Fix: Kan ikke se andre datamaskiner på nettverket

Windows lar deg enkelt koble til andres datamaskiner bare ved å dele det samme nettverket. Å sette opp denne prosessen er ganske enkelt, og du kan enkelt dele filer på tvers av datamaskiner som er koblet til samme nettverk. Imidlertid mislykkes prosessen noen ganger ganske enkelt, og du kan plutselig ikke se eller koble til andre datamaskiner på samme nettverk.

Denne feilen er til stede i alle versjoner av Windows OS, og den kan løses på en rekke ganske forskjellige måter. Derfor er det viktig at du følger resten av artikkelen nøye for å løse problemet.

Løsning 1: Start datamaskinen på nytt flere ganger

Selv om dette høres ut som det grunnleggende IT-forslaget, har folk løst problemet på denne måten, men noen ganger tok de mer enn en omstart. Noen av delene i kjeden som kjører denne prosessen har blitt ødelagt, og omstart av datamaskinen løste dette problemet.

 1. På din kjørende PC klikker du på Start >> Strømknapp nederst på menyen og velger Avslutt-alternativet.

 1. Når PC-en har slått seg helt av, trekker du ut Ethernet-kabelen fra PC-en hvis du bruker den til å koble til Internett, og lar kabelen være koblet fra i minst et par minutter før du kobler den til igjen. I mellomtiden starter du ruteren på nytt og modemet ditt ved å klikke på av / på-knappene på dem før du kobler kabelen til datamaskinen.
 2. Slå på PCen normalt ved å trykke på av / på-knappen.

Løsning 2: Bekreft at støtten for fildeling av SMB 1.0 / CIFS er installert

For at prosessen skal lykkes, er det flere komponenter som absolutt må installeres riktig på datamaskinen din. En av disse komponentene er definitivt SMB 1.0 / CIFS File Sharing Support, som er en innebygd komponent som er slått på som standard på noen datamaskiner og deaktivert på andre. Du bør absolutt sjekke om prosessen er aktivert på datamaskinen din ved å følge instruksjonene nedenfor:

 1. På tastaturet ditt bruker du Windows Key + R-tastekombinasjonen for å åpne dialogboksen Kjør. Du kan også søke etter Kjør-boksen eller Kontrollpanel direkte i Start-menyen.
 2. Skriv inn Kontrollpanel og klikk OK for å åpne det.

 1. Endre visningen i Kontrollpanel til Kategori og klikk på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 2. På høyre side av skjermen som åpnes, klikker du på Slå Windows-funksjoner på eller av og finn oppføringen SMB 1.0 / CIFS File Sharing Support i listen. Hvis den er satt til å deaktivere, må du merke av i avmerkingsboksen ved siden av den. Klikk OK for å lagre endringene.

Løsning 3: En løsning for brukere av Windows 10

Siden mange nyttige funksjoner i de eldre versjonene av Windows har blitt droppet i noen av de nyeste Windows 10-oppdateringene, vil Windows 10-brukere aldri kunne bruke denne funksjonen den samme igjen, noe som betyr at nettlesingsfunksjonaliteten til nettverk ikke kan løses ordentlig. Heldigvis er det en løsning som er foreslått av noen brukere som er avhengige av å gjøre en datamaskin på nettverket til Master Browser som faktisk vil løse problemet.

 1. Du kan sjekke hvilken datamaskin som er hovedleseren i ledeteksten. Søk etter "Kommandoprompt", høyreklikk på den, og velg alternativet " Kjør som administrator ". Kopier og lim inn følgende kommando, og sørg for at du klikker Enter deretter:
nbtstat -a ComputerName

 1. Du bør gjenta den samme prosessen for hver datamaskin i nettverket. Datamaskinen som faktisk er hovedleseren vil ha verdien __MSBROWSE__ i listen som vises. For å angi hvilken datamaskin som skal være hovedleseren, må du bruke registereditoren for å endre dette.

Før du fortsetter med denne løsningen, anbefales det at du lukker alle kjørende programmer, og det anbefales å lage en sikkerhetskopi av registret ditt i tilfelle noe går veldig galt mens du redigerer det. Ta sikkerhetskopi av registret ditt før du fortsetter.

