Fix: Windows Update-feil 80244019

Feil 80244019 er en feilmelding i Windows Update som utløses når Windows-oppdateringene ikke kobler til Windows Server.

Windows Updates er en funksjon innebygd i Windows som er ansvarlig for å sikre systemet ditt ved å sjekke med Windows Update Server og bruke de nødvendige oppdateringene. Den kjører i bakgrunnen, og jobber kontinuerlig for å se etter oppdateringer, og bruke dem. Siden er det ansvarlig for å sikre et stort antall programmer - ting kan gå galt på grunn av tekniske og programvarefeil.

Når oppdateringene slutter å fungere, eller av en eller annen grunn at de ikke oppdaterer, vil den returnere en feilkode som hjelper teknikere til å ta instruksjonene for å løse problemet.

80244019

I denne guiden vil vi feilsøke feil 80244019.

Reparer korrupte filer

Last ned og kjør Restoro for å skanne og gjenopprette korrupte og manglende filer herfra , og fortsett med forslagene nedenfor.

Tilbakestille Windows Update-komponenter for Windows 7

Microsoft har gitt ut en Fixit nummerert 50202 for tilbakestilling av oppdateringskomponenter. Når de tilbakestilles, løser de vanligvis dette problemet på Windows 7. For å kjøre det, klikk (her) for å laste ned Fixit-filen og kjøre den. Godta avtalen og klikk Neste,  og merk av for Aggressiv modus,  og trykk  deretter på  Neste  igjen. Vent til den er ferdig, når den er ferdig og systemet har startet på nytt, må du se etter oppdateringer igjen. Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du gå videre til neste løsning.

Slå på forhindring av datautførelse (DEP) (Windows 7 / Windows 8/10)

Å slå DEP på løste tilsynelatende dette problemet for mange brukere. DEP-funksjonen begrenser avbrudd til Windows-oppdateringer.

Hold den Windows-tasten og trykk på R . Skriv inn sysdm.cpl  og klikk OK .

Klikk deretter Avansert -> Innstillinger -> Beskyttelse av datautførelse. 

Velg Slå på DEP for bare viktige Windows-programmer og -tjenester, og klikk Bruk. Klikk OK.

Start systemet på nytt, og prøv nå å oppdatere.

80244019

Begrens Windows Update (Windows 7 og 8 og 10)

Windows Update-servere kan avvise forespørselen din om å få oppdateringer hvis systemet ditt feilaktig ber om oppdateringer. Det vi skal gjøre videre er å deaktivere kontroll av oppdateringer for andre programmer. Når oppdateringen lykkes, kan du aktivere den på nytt.

Gå til Kontrollpanel. Endre Vis etter type til Store ikoner fra rullegardinlisten øverst til høyre.

Rull ned og klikkWindows Update .

Klikk nå på koblingen Endre innstillinger i venstre rute.

Fjern avmerkingen  Gi meg oppdateringer for andre Microsoft-produkter når jeg oppdaterer Windows. Klikk OK .

Hvis det var allerede ukontrollert , deretter plassere en sjekk ved siden av. Klikk OK . Start systemet på nytt og test for å se om oppdateringene fungerer, hvis ikke, gå videre til neste løsning.

Kontroller og installer den mislykkede oppdateringen manuelt

Noen ganger fungerer oppdateringen manuelt også for å rette opp problemet. Først kan du se oppdateringsloggen din fra Windows Updates og notere deg oppdateringsnummeret som mislyktes.

Gå til Kontrollpanel og søk etter  Windows Update . Klikk nå på Vis oppdateringslogg . Få oppdateringsnummeret og gjør et Google-søk. Gå til Microsoft-siden med oppdateringen og last den ned. Kjør den og installer den.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det