Fix: Sims 4 Mods fungerer ikke

The Sims 4 er den fjerde store utvidelsen til Sims videospillserien. Den er utviklet av Maxis og utgitt av Electronic Arts. Spillet ble opprinnelig lansert for Windows OS, men støtten ble også utvidet til macOS en stund senere. Spillet fikk mye trekkraft da det ble utgitt av spillmiljøet.

Vi har mottatt mange rapporter om problemet der Sims 4 mods ikke fungerer. Enten henter spillet ikke modfilene du har limt inn i katalogen, eller modet klarer ikke å initialisere. Vi så på flere brukerrapporter og brukte saker for å komme til den konklusjonen at problemet oppstod på grunn av flere forskjellige årsaker.

Hva får Sims 4 mods til å ikke fungere?

Vi analyserte flere tilfeller av hvorfor mods ikke fungerte problem på brukerens datamaskiner. Her er noen av grunnene til hvorfor du kan møte en lignende situasjon.

 • Mod-filer i .zip-format: Mod-filene som du laster ned via internett er i zip-format. For å plassere dem riktig, må du pakke dem ut og deretter plassere innholdet. Hvis dette ikke er tilfelle, vil modene ikke fungere.
 • Mods er deaktivert i spillet: Sims 4 introduserte et nytt alternativ der brukere kan bestemme om de vil aktivere mods eller ikke. Normalt er dette alternativet deaktivert som standard. Du må sørge for at den er aktivert før modene kan lastes inn i spillmotoren.
 • Dårlig oppdatering: Sims 4 kom også over en feil der spillet sluttet å hente mod-filer helt, uansett om alternativet var aktivert eller ikke. Her løser du problemet med å oppdatere spillet til den nyeste versjonen.
 • Dårlig hurtigbuffer: Som alle andre spill, har Sims 4 også en hurtigbuffermappe der alle midlertidige data er lagret for driften. Det er mulig at hurtigbuffermappen er ødelagt, og på grunn av dette lastes ikke modene. Oppdatering av hurtigbufferen fungerer her.
 • Bad mods: Hvis det er noen korrupte eller dårlige mods i mods katalogen, er det en mulighet for at hele partiet av mods ikke vil fungere. Her må vi bruke en teknikk der vi tester hver mod en for en for å finne den skyldige og se bort fra den fra mappen.
 • Ikke-støttede mods: Sims 4 slipper oppdateringer nå og da for å introdusere nye funksjoner eller fikse feil. Modene må oppdateres av skaperne også i løpet av denne tiden. Hvis modsene ikke oppdateres av skaperne, og de kommer i konflikt med spillmotormekanikken, vil modsene ikke lastes inn.
 • One Drive: Vi kom også over flere tilfeller der brukere som bruker One Drive ikke klarte å laste inn alle modene eller bare delvis ble lastet inn. One Drive sikkerhetskopierer automatisk filene fra datamaskinen din og fjerner også noen av dem for å spare plass. Dette kan vise seg å være problematisk for spillet.
 • Korrupt nåværende spill: Sims 4 lar brukerne lage flere forskjellige husholdninger. Vi kom over noen tilfeller der husholdningen selv var korrupt og den ikke klarte å laste inn noen nye mods. Å laste en ny husstand og sjekke der vil bekrefte situasjonen.
 • Eldre mods: Hvis du prøver å starte mods som tilhører de tidligere versjonene av Sims, vil de ikke fungere i Sims 4.

I denne artikkelen vil vi gå gjennom alle mulige årsaker til problemet og hva du kan gjøre for å fikse det. Hvis du står overfor et lignende problem, start fra den første løsningen og arbeid deg nedover deretter. Løsningene er skrevet i form av enkelhet og nytten av handlingene. Forsikre deg om at du er logget på som administrator før du fortsetter.

Løsning 1: Kontrollere nedlastede modfiler

Før vi begynner med noen annen løsning, vil vi sjekke om modfilene du har plassert i mods-mappen er i riktig format. Normalt er formatet som modfilene er når du laster dem ned fra skaperens nettsted .zip. Årsaken til at spillet ikke kan se og bruke innholdet i .zip-filen er at spillmotoren ikke er designet for å pakke ut pakken hver gang, da dette vil ta mye tid og CPU-energi.