 1. Åpne Registerredigering ved å skrive “regedit” i søkefeltet eller i dialogboksen Kjør. Naviger til følgende nøkkel i Registerredigering:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Browser \ Parameters

 1. Endre verdien av MaintainServerList fra Auto til Yes ved å høyreklikke på den, velge alternativet Endre og skrive Ja i Verdidatafeltet.
 2. Finn IsDomainMaster-verdien og endre verdien til True på samme måte. Hvis denne nøkkelen ikke er tilgjengelig på dette stedet, høyreklikker du hvor som helst på høyre side av Registerredigering-vinduet, velger Ny >> strengverdi og gir den navnet IsDomainMaster. Høyreklikk på den, velg Endre og sett verdien til True.

 1. Start datamaskinen på nytt og bruk endringene. Hvis du ikke vil at noen annen datamaskin skal ta rollen Master Browser, kan du endre verdien MaintainServerList til Nei.

Løsning 4: Deaktiver Internet Protocol versjon 6 på PC-en

Denne Windows-nettverksfeilen oppstår noen ganger hvis du har aktivert IPv6 og du ikke har en lokal gateway som er nødvendig for å koble til. Det er flere brukere som klarte å løse problemet ved å deaktivere IPV6, mens det ikke fungerte for andre. Det tryggeste alternativet er å prøve å se om det fungerer selv.

 1. Åpne dialogboksen Kjør ved å trykke Windows-logotasten + R-tasten sammen. Skriv deretter inn “ncpa.cpl” i den og klikk OK.

 1. Nå som Internett-tilkoblingsvinduet er åpent, dobbeltklikker du på den aktive nettverksadapteren.
 2. Klikk deretter på Egenskaper og finn oppføringen til Internet Protocol versjon 6 i listen. Deaktiver avkrysningsruten ved siden av denne oppføringen, og klikk OK. Start datamaskinen på nytt for å bekrefte endringene, og sjekk om feilen vises igjen.

Løsning 5: Deaktiver enhver VPN-tilkobling du kan ha kjørt

Dette er et viktig skritt siden noen brukere har rapportert at visse Windows-oppdateringer har initialisert en VPN-tilkobling som forhindrer hjemmegruppen i å starte riktig. VPN er alltid et stort nei hvis du vil ha fungerende lokale forbindelser. Følg instruksjonene nedenfor for å slå av Windows VPN:

 1. Åpne Innstillinger-appen ved å klikke Start-menyknappen og klikke på tannhjulikonet nederst til venstre på Start-menyen.
 2. Klikk på Nettverk og Internett-delen i Innstillinger-vinduet og bytt til VPN-delen.

 1. Finn VPN-tilkoblingen du kjører, klikk på den og klikk på Fjern-knappen. Godta eventuelle dialogalternativer Windows kan kaste på deg og starte datamaskinen på nytt for å kunne bruke endringene. Sjekk om du nå kan se og koble til andre datamaskiner i nettverket.

Løsning 6: Start en bestemt tjeneste på nytt

Det er en tjeneste som heter Funksjon Discovery Provider Host, som er viktig for denne prosessen, og brukere har rapportert at tilpasning av denne tjenesten har hjulpet dem med å koble seg til hjemmegruppen igjen og se andre datamaskiner i nettverket.

 1. Hvis du bruker en versjon av Windows eldre enn Windows 10, er den enkleste måten å få tilgang til tjenestene som kjører på PC-en din, ved å klikke på Start-knappen og navigere til dialogboksen Kjør.
 2. Skriv “services.msc” i dialogboksen og vent til listen over tjenester åpnes.

 1. Hvis du bruker Windows 10, kan du også få tilgang til tjenester ved å bruke Ctrl + Shift + Esc-tastekombinasjonen for å få opp Task Manager.
 2. Naviger til kategorien Tjenester i Oppgavebehandling og klikk på Åpne tjenester nederst i vinduene, ved siden av tannhjulikonet.

Når du har åpnet Tjenester, følger du instruksjonene nedenfor.

 1. Finn funksjonstjenesteleverandøren ved å klikke på Navn-kolonnen for å sortere tjenestene i alfabetisk rekkefølge.
 2. Høyreklikk på tjenesten og klikk på Egenskaper.

