Hva er: TF (TransFlash) -kort og hvordan er det forskjellig fra Micro SD?

I dag får smarttelefoner mer lagringsplass for å lagre store mengder data eller forskjellige applikasjoner. Mange telefoner har muligheten for ekstern lagring, der brukeren kan bruke micro SD-kort for å utvide telefonlagringen. Flere brukere lurer på hva TF-kort er, og hvordan er de relatert til SD-kort. TF eller TransFlash er et knapt kjent navn for minnekort, og mange brukere er ikke klar over dette navnet. I denne artikkelen vil vi snakke om TF-kort og forskjellen mellom TF- og micro SD-kort.

Hva er TF-kort?

TF eller T-Flash står for TransFlash. Dette var det opprinnelige navnet på Micro Secure Digital (SD) -kortene. Disse kortene ble lansert av SanDisk-selskapet i 2004. TF-kort fungerte som det minste minnekortet hele tiden, og det brukes til å lagre data i digital form. Micro SD- og TF-kort kan brukes i forskjellige typer enheter som smarttelefoner, kameraer, datamaskiner og andre slike enheter for lagring av informasjon som videoer, bilder og så videre. Dette minnekortet ble ansett å være verdens minste minnekort med størrelsen på neglen.

Med enkle ord var TF Card startnavnet og produktet til SanDisk Company som senere endret seg til micro SD-kort. Oppdatering og forbedring av produktet er en vanlig ting for ethvert selskap, det samme var for å endre TransFlash-navnet.

Forskjellen mellom TransFlash og Micro SD-kort

Micro SD (SD står for Secure Digital) og et TransFlash-minnekort er veldig like og kan brukes i stedet for hverandre. Det er imidlertid liten forskjell mellom dem. Micro SD-kort kan støtte SDIO-modus, noe som betyr at de kan utføre oppgaver som ikke er relatert til minne, for eksempel Bluetooth, GPS og Near Field Communication. Mens et TransFlash-kort ikke kan utføre denne typen oppgaver.

Transflash var navnet på startproduktet, så du finner de fleste TF-kort i 16 MB og 32 MB størrelser. Fra 2014 til nå anses micro SD- og TransFlash-kort å være de samme . TF- og micro SD-kort har samme dimensjoner og spesifikasjoner, og begge kortene er fullt kompatible med hverandre. Begge kortene brukes frem til i dag på mobile enheter, selv om det er vanskelig å finne de originale TransFlash-minnekortene.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det