 1. Naviger til Sims 4- installasjonskatalogen.
 2. Deretter navigerer du til følgende underkatalog:
Elektronisk kunst> Sims 4> Mods
 1. Sjekk nå innholdet i mod-mappen. Forsikre deg om at hver mod-pakke er pakket ut og i mappeformat (sørg også for at det ikke er noen undermapper der modet er presentert. Tenk på eksemplet nedenfor:
Sims 4> Mods> * mod mappenavn * * mod filer *

Her skal modfilene være i følgende format:

Sims 4> Mods> * mod mappenavn *> * mod filer *

Merk: Du kan også prøve en annen løsning der du plasserer hele mods-mappen i en annen mappe og plasserer den i hovedmodkatalogen. Dette er et langt skudd, men det fungerte for flere mennesker på grunn av ukjente årsaker.

Løsning 2: Kontrollere om mods er aktivert i spillet

Som nevnt før, rullet Sims 4 ut en oppdatering der brukerne fikk et alternativ i spillet som tillot dem å aktivere / deaktivere modene. Tidligere var dette ikke tilfelle, og spillet ville automatisk laste alle modene så lenge de var i mods-mappen. I denne løsningen vil vi navigere til alternativene i spillet og sørge for at alternativet er aktivert.

 1. Start Sims 4- spillet og klikk på menyknappen (tre prikker i øverste høyre hjørne av spillet).
 2. Naviger til Spillalternativer> Annet . Nå må du sjekke følgende to alternativer:
Aktiver tilpasset innhold og mods Skriptmodus tillatt
 1. Klikk Bruk endringer og avslutt. Start spillet på nytt riktig, og prøv å laste inn modene. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 3: Kontroll av modtype og kompatibilitet

Sims 1, 2 og 3 hadde også støtte for mod-filer og tillot brukere å tilpasse spillingen deres i henhold til deres vilje. Det skal imidlertid bemerkes at eldre versjonsmodus ikke støttes av de nyere versjonene av spillet. For eksempel, hvis du lastet ned et mod for Sims 3, vil det ikke støttes og spilles med Sims 4.

Derfor bør du navigere til modets nettsted og sørge for at modet du lastet ned, faktisk er det fra Sims 4 og ikke av de tidligere versjonene. Du kan enkelt sjekke dette ved å se endringsloggen eller kategorien de er plassert i. Identifiser de inkompatible modiene og fjern dem.

En annen ting å sjekke er mod-kompatibiliteten med ditt nåværende Sims 4-spill. Vi kom over flere forskjellige tilfeller der modforfatteren ikke oppdaterte den eksisterende versjonen av modet for å være kompatibel med den nyeste versjonen av Sims, noe som førte til at modet kom i konflikt og ikke fungerte som forventet. Naviger til det offisielle mod-nettstedet og sjekk om den nåværende versjonen av modet du har brukt, fungerer som det skal i Sims 4. Du kan også se på forskjellige fora.

Løsning 4: Installere de nyeste Sims 4

Det var et universelt problem i Sims 4 der spillet på et tidspunkt sluttet å støtte mods helt, enten de var aktivert eller ikke. Dette forårsaket en global opprør mot spillerne om modets funksjonalitet, og de klarte ikke å tilpasse spillet sitt på noen måte. Electronic Arts ga raskt ut en oppdatering som omgikk problemet. Hvis du har en eldre versjon av Sims 4 installert, anbefales det at du følger metoden nedenfor for å oppdatere den til den siste versjonen.

Start Origin-spillmotoren og se etter tilgjengelige oppdateringer. Hvis det er det, må du ikke forsinke og oppdatere Sims 4 umiddelbart. Start spillet på nytt etter oppdatering og sjekk om problemet er løst.

Løsning 5: Slette hurtigbufferfiler

Hvert spill har en cache-mappe som det bruker til drift og drift av spillet. Siden cache-filene blir opprettet ved kjøretid og kan være igjen, er det sjanser for at noen av dem blir ødelagte. Når dette skjer, forårsaker spillet uventet oppførsel, inkludert mods som ikke fungerer etter behov. I denne løsningen vil vi navigere til hurtigbuffermappen og tømme den.

