kan du prøve tipsene og triksene som er nevnt i denne artikkelen, som definitivt burde hjelpe deg.

Mesteparten av tiden er problemet forårsaket av innsamling av elektrisk ladning i den bærbare datamaskinen (vi vil diskutere metoder i detalj for dette nedenfor), men noen ganger kan årsakene være mye mer kroniske som LCD- eller hovedkortrelaterte problemer.

Følgende metoder vil veilede deg gjennom prosessen med å fikse den bærbare datamaskinen din hvis den slås på, men alt du ser er en svart skjerm.

Metode 1: Elektrisk utladning

I denne metoden vil vi lade ut den bærbare datamaskinen helt og deretter slå den på igjen for å se om vi løser problemet:

 1. Slå av datamaskinen ved å trykke på startknappen lenge.
 2. Fjern nå batteriet fra baksiden av datamaskinen. (Hvis du ikke har et utskiftbart batteri, se metode 2)
 3. Nok en gang trykk lenge på startknappen i rundt 60 sekunder.
 4. Slipp knappen nå, og koble datamaskinen til en strømkilde.
 5. Trykk på startknappen igjen, og nå skal du få tilbake skjermen.
 6. Slå av datamaskinen og sett inn batteriet igjen.
 7. Slå datamaskinen på igjen.
 8. Hvis dette ikke fungerer for deg første gang, kan du prøve å gjenta alle trinnene nevnt ovenfor minst 4 ganger. Hvis du ikke får noen resultater selv etter å ha prøvd metode 3 og 4, kan du prøve metode 5 for å diagnostisere hva som er det faktiske problemet.

Metode 2: Elektrisk utladning for bærbare datamaskiner uten uttakbare batterier

Hvis den bærbare datamaskinen din ikke har et flyttbart batteri, bør du prøve følgende trinn:

 1. Trykk på strømknappen for å slå av datamaskinen, men ikke ta fingeren av knappen selv når datamaskinen har slått seg helt av. Hold den plassert der i ytterligere 60 sekunder.
 2. Slipp nå nøkkelen og slå datamaskinen på igjen etter å ha ventet i 10 sekunder.
 3. Hvis dette ikke fungerer for deg og metode 3 og 4 ikke også, kan du prøve metode 5 for å prøve å diagnostisere det faktiske problemet.

Metode 3: Shift + F8 Power

Dette er en annen metode som har fungert på bestemte modeller for noen brukere.

 1. Slå av den bærbare datamaskinen ved å trykke på strømknappen.
 2. Fjern batteriet fra den bærbare datamaskinen, og trykk igjen på strømknappen i omtrent 60 sekunder.
 3. Koble deretter batteriet til igjen og trykk Shift, F8 og av / på- tastene lenge i ytterligere 60 sekunder.

Metode 4: Bruke strøm-, funksjons- (Fn) og F5-tastene

Dette er en siste metode du kan prøve og se om problemet blir løst. Tastemetoden " power", "fn" og " F5" kan fungere spesielt hvis du har en Toshiba-enhet. Prøv disse trinnene:

 1. Slå av den bærbare datamaskinen.
 2. Trykk lenge på strømknappen i rundt 60 sekunder.
 3. Trykk og hold inne strømmen, funksjonen (fn) og F5- tastene i maksimalt 60 sekunder.
 4. Gjenta trinn 3 minst 3-4 ganger før du stopper.
 5. Hvis denne metoden ikke fungerte for deg heller, kan du prøve den siste metoden der vi diskuterer diagnostisering av problemet for mer kroniske tilfeller.

Metode 5: Diagnostiser problemet

Hvis ingen av metodene ovenfor fungerer for deg, kan problemet muligens være litt mer alvorlig. Du vil enten ha deg til å feilsøke den bærbare datamaskinen selv eller ta den inn til service. Prøv disse trinnene for noen grunnleggende diagnoser av problemet:

 1. Få tak i en ekstern skjerm (du kan kjøpe en eller låne en hvis du ikke eier noen) og koble den til den bærbare datamaskinen.
 2. Slå på den bærbare datamaskinen, og hvis du ser skjermen, er det feil på LCD-skjermen, eller kablene som kobles til den, fungerer ikke.
 3. Hvis du ikke ser noen skjerm, er problemet sannsynligvis med hukommelsen eller hovedkortet generelt. På dette stadiet må du demontere den bærbare datamaskinen for å undersøke nærmere. Du kan søke i en spesifikk opplæring for den bærbare datamaskinens modell og følge den til
 4. Sjekk om RAM-en din er riktig installert.
 5. Hvis BIOS-batteriet trenger utskifting eller ikke.

Hvis du ikke føler deg trygg i å fortsette med demonteringen selv, kan du kontakte produsentens supportsenter for eksperthjelp og veiledning.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det