Fix: Feilkode 43 på MacOS

Mac OS X har alltid hatt rykte på seg for å være et enklere operativsystem enn Windows og Linux, og brukergrensesnittet er ganske brukervennlig. Det er ganske mange feilkoder som vises på OS X regelmessig, men Apple måtte ofre visse funksjoner Windows har for å oppnå denne enkelheten.

Mac OS X brukes av de fleste forretningsmenn og de fleste programmerere på grunn av lynets hastighet, og det faktum at MacBooks er ekstremt lette og enkle å bære med seg. Brukerne har imidlertid opplevd feilkoden -43, og de klarte ikke å finne ut hva den kan bety. La oss sjekke ut mer om feilkoden.

Feilkode -43 på Mac OS X

Denne spesielle feilkoden vises vanligvis når brukere prøver å slette en fil og flytte den til søpla. Feilmeldingen det ser ut til, går vanligvis slik: “Operasjonen kan ikke fullføres fordi ett eller flere nødvendige elementer ikke kan bli funnet. (Feilkode -43) ”. Brukerne har rapportert at denne spesifikke feilkoden er en slags karakteristikk for Mac OS X El Capitan eller OS X 20.2.

Denne feilkontrollen kan vises på grunn av harddiskproblem, delingspunkt for filen, delvis nedlasting av en bestemt fil, det nødvendige dokumentet er i bruk, du har ikke tillatelse til å administrere visse filer, filen er låst og så videre . Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å fikse feilkode -43 på Mac OS X El Capitan.

Løsning 1: Bruke Diskverktøy

Siden feil -43-koden vanligvis er relatert til manglende eller korrupte filer, må du kanskje sjekke tillatelsesproblemer eller katalogkorrupsjon. Diskverktøy er et innebygd verktøy som kan hjelpe deg med å håndtere lignende harddiskrelaterte problemer, så sørg for at du kjører dette verktøyet før du prøver noe annet.

 1. Naviger til Apple-menyen (øverst til venstre på skjermen) >> Start på nytt. Når enheten din har startet på nytt, trykker du på og holder nede Kommando + R-tastekombinasjonen til du ser Apple-logoen. Slutt å trykke på tastene når du ser det.

 1. Klikk på alternativet Diskverktøy før du trykker på Fortsett.
 2. Finn sidefeltet og velg disken du vil reparere (den der filen du ønsket å slette ligger). Trykk på førstehjelpsknappen og fortsett med Diskverktøy-sjekken.

 1. Det er flere forskjellige scenarier for hva Diskverktøyet kan rapportere. Hvis rapportene antyder at disken din er i ferd med å mislykkes, må du sikkerhetskopiere alt du kan og kjøpe en ny stasjon, fordi du ikke vil kunne fikse denne.
 2. Klikk Kjør. Hvis Diskverktøy-verktøyet rapporterer at det ikke er noen problemer med stasjonen din, eller at problemet som har blitt tatt hånd om, kan du fritt avslutte verktøyet. Klikk gjerne på Vis detaljer-knappen for å se på problemet som ble tatt hånd om.

 1. Feilen " Overlappet omfangsallokering " kan også vises, og det antyder at det er flere filer som har samme sted på stasjonen din. En av disse filene er sannsynligvis skadet, og du må finne den i mappen DamagedFiles .
 2. Hvis filen ikke er av største betydning for deg, kan du slette den fritt. Imidlertid, hvis filen er veldig viktig, kan du prøve å åpne den og sjekke om den er ødelagt eller ikke.
 3. Det siste scenariet som kan spilles ut er at du ikke vil kunne reparere eller sjekke disken din i det hele tatt. Hvis feilmeldingen " Den underliggende oppgaven rapporterte feil " vises, kan du prøve å kjøre førstehjelpsverktøyet igjen. Hvis feilmeldingen fortsetter å vises, må du sikkerhetskopiere dataene og formatere disken.

Løsning 2: Tilbakestill NVRAM (PRAM)

NVRAM (nonvolatile random-access memory) er en liten mengde minne som din Mac bruker til å lagre visse innstillinger og få tilgang til dem raskt. Innstillingene som er lagret i NVRAM, avhenger av din Mac og enhetene du bruker med din Mac.

Det er mange problemer som kan løses ved å tilbakestille NVRAM, og denne spesielle feilen er definitivt en av dem. Følg instruksjonene nedenfor for å fortsette med denne prosessen.

 1. Slå av enheten og slå den på igjen. Forsikre deg om at du utfører trinn 2 så snart Mac OS X-enheten din starter.
 2. Hold følgende fire taster sammen: Alternativ, Kommando, P og R ; i omtrent 20 sekunder, og du bør kunne se at Mac-en din er i ferd med å starte på nytt.

 1. Mac vil fortsette med oppstartsprosessen. Hvis du merker at noen av innstillingene er tilbakestilt, for eksempel innstillinger for volum, klokkeslett og dato eller oppløsningen på skjermen, må du sørge for å justere dem i tide.

Valgfritt: Slett låste filer

 1. Utfør følgende kommando i Terminal:
chflags -R nouchg.
 1. Deretter åpner du papirkurven, velger alt elementet (⌘ Cmd-A) og drar alt til terminalvinduet, og trykker deretter Retur ⏎.

 1. Tøm søpla

Løsning 3: Et nyttig tips

Denne spesielle løsningen ble foreslått av flere Mac-brukere som opplevde det samme problemet en gang før. Prøv det da det ser ut til å være ganske enkelt.

 1. Finn øktfilen din på datamaskinen, høyreklikk på den og velg alternativet Vis innhold.

 1. Det er vanligvis tre mapper i dette alternativet: Media, Resources og Alternatives.
 2. I alternativene og ressursmappene kan du prøve å finne en fil som heter DisplayState.plist.
 3. Slett alle filene med samme navn umiddelbart. Hvis du er redd noe kan gå galt, dra disse filene til skrivebordet ditt før du sletter dem for å lage en sikkerhetskopi.
 4. Hvis feilen er løst nå, kan du slette sikkerhetskopiene fritt. Det anbefales imidlertid at du holder dem en stund til du ser at alt har blitt tatt vare på.

Løsning 4: Force Quit Finder

Tving å avslutte og starte Finder på nytt, kan løse dette problemet enkelt. Finder opplevde sannsynligvis en feil som faktisk hindret den i å slette en fil ordentlig, men Mac produserte bare feilkoden -43 uten å prøve å finne en løsning.

Denne løsningen kan virke for enkel, men flere brukere har rapportert at den klarte å løse problemet for dem på kort tid.

 1. Åpne Apple-menyen øverst til venstre i vinduene og velg alternativet Force Quit.

 1. Finn Finder i listen over applikasjoner, og velg alternativet Start på nytt som lett kan løse problemet.

Løsning 5: Bruke terminalkommandoer

I visse tilfeller kan feilen utryddes ved å implementere noen kommandoer fra terminalen og bruke dem til å slette visse filer. For å gjøre det, følg guiden nedenfor.

 1. Åpne Mac-terminalen.
 2. Skriv inn følgende kommando.
   rm (mellomrom)
 3. Dra og slipp filene som gir feilen 43
 4. Trykk “Enter” og filene blir automatisk fjernet fra systemet ditt.
 5. Sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å installere High Sierra Update fra butikken på nytt og sjekke om det løser ting. Sørg også for at filen som må slettes, ikke har noen spesielle tegn som “+, *,}, {, &, ^,%” i navnet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det