Fix: Det er noen data etter slutten av nyttelastdataene

Flere brukere rapporterer om å få "Det er noen data etter slutten av nyttelastdata" når de prøver å hente ut et arkiv med 7Zip-verktøyet. Dette er ikke en konvensjonell feil, men mer som en advarsel, siden den ikke forstyrrer utvinningsprosessen.

Advarsel: Det er noen data etter slutten av nyttelastdataene

Hva forårsaker advarselen "Det er noen data etter slutten av nyttelastdata"?

Vi undersøkte problemet ved å se på ulike brukerrapporter og deres oppløsninger. Fra det vi samlet, er det flere scenarier som vil føre til at denne advarselsmeldingen vises. Her er de vanligste scenariene:

 • En 7-Zip-feil - Advarselen "Det er noen data etter slutten av nyttelastdata" på hvert ekstraksjonsforsøk er et kjent problem med 7Zip, men bare på eldre bygg. Problemet er kjent for å oppstå med build 16.02 og eldre builds. Selv om utviklerne ikke egentlig har forklart problemet, spekulerer brukerne i at det er relatert til bruk av RAR-kryptering på visse typer data. I de siste versjonene av 7Zip har problemet blitt adressert av utviklerne av utvinningsverktøyet.
 • 7-Zip-verktøyet oppdager ikke arkivtypen - Denne advarselen kan også oppstå hvis 7-Zip-verktøyet ikke oppdager arkivtypen til filen.
 • 7-Zip-verktøyet rapporterer en arkivfeil - Som utviklerne har nevnt, er de nyeste 7-Zip-programmene programmert til å rapportere feil med visse filtyper. Dette er tilfelle med TAR-arkiver. Inntil nå vil dårlige sektorer fra TAR-filer ikke rapporteres av 7-Zip, men med de siste versjonene, får du denne feilen som signaliserer at det er dårlige sektorer i arkivet du prøver å trekke ut.

I noen tilfeller kan meldingen "Det er noen data etter slutten av nyttelastdata" ignoreres, siden den ikke påvirker det utpakkede arkivet eller noen av filene. Det avhenger imidlertid av utvidelsen av arkivet brukeren prøver å hente ut.

Hvis du sliter med å løse dette problemet, vil denne artikkelen gi deg noen reparasjonsstrategier. Nedenfor har du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst. For best resultat, følg metodene nedenfor i rekkefølge til du finner en løsning som er effektiv for å løse problemet i ditt spesielle tilfelle. La oss begynne!

Metode 1: Oppdater 7-Zip til den nyeste versjonen

Det første du bør gjøre når du støter på denne typen feil, er å sørge for at du bruker den nyeste versjonen av 7-Zip. For å sikre at du ikke ser advarselsmeldingen på grunn av en gammel 7-Zip-feil, la oss forsikre deg om at din 7-Zip-build er nyere enn build 16.02.

For å gjøre dette, åpne 7-zip og gå Hjelp (i båndlinjen) og klikk på About 7-Zip . Sjekk deretter om byggnummeret er nyere enn versjon 16.02.

Hock for å sjekke byggenummeret til 7 Zip-verktøyet

Hvis 7-Zip-byggnummeret ditt er eldre eller lik versjon 16.02, må du oppdatere komprimeringsverktøyet. For å gjøre dette, følg guiden nedenfor:

 1. Gå til denne lenken ( her ) og klikk på Last ned-lenken tilknyttet 7-Zip versjon 18.5. Sørg for å laste ned riktig versjon i henhold til Windows-arkitekturen.Last ned den siste 7-Zip-versjonen i henhold til Windows-arkitekturen
 2. Åpne installasjons kjørbar og installer 7-zip ved å velge et sted (eller la standard) og klikke på Installer- knappen.Installerer 7-glidelås
 3. På slutten av installasjonen, klikk Ja for å starte maskinen på nytt for å fullføre installasjonen.Start maskinen på nytt

Ved neste oppstart, se om du kan trekke ut arkivet med 7-zip uten å støte på "Det er noen data etter slutten av nyttelastdataene". Hvis den samme advarselen fremdeles oppstår, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Gi navnet på utvidelsen fra .zip til .rar

Hvis den første metoden ikke lyktes, la oss se om denne feilen oppstår på grunn av en inkonsekvens i hvordan utvinningsverktøyet bestemmer filtypen. Noen brukere som har håndtert den samme feilmeldingen, har klart å få problemet løst ved å gi navnet på utvidelsen fra .zip til .rar.

Dette bør imidlertid ikke lenger være et problem hvis du oppdaterte til den siste versjonen ved hjelp av metode 1. Men hvis du ikke vil oppdatere av en eller annen grunn, kan du prøve å omgå problemet ved å gi nytt navn til arkivet med .rar-utvidelsen og trekke ut det igjen. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Først og fremst må du sørge for at fles-utvidelsene er synlige ved å åpne File Explorer og gå til View og sørge for at ruten som er tilknyttet filnavnet er merket av.Aktivere filnavnutvidelser fra File Explorer
 2. Høyreklikk på arkivet som viser "Det er noen data etter slutten av nyttelastdata" under utvinningspunktet og velg Gi nytt navn.

  Endrer navn på 7-Zip-arkiv

 3. Deretter endrer du utvidelsen etter “.” fra .zip til .rar og trykk Ja ved bekreftelsesmeldingen.Endrer utvidelsen av arkivet
 4. Høyreklikk deretter på det nå modifiserte 7-zip arkivet og gå til 7-Zip Extract Files. Du skal nå kunne fullføre utvinningen uten å støte på feilen "Det er noen data etter slutten av nyttelastdata".

  Ekstraherende arkiv med 7-glidelås

Hvis denne metoden ikke lyktes, eller hvis du leter etter en annen tilnærming, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Bruk av Universal Extractor

Hvis de to metodene ovenfor har vist seg å være ineffektive, eller hvis du leter etter en annen tilnærming for å laste ned arkivet, kan du også bruke Universal Extractor. Flere brukere som ikke klarte å bruke filene som ble hentet med 7-Zip etter å ha mottatt feilen "Det er noen data etter slutten av nyttelastdata", har rapportert at de var i stand til å pakke ut filene uten problemer med Universal Extractor.

Her er en rask guide til å gjøre dette:

 1. Gå til denne lenken ( her ), bla ned til nedlastingsdelen og klikk på UniExtract Installer.

  Last ned UniExtract installasjonsprogrammet

 2. Åpne installasjons kjørbar og følg instruksjonene på skjermen for å installere Universal Extractor på systemet.Installere Universal Extractor
 3. Når installasjonen er fullført, høyreklikker du på arkivet og klikker på UniExtract-filer .Pakke ut filene med Universal Extractor
 4. Fullfør utvinningen ved å velge en destinasjonskatalog. Du får ikke en feilmelding så lenge sektorene er intakte.Pakke ut filene med Universal Extractor

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det