 1. Naviger til oppstartstypen og sett den til Automatisk, men sørg for at tjenestestatus er Kjører eller Startet.
 2. Hvis statusen sier Stoppet, må du klikke på Start-knappen i Egenskaper-vinduet før du fortsetter.
 3. Klikk deretter på gjenopprettingsfanen, finn alternativet Første feil og velg å starte tjenesten på nytt. Dette alternativet sørger for at tjenesten starter på nytt automatisk hvis den mislykkes. Gjør det samme for andre feil og påfølgende feil.

Tjenesten skal starte nå, og du vil ikke ha noen problemer med å håndtere den i fremtiden. Du kan imidlertid få følgende feilmelding når du klikker på Start:

"Windows kunne ikke starte Host Discovery Provider Host-tjenesten på lokal datamaskin. Feil 1079: Kontoen som er spesifisert for denne tjenesten, skiller seg fra kontoen som er spesifisert for andre tjenester som kjører i samme prosess. "

Hvis dette skjer, følg instruksjonene nedenfor for å fikse det.

 1. Følg trinn 1-4 fra instruksjonene nedenfor for å åpne tjenestens egenskaper.
 2. Naviger til kategorien Logg på og klikk på nettleseren ....

 1. Under "Angi objektnavnet du vil velge" skriver du inn datamaskinnavnet og klikker på Kontroller navn og venter på at navnet skal bli autentisert.
 2. Klikk OK når du er ferdig, og skriv inn administratorpassordet i passordboksen når du blir bedt om det.
 3. Klikk OK og lukk dette vinduet.
 4. Naviger tilbake til Funksjoner Discovery Provider Host egenskaper og klikk Start.
 5. Lukk alt og sjekk om du er i stand til å opprette en riktig tilkobling til Internett.

Løsning 7: Tilbakestill nettverk

Denne enkle metoden fungerte for få brukere. Dette tilbakestiller ganske enkelt nettverksinnstillingene dine, og du må kanskje tilpasse andre ting du har endret i mellomtiden. Følg instruksjonene nedenfor:

 1. Åpne Innstillinger-appen ved å klikke Start-menyknappen og klikke på tannhjulikonet nederst til venstre på Start-menyen.
 2. Klikk på Nettverk og Internett-delen i Innstillinger-vinduet, og bytt til Status-delen.

 1. Nederst på siden til høyre bør du se en Network Reset-knapp. Klikk på den og godta eventuelle dialoger som vises. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.
 2. Åpne File Explorer og naviger til nettverket. Når varselet vises, klikker du på knappen for å aktivere Network Discovery.

Løsning 8: Installer drivere og kommandoprompter på nytt

Det er ganske mange andre ting du kan prøve å løse problemet ditt. Å installere driverne relatert til nettverk på nytt, bør løse problemet sammen med visse kommandoprompt-justeringer som er ganske enkle å kjøre og vedlikeholde.

 1. Skriv inn “Enhetsbehandling” i søkefeltet for å åpne Enhetsbehandling-konsollen.

 1. Utvid feltet "Nettverkskort". Dette vil liste opp alle nettverkskort som maskinen har installert. Høyreklikk på adapteren du vil avinstallere, og velg “Avinstaller”. Dette fjerner adapteren fra listen og avinstallerer enheten.
 2. Klikk "OK" når du blir bedt om å avinstallere enheten. Dette fjerner adapteren fra listen og avinstallerer driveren. Forsikre deg om at du gjentar prosessen for alle nettverksdriverne du finner. De bør alle være oppført under delen Nettverkskort.
 3. Søk etter "Kommandoprompt", høyreklikk på den, og velg alternativet "Kjør som administrator". Kopier og lim inn følgende kommandoer, og sørg for at du klikker Enter etter hver av dem:
ipconfig / flushdns ipconfig / registerdnsipconfig / slipp ipconfig / fornye netsh int ip reset netsh winsock reset

 1. Start datamaskinen på nytt, og Windows bør installere driverne på nytt automatisk. Sjekk om problemet er borte.

Løsning 9: Aktiver gjestekontoen på din PC

Et rart triks som fungerte for flere brukere som av en eller annen grunn hadde deaktivert gjestekontoen på PC-en.

 1. Åpne Registerredigering ved å skrive “regedit” i søkefeltet eller i dialogboksen Kjør. Naviger til følgende nøkkel i Registerredigering:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanWorkstation \ Parameters

 1. Endre verdien av AllowInsecureGuestAuth til 0x1 ved å høyreklikke på den, velge alternativet Endre og skrive 0x1 i Verdidatafeltet.