 1. Trykk på Windows + E for å starte File Explorer og navigere til følgende filsti:
C: \ Brukere \ * Brukernavn * \ Dokumenter \ Electronic Arts \ Sims 4

Merk: Du kan navigere til en annen katalog hvis du ikke har installert Sims 4 på standardplasseringen.

 1. Slett følgende filer / mapper.
localthumbcache.package cache cachewebkit astcrash.txt lotcachedData

Merk: Noen av filene er kanskje ikke til stede i de senere versjonene av Sims 4, så ikke bekymre deg hvis du mangler noen av dem.

 1. Start datamaskinen på nytt og start deretter spillet. Sjekk om problemet er løst, og du har lett tilgang til alle modene.

Løsning 6: Opprette et nytt husholdning

Vi kom over en bisarr situasjon der nåværende husholdninger som ble brukt av brukere ikke var i stand til å laste noen av modene mens de nyere var. Den eneste logiske forklaringen som følger denne oppførselen er at den nåværende husholdningen har noen korrupte filer / moduler i seg som er i konflikt med de eksterne modiene og ikke lar dem lastes inn som forventet.

Du bør gå til hovedmenyen på spillet og deretter opprette en ny husholdning. Lag nå en Sim eller to, og sjekk deretter om modene fungerer som forventet. Hvis de gjør det, vil det være sikkert at det er et husholdningsproblem.

Løsning 7: Oppdage problematiske mods

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, er det mulig at modlisten din inneholder en problematisk mod som forårsaker problemer. I denne løsningen vil vi prøve å opprette en ny brukerinnstillingsmappe på datamaskinen din, og etter å ha kopiert de store gamle konfigurasjonene, test hver mod en etter en. Hvis det er noen problematisk mod, vil vi kunne oppdage den og fjerne den. Denne metoden vil kreve at du analyserer hvert tilfelle veldig nøye, og vil føre til at det blir kjedelig, så sørg for at du har god tid.

 1. Trykk på Windows + E for å starte File Explorer og navigere til følgende filsti:
C: \ Brukere \ * Brukernavn * \ Dokumenter \ Electronic Arts \ Sims 4

Merk: Du kan navigere til en annen katalog hvis du ikke har installert Sims 4 på standardplasseringen.

 1. Klipp hele mappen og lim den på skrivebordet. Start nå Sims 4 igjen. Du vil legge merke til at spillet starter på nytt, og alle de første innstillingene blir tilbakestilt. I backend genereres en ny Sims-mappe.
 2. Gå ut av spillet og naviger til mappen du kopierte til skrivebordet. Nå kopiere følgende filer / mapper:
Options.ini eller Options file Lagrer skjermbilder Tray Egendefinert musikk
 1. Etter at du har kopiert disse mappene, limer du dem inn i den nye mappen som nettopp ble opprettet automatisk (filene / mappene erstattes).
 2. Nå er det bare å plassere CC Package Files (husk ikke mods-mappen) til den nye mappen. Vi hopper over skriptmodusene for nå.
 3. Start spillet ditt og se om CC er synlig. Hvis det er, kan du starte med å plassere skriptmodusene en om gangen og se hvilken som fungerer og hvilke som ikke fungerer. På denne måten vil du kunne diagnostisere hvilken som forårsaker problemet, og du kan erstatte det deretter.

Merk: Denne metoden er også gyldig i tilfeller der Sims 4-spillet forårsaker bisarre oppførsel og ikke fungerer som forventet.

Løsning 8: Installere / reparere Sims 4 på nytt

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, er det en sjanse for at Sims 4-kopien din har korrupte / ufullstendige installasjonsfiler som får spillet til å fungere feil. Spill oppdateres hele tiden hver gang for å forbedre feil eller legge til nye funksjoner. Det er mulig at noen av dem ikke ble installert riktig eller manglet filer mens de oppdaterte spillmodulene. Vi vil prøve å reparere spillet slik at alt dette kan løses av klienten selv.

 1. Start Origin ved hjelp av bæreraketten og naviger til " Mine spill ".
 2. Finn Sims- spillet ditt, høyreklikk på det og velg “ Repair Game ”.
 1. Vent til reparasjonsprosessen er fullført. Gjør en omstart og sjekk om du kan starte spillet. I tilfelle avinstallasjon, start datamaskinen på nytt og last ned hele spillet igjen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det