Fix: PUBG Network Lag Detected

Feilen "Nettverksforsinkelse oppdaget" oppstår i spillet når spillet oppdager at nettverket ditt ikke har riktig hastighet eller tilkobling og ber deg om tilstanden. Denne feilen betyr primært at du ikke har en god internettforbindelse. Derfor bør du sjekke nettverket ditt og gjøre endringer om nødvendig.

Imidlertid, hvis nettverkstilkoblingen din er perfekt og alle andre spill kjører perfekt uten ventetid, betyr det sannsynligvis at det er noe problem med PUBG selv. Det er en rekke løsninger for dette problemet, inkludert å endre noen av ruteren innstillinger for å oppdatere nettverket ditt. Vi vil gå gjennom hver og en av dem, og starte med det enkleste.

Hvordan fikse PUBG Network Lag Detected

 • PUBG-nettverksforsinkelse oppdaget Xbox: PUBG er også tilgjengelig på Xbox-konsoller. Spillet på Xbox returnerer også denne feilen. Løsningene nedenfor knyttet til ruteren og tilbakestilling av nettverkskonfigurasjonen gjelder i dette tilfellet.
 • PUBG Network Lag Detected Fryse: Når ledeteksten kommer på skjermen “Network Lag Detected”, fryser spillet noen ganger og blir ikke spillbart. Vanligvis løser problemet med nettverksforsinkelse, fryses automatisk.
 • PUBG Network lag-detektert spark: Når du sitter fast i nettverksforsinkelsen i lengre perioder, sparker spillet deg automatisk ut for å gi en bedre opplevelse for andre spillere. Hvis du fikser nettverksforsinkelsen, ville dette ikke skje.

Løsning 1: Oppdaterer PUBG

Dette problemet var utbredt i 2017, der brukerne hadde utmerkede internettforbindelser, men spillet fortsatte å be om at det ble oppdaget nettverksforsinkelse. Derfor, etter eksperimenter og diagnostisering, ga utviklerteamet en ny oppdatering for å fikse problemet.

Forsikre deg om at PUBG er oppdatert til den siste versjonen . Hvis du bruker Steam, må du sørge for at det ikke er noen oppdatering som venter. Det samme gjelder frittstående kunder og andre plattformer. Patches løser ikke bare problemer som nevnt før, men introduserer også nye funksjoner i spillet. Når du er helt sikker på at spillet er oppdatert, fortsett med de neste løsningene.

Merk: Forsikre deg også om at du er koblet riktig og at spillet er oppdatert på Xbox-konsollen din hvis du spiller spillet der

Løsning 2: Tilbakestille nettverkskonfigurasjoner

Hvis spillet ditt er oppdatert og du fremdeles får meldingen, kan vi tilbakestille nettverkskonfigurasjonene på datamaskinen din. Det er mange tilfeller der nettverkskonfigurasjonene blir inkonsekvente med ditt nåværende nettverk og forårsaker disse problemene. Vi vil kjøre en rekke kommandoer i ledeteksten og se om dette gjør susen for oss.

 1. Trykk Windows + R, skriv " ledetekst " i dialogen, høyreklikk på applikasjonen og velg Kjør som administrator .
 2. Når du er i forhøyet ledetekst, utfører du følgende kommandoer:
ipconfig / slipp ipconfig / fornye netsh winsock reset

 1. Når alle innstillingene er tilbakestilt, kan du prøve å starte spillet på nytt og se om feilen fremdeles dukker opp.

Merk: Forsikre deg om at det ikke er andre applikasjoner som bruker internett på datamaskinen din. Du kan sjekke dette ved hjelp av ressursansvarlig inne i oppgavebehandling.

Løsning 3: Tilbakestille TCP / IPv4

Hvis feilen fortsatt vedvarer på datamaskinen din, kan du prøve å tilbakestille TCP / IPv4-mekanismen på datamaskinen. Vi navigerer til egenskapene til forbindelsen din ved hjelp av kontrollpanelet og deaktiverer og aktiverer den. Dette vil tvinge modulen til å starte alle konfigurasjonene på nytt og fikse problemet hvis det var avvik.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ kontroll ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i kontrollpanelet, klikker du på Nettverk og Internett og deretter klikker du på Nettverk og delingssenter .

 1. Klikk nå på det tilkoblede nettverket. Det skal være foran Connections .

 1. Når du har valgt tilkoblingen, vises et vindu som består av alle detaljene. Klikk på Egenskaper .

 1. Fjern merket for alternativet Internet Protocol versjon 4 . Trykk på OK og avslutt innstillingene.

 1. Vent litt før du åpner innstillingene igjen og aktiverer alternativet igjen. Prøv å starte spillet og se om forsinkelsesindikasjonen fortsatt vedvarer.

Løsning 4: Endring av ruterinnstillinger

En annen ting du kan prøve er å endre ruteren QoS (Quality of service) -innstillingene. QoS lar deg prioritere internettforbindelsen mot bestemte applikasjoner der de får tilgang til internett først sammenlignet med andre applikasjoner. Dette kan gjøre internettilgang til andre applikasjoner langsommere, men det kan løse problemet vårt.

 1. Skriv inn routerens IP i adressefeltet i nettleseren din. Det er stort sett noe sånt som 192.168.1.1 eller 192.168.4.1. Du kan se på baksiden av ruteren eller se i håndboken for bekreftelse.
 2. Nå navigerer du til QoS. Den ligger hovedsakelig i Avansert> Oppsett. Menyen kan variere i henhold til forskjellige modeller, så se deg rundt.
 3. En gang i QoS-menyen, aktiver alternativet Slå på internettilgang QoS på og slett alle oppføringene ved å klikke Slett alt eller fjern dem manuelt.
 4. Legg nå til PUBG og Discord (hvis du bruker det) øverst i køen. Du må sørge for at alternativet QoS by service er merket . Du kan bla nedover og klikke på Legg til et nytt program . Skriv inn informasjonen som vist på bildene.

 1. Klikk Bruk for å lagre endringene og avslutte ruterinnstillingene. Vent noen sekunder for å forsikre deg om at ruteren implementerer alle endringene vi gjorde. Etter en stund, prøv å starte spillet igjen og sjekk om feilmeldingen fremdeles dukker opp når du spiller.

Løsning 5: Kontrollere andre moduler / brannmurer

Hvis alle ovennevnte løsninger ikke fungerer, og du er sikker på at internettforbindelsen din fungerer perfekt, bør du sørge for at du ikke har noen tredjepartsapplikasjoner som kjører i bakgrunnen som bruker Internett. Du bør også sjekke brannmuren og legge til PUBG som unntak.

Hvis du har et antivirusprogram installert på datamaskinen din, bør du deaktivere det midlertidig og prøve å starte spillet. Det er flere tilfeller der antivirusprogramvaren overvåker all trafikken som går inn og ut, og dette forårsaker forsinkelsen i spillet. Du kan alltid aktivere det senere.

Merk: Alle disse løsningene fungerer hvis internettforbindelsen din er normal og andre applikasjoner kan kjøres uten problemer. Hvis internettforbindelsen din er dårlig, bør du sørge for å fikse den før du følger løsningene her.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det