Løsning 10: Justering av kontrollpanel

 1. På tastaturet ditt bruker du Windows Key + R-tastekombinasjonen for å åpne dialogboksen Kjør. Du kan også søke etter Kjør-boksen eller Kontrollpanel direkte i Start-menyen.
 2. Skriv inn Kontrollpanel og klikk OK for å åpne det.

 1. Endre visningen i Kontrollpanel til Kategori og klikk på Vis nettverksstatus og oppgaver under Nettverk og Internett.
 2. Klikk på Avanserte delingsinnstillinger, og se etter alternativet Slå på automatisk oppsett av nettverkstilkoblede enheter i din nåværende nettverksprofil og fjern merket for avkrysningsruten.

 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om du kan se andre datamaskiner i nettverket ditt.

Løsning 11: Tillat gjennom brannmur

I noen tilfeller kan det hende at noen av funksjonene i operativsystemet blir blokkert av datamaskinens brannmur på grunn av dette problemet blir utløst. Hvis brannmuren blokkerer datamaskinen din fra å kunne koble seg ordentlig til et nettverk, oppstår problemet der du ikke kan se de andre datamaskinene i nettverket. Derfor vil vi i dette trinnet tillate denne funksjonen gjennom brannmuren. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn "Kontrollpanel" og trykk "Enter" for å starte det klassiske kontrollpanelgrensesnittet.
 3. I kontrollpanelet klikker du på alternativet “Vis etter:” og velger deretter “Store ikoner” -knappen.
 4. Klikk på "Windows Defender Firewall" og velg deretter "Tillat en app eller funksjon gjennom brannmur" .
 5. Klikk på "Endre innstillinger" og gi administratorrettigheter for å kunne endre disse innstillingene.
 6. Sørg for å sjekke både "Offentlig" og "Privat" for alternativet "Fildeling og skriverdeling over SMB Direct" .
 7. Lagre endringene og lukk deretter ut av vinduet.
 8. Prøv å sjekke om du nå kan se de andre nettverkene på datamaskinen.

Løsning 12: Starte service

I noen tilfeller kan det være mulig at nettlesertjenesten på datamaskinen din er konfigurert på en slik måte at den enten kan deaktiveres eller konfigureres til å startes manuelt. Derfor vil vi i dette trinnet la tjenesten starte automatisk alene. For å gjøre det:

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å starte kjøringsprompten.
 2. Skriv inn “services.msc” og trykk deretter “Enter” for å starte tjenesteadministrasjonsvinduet.
 3. I tjenestestyringen, rull ned og dobbeltklikk på “Computer Browser” -tjenesten.
 4. Klikk på rullegardinmenyen "Oppstartstype" og velg "Automatisk" -knappen.
 5. Når du har valgt automatisk, klikker du på "Start" -knappen og venter på at Windows skal starte denne tjenesten på datamaskinen din.
 6. Lagre endringene og sjekk om det løser problemet ditt.

Løsning 13: Diagnostisere nettverksproblemer

Det er mulig at datamaskinnettverkskonfigurasjonene kanskje ikke er riktig konfigurert på grunn av dette problemet blir utløst. Derfor vil vi bruke ledeteksten for å identifisere om det eksisterer et nettverksproblem på datamaskinen din, og vi løser det ved å kjøre feilsøkingsprogrammet. For det:

 1. Gå på datamaskinen du vil koble til, og trykk “Windows” + “R” -tastene på tastaturet for å starte kjøringsprompten.
 2. Skriv inn "Cmd" og trykk "Enter" for å starte ledeteksten.
 3. Skriv inn følgende kommando i ledeteksten og trykk “Enter” for å vise IP-informasjonen til datamaskinen.
 4. Legg merke til IP-adressen som er oppført under "Standard Gateway" -overskriften, som skal være i "192.xxx.x.xx" eller et lignende format.
 5. Når du har fått IP-adressen til datamaskinen du prøver å koble til, kan du komme tilbake til din egen datamaskin for videre testing.
 6. Trykk på "Windows" + "R" på din personlige datamaskin for å starte Kjør ledeteksten og skriv inn "Cmd" for å åpne ledeteksten.
 7. Skriv inn følgende kommando i ledeteksten og trykk “enter” for å utføre den.

