Fix: Omegle-feil ved tilkobling til server

Omegle er et chatterom hvor du kan videochatte med en tilfeldig fremmed hvor som helst i verden, og det er sannsynligvis det mest vellykkede nettstedet for formål. Imidlertid sliter nettstedet fortsatt med feilmeldingen "Feil ved tilkobling til server" som forhindrer deg i å bruke denne tjenesten i det hele tatt.

Omegle Feil ved tilkobling til serveren

Problemet er lett løst, og det er ganske mange metoder du kan finne over hele verden. Likevel har vi samlet de mest vellykkede metodene og presentert dem her på siden. Lykke til!

Hva forårsaker Omegle-feil ved tilkobling til server?

Blant andre årsaker kan feilen være forårsaket av feil innstillinger for Internett-tilkobling som kan løses enten ved å hente inn en IP-adresse og DNS-server eller ved å bruke en VPN til å bruke forskjellige falske innstillinger.

En annen ofte skyldig er surfing av data som samles på datamaskinen din, enten opprettet av nettsteder eller av Flash-plugin. Slette disse informasjonskapslene påvirker ikke nettleseropplevelsen, men det kan løse problemet ditt!

Løsning 1: Reparer korrupte systemfiler

Last ned og kjør Restoro for å skanne etter korrupte filer  herfra , hvis filer blir funnet å være korrupte og mangler å reparere dem, og se om Omegle nå kobler til, hvis ikke fortsett med løsningene nedenfor.

Løsning 2: Bruk dette settet med nyttige kommandoer

Dette settet med kommandoer kjøres i ledeteksten, og det kan hjelpe deg med å løse mange problemer knyttet til nettverkstilkobling. Saken er at dette vil gjenoppbygge noen IP- og DNS-innstillinger og få tilbake noen av dem. Sjekk om denne metoden passer for deg.

 1. Søk etter "Kommandoprompt" ved å skrive den enten rett i Start-menyen eller ved å trykke søkeknappen rett ved siden av den. Høyreklikk den første oppføringen som dukker opp som et søkeresultat, og velg "Kjør som administrator" hurtigmenyoppføring.
 2. I tillegg kan du også bruke Windows Logo Key + R-tastekombinasjonen for å få frem dialogboksen Kjør. Skriv inn “cmd” i dialogboksen som vises, og bruk Ctrl + Shift + Enter-tastekombinasjonen for admin Kommandoprompt.
Kommandoprompt via Kjør-boksen
 1. Skriv inn følgende kommandoer i vinduet og sørg for at du trykker Enter etter å ha skrevet hver enkelt. Vent på meldingen "Drift fullført vellykket" eller noe lignende for å vite at metoden fungerte, og at du ikke har gjort noen feil mens du skriver. Lag en kort pause mellom disse to kommandoene.
ipconfig / flushdns ipconfig / release ipconfig / release6 ipconfig / fornye
 1. Åpne Omegle på nytt i nettleseren din, og sjekk om meldingen "Feil ved tilkobling til server" vises.

Løsning 3: Bruk en VPN for å åpne Omegle

Å bruke en VPN kan være en vanskelig avtale, og du bør alltid konsultere nettverksleverandøren din for å sjekke om det er greit å bruke VPN. Bruk av VPN er også ulovlig i noen land, så sørg for at du ser opp på dette.

Forskjellige har rapportert at bruk av VPN for å åpne dette nettstedet gjorde at det fungerte, så sørg for at du velger et riktig verktøy for å håndtere jobben.

Løsning 4: Slett Flash-nettlesingsdata

Slette disse dataene kan gjøres i nettleseren din, og dette er en av de største løsningene på problemet ettersom Omegle bruker Flash mye.

 1. Naviger til denne lenken ved å klikke på den og sjekk under Flash-innstillingspanelet for nettstedslager. Hvis den ikke lastes automatisk, klikker du på Get Adobe Flash, og en popup skal vises og ber om å kjøre Flash, så bekreft det.
Panelet Macromedia Website Storage Settings
 1. Klikk på Slett alle nettsteder under kategorien Lagringsinnstillinger for nettsteder, og bekreft valget. Start nettleseren på nytt, og Omegle skal fungere.

Løsning 5: Slett alle informasjonskapsler i nettleseren din

Når enkelte nettsteder ikke lastes riktig, kan du enkelt løse problemet ved å slette alle informasjonskapslene du bruker nettleseren. Nettopplevelsen din vil ikke ødelegges, men du vil kunne bruke nettstedet normalt igjen. Denne metoden fungerer ikke for alle, men det er verdt å prøve den siden den er enkel!

Google Chrome:

 1. Fjern nettleserdataene dine i Google Chrome ved å klikke på de tre vertikale punktene øverst til høyre i vinduet. Deretter klikker du på "Flere verktøy" og deretter "Fjern nettlesingsdata". For å fjerne alt velger du "begynnelsen av tiden" som tidsperiode og velger hvilke typer data du vil slette. Vi anbefaler at du tømmer hurtigbufferen og informasjonskapslene.
Slette nettlesingsdata i Chrome
 1. For å bli kvitt ALLE informasjonskapsler, klikk igjen på de tre punktene og velg Innstillinger. Rull ned til bunnen og utvid de avanserte innstillingene.
 2. Åpne Innholdsinnstillinger og bla ned til listen over alle informasjonskapsler som er igjen etter at du allerede har slettet dem i trinn 1. Slett enten alle informasjonskapslene du finner der.
Innstillinger for Google Chrome
 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om 2000 Network Error fortsatt vises når du ser på en stream på Twitch.

Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox-nettleseren ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Klikk på den biblioteklignende knappen øverst til høyre i nettleservinduet (venstre fra menyknappen) og naviger til Historie >> Tøm nylig historie ...
Mozilla Firefox Fjern nyere historie
 1. Det er ganske mange alternativer for deg å administrere nå. Under tidsområdet for å fjerne innstillingen, velg “Alt” ved å klikke på pilen som åpner rullegardinmenyen.
 2. Klikk på pilen ved siden av Detaljer der du kan se akkurat hva som vil bli slettet når du velger alternativet Tøm historikk, da betydningen ikke er den samme som i andre nettlesere, og den inkluderer alle typer nettlesingsdata.
 3. Vi anbefaler at du velger informasjonskapsler før du klikker på Fjern nå. Vent til prosessen er ferdig og start nettleseren på nytt. Sjekk om problemet er borte nå.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det