Slik løser du & ldquo; sjåføren kan ikke slippe for feil & rdquo; feil på Windows 7, 8 og 10

Driveren kan ikke frigjøre til feil er en feilmelding som skjer med brukere av Gigabyte-hovedkort. Selve meldingen forteller ikke hvilken driver som har problemer, men den har vært tett koblet til Gigabyte-hovedkort, spesielt de som ikke har trådløse funksjoner. Feilen i meldingen er faktisk ikke å finne den trådløse maskinvaren, og feilgjenopprettingsprotokollen i koden er utilstrekkelig, noe som gir deg denne feilen.

Dette problemet vises når du bruker programvaren til Gigabyte. Den mest problematiske er Cloud Station Server , og siden det avhenger av å ha Wi-Fi-funksjoner, har datamaskiner uten slike muligheter problemer med det.

føreren kan ikke slippe-til-feil

Det er to ting du kan gjøre for å løse dette, men begge er nærmere en løsning enn en reell løsning. Inntil Gigabyte utsteder en løsning på dette problemet, er de omtrent de eneste tingene du kan gjøre for å løse det.

Metode 1: Deaktiver Home Cloud, GIGABYTE Remote og Remote OC i App Center

Hvis du trenger Gigabyte App Center, kan du deaktivere funksjonene som forårsaker problemene.

  1. Åpne App Center.
  2. Åpne Cloud Station Server
  3. Du vil se en skjerm med fem faner nederst. De tre første, ( Home Cloud, Gigabyte Remote og Remote OC), er de faktiske funksjonene som forårsaker feilen, og de har alle en bryter merket Kjør alltid ved neste omstart .
  4. Slå av alle bryterne for funksjonene, og start enheten på nytt. Du bør ikke se feilmeldingen nå.

Metode 2: Avinstaller programvaren helt

Prosessen som kjører i bakgrunnen mens popup- vinduene vises, er Cloud Station Servers ubssrv- prosess. Avinstallering av programvaren forhindrer at prosessen kjører og løser problemet ditt. Men hvis du trenger avanserte funksjoner som programvaren tilbyr, må du gå på akkord.

  1. Trykk på Windows- tasten på tastaturet, og skriv Kontrollpanel, og åpne deretter resultatet.
  2. høyre, bytt til Store ikoner eller Små ikoner vise, og åpne Programmer og funksjoner.
  3. I listen over programvare, finn Gigabyte Du har nå et valg mellom å fjerne bare Cloud Station Server, eller hele App Center. Å fjerne alt fungerer vanligvis bedre.
  4. Velg programvaren du vil fjerne, og velg Avinstaller fra øverste verktøylinje . Følg veiviseren, og start systemet på nytt til slutt.

Gitt at brukere har stått overfor dette problemet med en rekke Gigabyte-hovedkort og med flere versjoner av Windows, er det uklart hvorfor de ikke har gjort noe for å fikse dette problemet. Imidlertid, hvis du ikke vil at popup-vinduene skal vises, følg de ovennevnte metodene, og du vil bli kvitt dem.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det