  ping (IP-adresse på datamaskinen som vi vil koble til)

 8. Vent på ledeteksten for å fullføre pingingen av IP-adressen og noter resultatene.
 9. Hvis ping er vellykket, betyr det at IP-adressen er tilgjengelig.
 10. Etter dette, hvis pingen ikke lykkes, må vi kjøre feilsøkingsverktøyet for nettverket.
 11. Trykk på “Windows” + “I” for å starte innstillingene.
 12. Klikk på "Oppdater og sikkerhet" og klikk deretter på "Feilsøk" -knappen på venstre side av vinduet.
 13. Klikk på "Internett-tilkoblinger" og deretter på "Kjør feilsøkingsprogrammet" .
 14. Følg instruksjonene på skjermen for å kjøre feilsøkingsprogrammet fullt ut, og sjekk om du kan se andre datamaskiner i nettverket.

Løsning 14: Endring av ruter- og DNS-innstillinger

Det er mulig at du kanskje ikke har konfigurert DNS-innstillingene dine riktig, og hvis du har gjort en manuell endring av DN-serverne som datamaskinen bruker for internettforbindelsen din, kan feilen utløses hvis de ikke samsvarer med DNS-serverne som den andre datamaskinen i nettverket bruker.

Noen rutere inneholder også en trådløs isolasjonsfunksjon som forhindrer at andre datamaskiner som er koblet til det samme internett, kan koble til eller se datamaskinen din. Derfor, i dette trinnet, vil vi først endre DNS-innstillingene, og deretter vil vi konfigurere om disse ruteren innstillingene for å tillate optimal tilkobling. For det:

 1. Trykk " Windows" + " R" knappene samtidig på tastaturet.
 2. En kjøredialogboks vises på skjermen, skriv “Kontrollpanel i den tomme boksen, og klikk “OK”.
 3. Klikk på alternativet "Vis etter:" og velg "Små ikoner" fra listen. Deretter klikker du på “Nettverks- og delingssenter”.
 4. Velg “Endre adapterinnstillinger”.
 5. Velg ditt spesifikke tilkoblingsikon (enten lokal eller trådløs tilkobling), høyreklikk på det og klikk på “Egenskaper”.
 6. Klikk nå på “ Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) ” og klikk deretter på Egenskaper-ikonet.
 7. Inne i egenskapene bør ikke " Få DNS-serveradresse " automatisk kontrolleres hvis du har endret denne innstillingen før.
 8. Sørg for å sjekke dette alternativet for både IP-adressen og DNS-serveren, slik at datamaskinen bruker automatisk DNS-gjenkjenning.

Nå som vi har aktivert automatisk gjenkjenning for DNS, må vi endre ruterinnstillingene. For det:

 1. Start nettleseren din og skriv inn IP-adressen din i adressefeltet.
 2. For å finne IP-adressen vår, trykk "Windows" + " " R "for å starte kjøringsprompten. Skriv inn "CMD" og trykk "Shift" + "Ctrl" + "Enter" for å gi administratortillatelser. Skriv også inn “ipconfig / all” i cmd og trykk “Enter”. IP-adressen du må oppgi, skal være oppført foran alternativet "Standard gateway" og se ut som "192.xxx.xx".
 3. Etter å ha angitt IP-adressen, trykk “Enter” for å åpne ruteren påloggingsside.
 4. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt i de respektive kategoriene på ruterens påloggingsside som begge skal skrives på baksiden av ruteren. Hvis de ikke er det, bør standardverdiene være "Admin" og "admin" for både passordet og brukernavnet.
 5. Nå som du har logget deg på rutersiden i nettverket ditt, kan du se etter innstillingen “Client Isolation, AP Isolation, or a Wifi Isolation” .
 6. Når du har funnet den, fjerner du merket for eller deaktiverer denne innstillingen og lagrer endringene.
 7. Kontroller om du kan se andre datamaskiner i nettverket ditt etter at du har deaktivert denne innstillingen.

Løsning 15: Endre nettverksprofil

Det er mulig at du i noen tilfeller kanskje ikke har valgt riktig nettverksprofil som tillater deling av skriver og filer i et nettverk, og på grunn av dette kan du ikke se andre datamaskiner i nettverket ditt. Derfor, i dette trinnet, vil vi endre nettverksprofilen, og så vil vi sjekke om dette løser problemet på datamaskinen vår. For det:

 1. Trykk på "Windows" + "I" for å starte innstillingene og klikk på "Nettverk og Internett" .
 2. I nettverks- og internettalternativet klikker du på "Status" -knappen fra venstre side og velger deretter "Endre tilkoblingsegenskaper" -knappen.
 3. Herfra sjekker du "Privat" -profilen for å kommunisere til datamaskinen du stoler på at nettverket du er koblet til, og andre datamaskiner på nettverket skal kunne se og kommunisere med datamaskinen din.
 4. Sjekk om problemet vedvarer etter å ha gjort det.

Løsning 16: Konfigurere delingstjenester på nytt

Det er mulig at datamaskinen din kanskje automatisk har konfigurert noen tjenester som skal deaktiveres ved oppstart, og på grunn av dette kan det hende at nettverksoppdagingsfunksjonen på datamaskinen ikke fungerer som den skal. Derfor, i dette trinnet, vil vi konfigurere disse tjenestene på nytt fra tjenesteadministrasjonsvinduet, og så vil vi sjekke om dette løser problemet. For det:

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å starte kjøringsprompten.
 2. Skriv inn “services.msc” og trykk deretter “Enter” for å starte tjenesteadministrasjonsvinduet.
 3. Nå blar du gjennom listen og en etter en, dobbeltklikker du på følgende tjenester og utfører trinnene nedenfor.
  Funksjon Discovery Provider Host Funksjon Discovery Ressurspublikasjon SSDP Discovery UPnP Device Host Workstation
 4. Klikk på rullegardinmenyen "Oppstartstype" og velg knappen "Automatisk (forsinket start)" .
 5. Når du har valgt automatisk, klikker du på "Start" -knappen og venter på at Windows skal starte denne tjenesten på datamaskinen din.
 6. Lagre endringene og sjekk om det løser problemet ditt.

Løsning 17: Utfør kommando

Det er mulig at nettverksoppdagingsfunksjonen i noen tilfeller kanskje ikke er aktivert på datamaskinen din selv etter at den er aktivert fra innstillingene. Derfor, i dette trinnet, vil vi kjøre en kommando i en forhøyet ledetekst, og så vil vi sjekke om det løser problemet med datamaskinen vår. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn "Cmd" og trykk "Shift" + "Ctrl" + "Enter" for å åpne den med administratortillatelser.
 3. Skriv inn følgende kommando i ledeteksten, og vent til den blir utført på datamaskinen.
  netsh advfirewall firewall set rule group = "Network Discovery" new enable = Ja
 4. Lukk ledeteksten og sjekk om problemet fortsatt eksisterer.

Løsning 18: Endre hovedleser

Det er mulig at datamaskinen din ikke er satt til å være hovedleser på datamaskinen på grunn av at dette problemet utløses for deg. Derfor vil vi i dette trinnet endre noen registerkonfigurasjoner, og så vil vi sjekke om det har løst dette problemet på datamaskinen vår. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “Regedit” og trykk “enter” for å åpne registereditoren.
 3. I Registerredigering navigerer du til følgende sted.
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Browser \ Parameters
 4. Dobbeltklikk på “MaintainServerList” -alternativet og sett det til “Ja”.
 5. Høyreklikk på et tomt område, og klikk deretter på "Ny" -alternativet.
 6. Velg “Strengverdi” fra listen og gi den navnet “IsDomainMaster”.
 7. Sett verdien til True og gå ut av registereditoren.
 8. Kontroller om det har løst problemet på datamaskinen din.

Løsning 19: Endre adapterkonfigurasjoner

Det er mulig at adapteren kanskje ikke er riktig konfigurert på grunn av at denne feilen blir utløst på datamaskinen din. Derfor vil vi i dette trinnet endre noen adapterkonfigurasjoner slik at datamaskinen kan se andre datamaskiner i nettverket. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “ncpa.cpl” og trykk “Enter” for å starte nettverkskonfigurasjonspanelet.
 3. I nettverkskonfigurasjonspanelet høyreklikker du på “Nettverksadapter” du bruker og velger “Egenskaper”.
 4. I egenskapene sjekker du både "Link-Layer Topology" -drivere i listen og velger "Installer".
 5. Steng nettverkskonfigurasjonspanelet og sjekk om problemet fortsatt vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det